על מה? ממממ... בוא נראה...
אולי על זה שאנחנו משלמים שכר לימוד (חלקנו שילמו הכל מראש, ולא בתשלומים) ולא מקבלים תמורה? אולי על זה שאנחנו משלמים שכר דירה לשווא ועכשיו נצטרך להאריך חוזים, שלא לדבר על הוצאות נלוות במהלך תקופת המבחנים? אולי על זה שאנחנו לא יכולים להתחייב לעבודה בזמן השביתה כי אין לנו שמץ של מושג מתי היא תסתיים, ראה ערך שביתת האגודה המטופשת הזאת, שהסתיימה במפתיע, ועל כן מפסידים כסף? אולי על זה שככל הנראה נאלץ ללמוד בקיץ, בעוד שכולנו מתכננים לעבוד ולממן את השנה הבאה? אלוהים יודע איך נשרוד את התואר הזה! אם הייתי אוטודידקטית הייתי הולכת ללמוד בפתוחה! פשוט נשבר לי מהאימפוטנציה של האגודה שלנו! מה זה ההסכם הקיקיוני הזה שהם השיגו? אני משלמת כל כך הרבה כסף, ולא מקבלת תמורה, ולא מעניין אותי יותר מכלום, אני רוצה ללמוד! לא ביקשתי תואר במתנה, ביקשתי ללמוד וגם את זה לא נותנים... אנחנו משלמים ולא מקבלים תמורה, זה לא הכי הוגן, תסכים איתי... ואל תגידו לי ששביתה מטבעה פוגעת בחלשים... אני לא מדברת על עיצומים ברכבת ישראל פה.. שילמנו כסף- הם צריכים ללמד, שישביתו את המחקר שלהם, שיצאו להפגין, למה על חשבוננו? התביעה היא לא כנגד משיכת הסטודנטים באף, אלא כנגד אובדן פרנסה ואי קבלת תמורה בעד כספנו...