למה האוס בחר את צ'ייס, קמרון ופורמן

אלינור 2

New member
למה האוס בחר את צ'ייס, קמרון ופורמן

?? אני יודעת שיש איזו סיבה מטופשת למה הוא בחר כל אחד מהם, אבל פספסתי את הפרקים הראשונים אז תהיתי אם מישהו יוכל להשלים לי את החסר

fasterNY

New member
לכל אחד מהם יש איזה משהו בעבר...

שהוא מנצל לטובתו... לדוגמא... לפורמן יש עבר פלילי... ובגלל זה הוא כל הזמן משתמש בו בשביל לפרוץ לבתים של החולים... כדי שיוכל ללמוד יותר על המחלה דרך הסביבה שלהם.

fasterNY

New member
אני חושב שבעונה הראשונה...

היה איזה פרק שהם שואלים אותו למה הוא בחר דווקא בהם... אבל אני לא זוכר כבר באיזה פרק זה היה... מישהו יודע?

pink panther 8

New member
כמה תיקונים ותשובה בקשר לאחרים

זה היה בפרק שקמרון שאלה אותו למה הוא העסיק אותה ואז הוא ענה לה למה הוא העסיק כל אחד ואחד מהם.. את קמרון הוא העסיק כי היא "יפה" וחכמה והיא סיימה בין המצטיינים בקורס. הוא העסיק אותה כי הוא מעריך את העובדה שבגל שהיא יפה היא הייתה יכולה לבקש כל דבר ולקבל אותו, ולעומת זאת היא בחרה ללכת לרכוש השכלה ולהפוך לרופאה. באותו פרק הוא ציין גם שאת צ'ייס הוא העסיק כי אבא שלו רופא חשוב ו"מישהו" הרים טלפון לבית החולים אז הוא העסיק אותו. ואת פורמן הוא העסיק כי יש לו עבר פלילי והוא אהב את העובדה שמבחור שפורץ למכוניות הוא נהפך לרופא. מקווה שעזרתי

fasterNY

New member
אז זה לא ממש תיקון :)

כי הוא אולי הוא אהב את העובדה שהוא הפך מפורץ לרופא... אבל עדיין הוא לקח אותו גם בכדי שיוכל להשתמש בו לפריצות לבתים של החולים... לשם המחקר הרפואי.

זה היה בפיילוט

הוא אמר לפורמן שיש לו "חוכמת רחוב" ושאבא של צייס הרים לו טלפון. באותו פרק הוא אמר לקמרון שהוא לקח הוא כי היא יפה, וזה כמו לשים יצירת אמנות בלובי, וגם את כל היתר שכתוב בהודעה לפני. והיא בכל זאת נעלבה, כי היא כזו מאמי (מילת גנאי,במקרה הזה)

תהייה לגבי זה.

כמו שניתן להבין, לכל בחירה שלו יש את התירוץ הציני ואת הסיבה העמוקה יותר: קמרון: היא יפה - היא מתעקשת לעבוד קשה, יש לה אופי מיוחד. פורמן: יש לו ניסיון בפריצות - הוא הצליח להסתדר בחיים למרות עברו הפלילי. ואז מתעוררת השאלה לגבי צ'ייס. הסיבה השטחית היא שאבא שלו הוא רופא חשוב, אבל מה הסיבה האמיתית? אני מסרבת להאמין שאין סיבה אמיתית כי לדעתי יש סיבה מאחורי כל דבר שהאוס עושה, אז מה דעתכם? מעניין גם לחשוב על זה לנוכח העובדה שבמהלך העונה הראשונה גילינו שבאמת צ'ייס הוא בעל האופי הכי חלש (את מה שהיה עם ווגלר אני לא מתכוונת לשכוח לו), כלומר, יכול להיות שבאמת לא הייתה סיבה נוספת? נראה לכם שהאוס ישכור רופא רק בגלל פרוטקציות?

pink panther 8

New member
לא אבל מה שכן בטוח....

זה שיש סיבה (חעחעחעחעחעח) הדבר היחידי שכל מה שנשאר הוא לנחש אז הנה זה בא.... אני חושבת שזו באמת הסיבה אבל.... זו גם הסיבה שהוא שכר אותו.. בגלל שאמרו לו שהוא חייב להעסיק אותו כי אבא שלו הוא כזה רופא חשוב הוא היה סקרן לדעת מי זה הרופא הזה.... אני חושבת שהוא העסיק את צ'ייס מיתוך סקרנות ואת החיוב הרי כולנו יודעים שאם האוס לא רוצה לעשות משהו הוא לא ייעשה אותו פשוט וחלק... השערה תעלו דעות...

אמ

פורמן - עבר פלילי [
] קמרון - בגלל שהיא יפה [?
] והיא יכלה לבחור להיות דוגמנית או משהו כזה צ'ייס - אין לי מושג אבל כמובן שהחכמה שלהם היא הגורם העיקרי

ranzz

New member
../images/Emo41.gifאין תשובה רשמית בנוגע לצ'ייס

רק בנוגע לקמרון ופורמן. ונו באמת, הוא לא לקח את פורמן בגלל שהוא יכול לפרוץ לבתים.. זה פירוש ממש לא נכון של זה שהיה לו עבר פלילי. הסיבה היא שהוא התגבר על העבר הפלילי והפך לרופא טוב. זה ממש כמו לפרש את הסיבה של קמרון כ"היא כוסית", או משהו.

למעלה