ואז יהיה שלום...
Harrington Well-known member מנהל 21/9/23 #6 נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: למה האוקראינים לא נכנעים כמו הארמנים? לחץ כדי להרחיב... כי האמריקאים לא נותנים להם.
נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: למה האוקראינים לא נכנעים כמו הארמנים? לחץ כדי להרחיב... כי האמריקאים לא נותנים להם.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 21/9/23 #8 נכתב ע"י Harrington: כי האמריקאים לא נותנים להם. לחץ כדי להרחיב... אז צריך לחסל את ביידן ואת מאסק. פוטין, you know what to do.
נכתב ע"י Harrington: כי האמריקאים לא נותנים להם. לחץ כדי להרחיב... אז צריך לחסל את ביידן ואת מאסק. פוטין, you know what to do.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 21/9/23 #3 נכתב ע"י SupermanZW: לאוקראינים יש תמיכה מכל העולם, למה להם להיכנע? לחץ כדי להרחיב... כל העולם? סין?ברזיל?אירן?טורקיה? יש להם רק עזרה מנטו.
נכתב ע"י SupermanZW: לאוקראינים יש תמיכה מכל העולם, למה להם להיכנע? לחץ כדי להרחיב... כל העולם? סין?ברזיל?אירן?טורקיה? יש להם רק עזרה מנטו.
SupermanZW Well-known member 21/9/23 #5 נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: כל העולם? סין?ברזיל?אירן?טורקיה? יש להם רק עזרה מנטו. לחץ כדי להרחיב... נאטו זו הברית החזקה בעולם.
נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: כל העולם? סין?ברזיל?אירן?טורקיה? יש להם רק עזרה מנטו. לחץ כדי להרחיב... נאטו זו הברית החזקה בעולם.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 21/9/23 #4 טוב אם לא תהיה כניעה אני צופה לפצצה גרעינית בכל רגע... כאשר רגע זה זמן בלתי מוגבל.
A AnarchistPhilosopher Well-known member 21/9/23 #7 נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: טוב אם לא תהיה כניעה אני צופה לפצצה גרעינית בכל רגע... כאשר רגע זה זמן בלתי מוגבל. לחץ כדי להרחיב... השאלה כמו במערבונים, מי יירה ראשון? if you got to shoot shoot don't talk
נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: טוב אם לא תהיה כניעה אני צופה לפצצה גרעינית בכל רגע... כאשר רגע זה זמן בלתי מוגבל. לחץ כדי להרחיב... השאלה כמו במערבונים, מי יירה ראשון? if you got to shoot shoot don't talk