...למה דווקא היא

k a b o o k

New member
...למה דווקא היא../images/Emo35.gif

*את הדיון הבא אני אכתוב ממבט של מישהו של מעריץ את מאיה* למה לדעתכם מאיה זכתה לפירסום כה רב
, מה כל כך מיוחד בה
, שהיא מצליחה להיכנס לרשימת המקוצרת של הזמרות הטובות ביותר בישראל, כיום
למה השירים שלה ממוקמים במקום מצויין במצעד
, למה רק אותה משויים לכל הזמרות הטובות ביותר שהיו עד היום בישראל
מה כל כך מיוחד בה
, יפה, בסדר, נו אז
מה מייחד אותה, שגורם לה כל כך להתבלט
, ושתהיה מסביבה הערצה ענקית כל כך
אז מה מיוחד בה

BravE NeW BoY

New member
לדעתי

לדעתי היא התפרסמה כ"כ בעיקר בגלל שאין בה שום גימיק.. זמרת נטו...(ולא אכפת לי מהבגדים) לא כמו רוני שזו "סתם" עוד בריטני ספירס
לא כמו האחיות פיק שהן סתם הבנות של.. ולא כמו נינט שהיא כוכבת תוכנית ריאלטי.. היא עלתה בכוחות עצמה..יש לה קול אמיתי..מרגש...ובארצנו הקטנה אוהבים ריגושים... וזהו.. זו דעתי לפחות...

לדעתי זה מאוד פשוט...

פשוט יש קול מדהים ומהמם ! דבר שכבר הרבה זמן לא ראו אצל זמרת חדשה בארץ וגם אני מסכים עם זה שדבר נוסף זה שאין בה שום גימיק.....(ולא הפכו אותה למוצר בעזרת מכונת פירסום משומנת היטב...*אהמ*..רוני...*אהמ...) נ.ב רק להבהרה אין לי שום בעיה עם כאלה שמעריצים את רוני. פשוט לדעתי היא חסרת כישרון לחלוטין....אולי חוץ מכישרון ריקוד וגם הוא דיי נסתר מעיניי

hero D

New member
לגבי רוני...

(וכן, אני יודעת שיש פה מעריצה שלה, זה לא בקטע לרדת עליה...) רוני זה באמת רק גימיק. לתת לילדה יפה לרקוד ולשיר שירים שהם לא שלה, שמישהו אחר אמר לה איך לשיר אותם ואיך לרקוד? אני לא רואה פה משהו שונה בינה לבין כוכבי כוכב נולד. זה בסדר כרגע כי רוני היא ילדה וזה הגימיק שלה אבל עוד שנתיים שלוש אף אחד לא יסתכל עליה יותר כי הגימיק של הילדה היפה יעלם. להיות יפה זה לא מספיק. לרקוד ושיהיה לך קול יפה זה גם לא מספיק. צריך את הרעב הזה בעיניים להצלחה, צריך את הכשרון לזוז ולשיר לפי איך שאתה בוחר ולא שמכתיבים לך. צריך את הכוח הזה שחסר לרוני. ועדיין, רוני ילדה וזה בסדר, היא עושה כסף, היא פופולרית אבל אין לזה עתיד. כה לדעתי לפחות.

i D a N 16

New member
לדעתי....

דבר ראשון אפשר לענות לכל השאלות בשתי מילים: הקול שלה! יש לה קול מדהים!!!! (בלשון המעטה) הקול סוחף....לא יודע,יש בו משהו,שעד היום לא מצאתי באף זמרת. דבר שני,בצדק משווים אותה לזמרות הטובות ביותר,שהרי את הטוב ביותר משווים לטוב ביותר...היא באמת לא עוד זמרת,שעברה שעות של פיתוח ועדיין שרה כמו הצרות של כל הפורום... בקיצור,היא ענקית,ואין להתווכח על זה!!!! והרי ברור,שהיא תעבור את כל הזמרות של היום,ותהיה הטובה ביותר!!!

איליה.

New member
כי היא שונה והיא אמיתית.

היא לא מנסה לחקות אף אחד, היא הצליחה בזכות עצמה ובזכות שירים מרגשים שהיא שרה, שאת חלקם היא גם כתבה לבד. והשירים שלה מאד אמיתיים, הם באים מהנשמה. סיבה נוספת היא שמאיה פונה לכל הסגנונות, כמו דיווה אמיתית. שירי מיימון, רוני והפיקיות הולכות לכיוון של פופ, זמרים מזרחיים הולכים לכיוון מזרחי, ומאיה פונה לכולם. אגב אני לא מסכים שמאיה בוסקילה היא הזמרת היחידה בשנים האחרונות שיש לה קול מדהים. גם לבוגרי כוכב נולד 1 יש קולות מדהימים, וכפי שזה נראה עכשיו גם לבוגרי כוכב נולד 2.

hero D

New member
לדעתי....

קודם כל היא מדהימה. יש לה קול כל כך מדהים ומרגש, בלי קשר לאיך שהיא נראית או מה היא לובשת וכנ"ל. יש לה את הניצוץ הזה בעיניים, יש לה את המבט "ההורס" לא מבחינת מראה אלא מבחינת לנגוע בלב של מישהו שמקשיב לה. הקול שלה הוא אחד הקולות הטובים ביותר שאי פעם נשמעו. יש לה אפשרות להגיע לכאלה טונים שאולי רק מריה קארי מגיעה, או ריטה שלנו. מה שמייחד אותה זה הסגנון שלה. הסגנון שלה לא מובן. זה סגנון ים תיכוני עם ישראלי ביחד. רוב הזמרים יש להם את הסגנון המקובע, אצלה הוא לא מקובע. כאילו היא יכולה לעשות כמה סגנונות ביחד. אני חושבת שכל מי שבאמת אוהב אותה יכול לראות את הניצוץ הזה בעיניים שלה להצליח. לפי מה שקראתי היא עברה דרך לא קלה להגיע לאן שהיא היום ומגיע לה. אני מאחלת רק רק שיהיה לה בהצלחה.

קודם כל , היא ממש עוד לא מפורסמת-

מספיק , וממש לא ממוקמת מספיק גבוה במצעדים , ככה שבוא נתחבר למציאות .. דבר שני , הקול שלה הוא המיוחד - אני מאוד אהבתי אותו והוא נשמע ממש טוב גם בביצועים בחי וזה דבר שאין להרבה אמנים בארץ ובכלל. היא פרפורמית מעולה , היא מסוגלת לגוון בסוגי השירים שלה ולהתפרש על מגוון סגנונות . היא נראית כאילו היא כבר מגה-סטארית וזה ענין של זמן בלבד כנראה
השאלה שנשאלת היא באמת איך לא שמענו עליה קודם

לדעתי ..

זה בגלל שהיא באה משום מקום .. אף אחד לא הכיר אותה לפני ופתאום היא פרצה .. וכמובן זה בגלל ההופעה והקול המדהים שלה ...

למעלה