למה גרטל משתיק את הפרשנית של השחייה הצורנית?

incognito1980

New member
למה גרטל משתיק את הפרשנית של השחייה הצורנית?

אני חשבתי שמביאים פרשן או פרשנית כדי לקבל פרשנות. זו כבר הפעם השנייה שאני שומעת הערות מוזרות מצד שדר אולימפי לפרשנו.

uma cuica

New member
זה כן גרטל

והוא אמר לה לא לדבר בזמן הריקודים והמחולות של להקת האטבים

incognito1980

New member
נכון, זה הוא, וההערה שלו אינה במקום

איני מבינה כלום בשחייה צורנית, כמו גם מרבית הצופים. כל הרעיון הוא לשמוע הסברים תוך כדי ביצוע התרגיל. דווקא במהלך ריצות או קפיצות הפרשנים מקשקשים, כאילו יש מה להבין כשרואים שבעה איש רודפים אחרי בולט.

herouth

New member
העניין הוא, שבתרגילים הללו יש מוסיקה.

והיא בהחלט מהווה חלק מהתרגיל, בניגוד לאתלטיקה. כך שנשמע לי דווקא הגיוני שהם יעדיפו לקשקש בין התרגילים ולא במהלכם. גם בהתעמלות האומנותית, עד כמה ששמעתי היום, מירי נבו שתקה במהלך התרגילים.

incognito1980

New member
אפרופו מירי נבו

לא הבנתי מדוע לא הביאו מישהו שמבין בהתעמלות אמנותית. השידור היה די מביך. אני מחבבת את מירי נבו, אבל היא אינה מומחית לתחום; כל הזמן דיברו על הפלת חישוק או על הפלת כדור. יופי.

herouth

New member
דווקא נראה לי שמירי נבו מחזיקה מעצמה מבינה.

בין התרגילים היא כמעט לא סתמה את הפה. לי אין מספיק ידע בהתעמלות הזו כדי לדעת אם היא מדייקת או מקשקשת. היא דיברה על הרבה דברים חוץ מהפלת מכשיר.

uma cuica

New member
היא דווקא מצווינת

והיא הייתה בעצמה מתעמלת אומנותית בעברה

uma cuica

New member
כה הייתה אלופת ישראל

וזמרת בלהקת מנגו

JonJon9

New member
"שבעה איש רודפים אחרי בולט"

בתור מי שמורגל כבר שנים לשידורי אתלטיקה עם הפסקול של איינשטיין את ויינגרטן, אני דווקא מוצא בכך ערך מוסף- הפרשנות של ויינגרטן מוסיפה לי לא מעט ומעשירה את חווית הצפייה שלי (והוא גם לא מביך את עצמו מאוד כמו גרטל). אני בהחלט אוהב לשמוע אותו.

incognito1980

New member
גם אני חושבת שהם בסדר

רק אמרתי שאין צורך של ממש בפרשנות של תחרויות ריצה, לדוגמה (כי די מובן מה קורה שם), ואילו בהתעמלות או בשחייה צורנית צריך לשמוע פרשנות, אלא אם כן ממש מתמצאים בכל הדקויות.

uma cuica

New member
חזרנו לאתלטיקה

מי שמחכה לראות 7 אנשים רודפים אחרי סיפדי גונזלס זה הזמן

וקשה לי עםם מאיר איינשטיין וצורתתת הדיבוררר המרגיזהה שלווו כאןןןןןןןןן באצטדיווןןןן

JonJon9

New member
דו שיח שנקלט השבוע

בריצת המרתון לנשים:
מאיר: "והנה חזרו השלוליות, יורד גשם".
גלעד: "טוב, אם יש מים, אז יש שלוליות".

dardor

New member
ערוץ 1 בושה וחרפה.

כל היום לשדר התעמלות אומנותית ושחיה צורנית. אה כן באמצע היה תוכניות בישול.

בקיצור שידורי האולימפיאדה זה לעקרות בית נואשות. ספורט תחפשו במקום אחר..

herouth

New member
מה אתה רוצה, כדורמים?

אתלטיקה יהיה יותר מאוחר בערב. כרגע אין משהו יותר מדי מעניין.

dardor

New member
אז לשדר שידור חוזר שחייה צורנית?!

ויותר מעניין עכשיו כדורעף חופים גברים על מדליית ארד, אתלטיקה קרב 10 שכן מתרחש עכשיו אם לא ידעת...

קפיצות למים נשים, היאבקות, כדורמים כן הרבה יותר מעניין מריקוד במים בשידור חוזר. רוצה ספויילר? רוסיה, סין, ספרד, קנדה, יפן, בריטניה, מצרים ואוסטרליה עלו לגמר....בקיצור זה שידור מוקלט מהיום בצהריים שבחרו לשדר לנו ריקודים עם חישוקים וכדורים.
כמה אפשר לראות ריקוד?

uma cuica

New member
דווקא מעדיף כדורמים זה יותר מעניין

מצורנית
התעמלות אומנותית אני יותר אוהב מצורנית

dardor

New member
בטח מאשר שחיה צורנית בשידור מוקלט מהצהריים

כאילו מדובר בדרים טים שאי אפשר להחמיץ

ואפרופו כדורמים דרמה גדולה במשחק על הארד

ההונגריות הרגע משוות בשניה האחרונה אחרי שהטביעו (מעשית ממש) את השוערת אוסטרלית, חטפו לה את הכדור וכבשו שער עם הבאזר
זה אחרי שהם היו בפיגור משחק שלם.

הולכים להארכה.

למעלה