למה האגו שלכם נפגע כל כך בקלות?

למה האגו שלכם נפגע כל כך בקלות?

פעם חשבתי שכדי לפגוע באגו של חבר שלי אני יצטרך לעשות משהו ממש רע,אל התברר לי שהדבר היחיד שאני צריכה לעשות זה לא לתת לו-מגוכח... אני יתחיל את הסיפור מההתחלה: בזמן האחרון החשק המיני שלי ירד פלאים ואני כבר לא כל כך להוטה לעשות סקס עם חבר שלי,הוא החליט שאני נמנעת בגלל שהוא לא טוב במיטה ושיש לו בעיות בתפקוד-דבר שממש לא נכון וקיים לפי דעתי רק בפנטזיות שלו... הקטע הוא שהוא לא מבין את זה,והוא מתחיל להתבכיין בכל פעם שהוא בא לגעת בי ואני לא רוצה... הוא כבר החליט שיש לנו בעיות בעקבות זה,וכולה לא עשינו שבועיים... הקטע הוא שהוא התחיל להתבכיין גם כשזה היה רק יומיים בלי סקס... תסבירו לי אני לא מבינה את זה!מה נסגר איתו? הוא רוצה רק סקס? הוא מרגיש טוב כשהוא מוכיח את עצמו במיטה? כי לפעמים נדמה לי שהוא רק מנסה להוכיח עד כמה הוא טוב,והוא לא עושה את זה כדי שאני יהנה אלא כדי שהוא ירגיש טוב עם עצמו אחרי זה-וזה די מציק... ולמה אם לא נותנים לכם סקס תקופה מסויימת אתם כל כך נפגעים?למה?למה?למה?

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifלכל אחד\ת יש נקודת חולשה

ולא חייב להיות בסקס, אצל חבר שלך זה מתבטא יותר בסקס מאחר והוא חושב
שיש לו בעיית תפקוד. אולי מהסיבה שהחשק המיני שלך ירד, הוא רוצה לפנק אותך יותר ומרגיש נפגע שאת לא משתפת איתו פעולה. תדברו על מין בצורה פתוחה יותר, לא רק שאתם עושים סקס\אהבה\התעלסות ו... אל תגדירו את העירום והליטופים רק לסקס, אפשר לדבר על נושאים שונים... בסקס לא רק צד אחד נותן, זה שיתוף של שני הצדדים . מציק לך? את יכולה לשאול אותו, למה הוא צריך להוכיח את עצמו כל פעם מחדש. אולי כשאת משתמשת במילה 'נותנת', את בעצם קובעת מתי תעשו סקס ולו אין החלטה בכלל בנושא, תארי לך שאת מ'זה בא לך להתעלס ולו, אין חשק מיני אז..... גם גברים יכולים להיות בלי סקס הרבה זמן בלי שזה יפריע להם . בהצלחה עם שיתוף הפעולה שלכם בכל

seeyou

New member
לפגוע באגו של גבר-../images/Emo108.gif

זה לא לעשות סקס כאשר הוא רוצה! נכון הוא מרגיש מושפל מאחר ובחברה שלנו הגבר נמדד במה שיש לו בין הרגליים ובכמה פעמים בחודש הוא עושה! שאלתך מאוד תמימה:" הוא מרגיש טוב כשהוא מוכיח את עצמו במיטה?" כן לגבר חשוב לפעמים החדירה יותר מאשר סקס טוב... הדבר נותן לו בטחון עצמי! אם לא תלמדי את טבעו של הגבר לא תחזיקי מעמד הרבה זמן בזוגיות-או שאותו בחור ימצא פורקן אצל אחרות... יוסי

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ולא בטוחה שסקס זה האישיו אולי סתם נדמה לו שאת מתרחקת ושחוסר הרצון בסקס הוא רק סימפטום?

בזוז

New member
כולה שבועיים??????

אם בן זוגי לא היה מזדיין איתי במשך שבועיים - היה רע מאוד! והיו תקופות כאלו שכמעט כמעט הובילו לפרידה סופית והחלטית בינינו. אני חייבת ליידע אותך ואת כל מי שיקרא את התשובה שלי - סקס הוא לא עניין גברי! הנשים חונכו ולמדו שהן לא צריכות יותר מידי, שהן נותנות - כאילו מוותרות לו כדי שהוא יהנה וכו' כל זה בעיני בולשיט אחד גדווווול!!! למה את לא רוצה סקס? למה יש לך ירידה כזאת בחשק המיני? זו השאלה הנכונה ולא למה החבר שלך נפגע - כי יש לו את כל הסיבות הנכונות להפגע

למעלה