למה הא´ טובה?

למה הא´ טובה?

שלום עינת, אני כאן אחרי שפע מחמאות של עינת מירון החדשה. יש לי שאלה: כל חחי, מהרגע שהחליטו על שמי, אני מיה בלי א. רציתי לדעת, מה ההבדל בין מיה למאיה, מבחינתי. שם פרטי: מיה שם משפחה: רינת תאריך לידה: 27.12.74. לא יודעת אם את צריכה עוד פרטים, אבל במידה וכן, אשמח להוסיף אותם. המון תודה, מיה

עינת

New member
היי מיה בלי א וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מיה נפלאאאאאאאא יש הבדל ענק בין מאיה למיה והוא ההבדל בין המ"ס 10 למ"ס 11. המ"ס 11 הוא מספר מאוד לא רצוי ואם זה היה שמך הייתי ממליצה להוריד את האות א´.
שפע ו
עינת

../images/Emo51.gif תמיד

ידעתי שיש סיבה שמאוד חשוב לי להיות בלי א´. מכיוון שאני לא ממש מבינה , אולי תוכלי להסביר לי למה 11 לא רצוי, ומה טוב ב-10? המון המון תודה, מיה

estie

New member
מספר 11

שלום מיה הסיבה שיש אנשים המתייחסים למספר אחד עשר כמספר לא רצוי הוא מהיותו מספר מאתגר. כאשר מספרים רגילים נמצאים בשמך החיים פשוטים יותר, אם לטובה או לא לטובה. אנשים שיש להם מספר מאסטר, כמו 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77 וכו´ - לא עקרוני אם בתנועות השם - א, ה, ו, י, ע או בעיצורים (שאר האותיות) או בסכ כל המספרים, אנשים אלו הגיעו לכאן עם מחויבות של הנפש או הנשמה שלהם לבצע עבודה מיוחדת לטובת האנושות/חברה ו לטובת כוכב ארץ. מספרי המאסטר הם מספרים שלא קל לחיות לאורם ומציגים הרבה אתגרים. לעיתים קרובות הם מחייבים אנשים לחיות ללא זוגיות או שהזוגיות שלהם איננה קלה ודי מדכאת. לעומת זאת המתנות רבות שכן כאשר נחושים לעשות את היעוד כל נושא ההתפתחות הרוחנית, מעבר בין מימדים ויכולת קבלת מסרים מהאלהי שבנו הינו חלק מחיי היום יום (ללא צורך בתקשור של גורמים זרים (לא רק בני אדם אלא גם מלאכים צדיקים מתים וכו´). כמובן יש צורך לשמור על חיים באור, להכריח את עצמך להיות אופטימית, עד שהאופטימיות הופכת לאורח חיים. לא לקלל אחרים שכן הקללות מתגשמות והכיוון שלך עובר לשחור במקום לאור. לא ללכת בצבעי ה´אין אור´. להאזין לסימנים וללמוד דברים שיעזרו לקדם אחרים - ז"א תחום החינוך ההוראה הריפוי עיסוקים ומוסדות העידן החדש הם תחום עיקרי. המתנות שמקבלים הם מעבר לכל דמיון. שמעת פעם על המילה stillness ? השלווה העמוקה חסרת הזמן וההשפעות הנובעת מבפנים? תחושה שאם היו קוראים לך לעולם האחר ושואלים אם עשית דבר מה שווה ערך מבחינת הבורא יכלת להגיד - כן! האם את מתארת לך כיצד כל נקודת הריאות על החיים משתנה ונותנת לך מרחבי מחייה שונים ונפלאים? זה אפשרי וחלק ממתנות מבצעי מספרי המאסטר. ברכות אסתיה חוטר גזע

למעלה