למה האתר של דנה הורד זמנית..??? מושיקו..? מישהו יודע..??
י יריבון האחד New member 5/12/07 #1 למה האתר של דנה הורד זמנית..???../images/Emo10.gif מושיקו..? מישהו יודע..??
G Guym19 המקורי New member 5/12/07 #2 היא לא שילמה דמי ארנונה../images/Emo6.gif כנס לMy Space בינתיים.
ק קוקסינליות בעמ New member 6/12/07 #7 ווואווו תודה על הפתיח "יום הולדת" כשמיתרגלים לשיר הוא פשוט אחד הטובים שבשירים של דנה אני אוהבת את דנה בשירים הרגועים ממבצעת אותם הטופ שבטופ>>לישמוע ולהיתרגש עד דמעות
ווואווו תודה על הפתיח "יום הולדת" כשמיתרגלים לשיר הוא פשוט אחד הטובים שבשירים של דנה אני אוהבת את דנה בשירים הרגועים ממבצעת אותם הטופ שבטופ>>לישמוע ולהיתרגש עד דמעות
G Guym19 המקורי New member 6/12/07 #9 וש"וואלה" יאכלו את הכובע../images/Emo3.gif לדנה יש כמה אתרים, וגם עמוד My Space מעולה!!! יש גם 2 אתרים ברוסית ! אז שלא יבואו לנו עם"ידיעות" מפגרות על אי-תשלום שלה וסגירת האתר עקב זה....
וש"וואלה" יאכלו את הכובע../images/Emo3.gif לדנה יש כמה אתרים, וגם עמוד My Space מעולה!!! יש גם 2 אתרים ברוסית ! אז שלא יבואו לנו עם"ידיעות" מפגרות על אי-תשלום שלה וסגירת האתר עקב זה....
ק קוקסינליות בעמ New member 6/12/07 #10 מקורי מתוקי שלי כסופגניה המפוצצת בריבה קק דילק שלח קשור של האתרים ברוסית בבקשה תודה מתוק שלי מוואההה וואההה ילובלו טיביה פאקה
מקורי מתוקי שלי כסופגניה המפוצצת בריבה קק דילק שלח קשור של האתרים ברוסית בבקשה תודה מתוק שלי מוואההה וואההה ילובלו טיביה פאקה
G Guym19 המקורי New member 8/12/07 #12 לקח לי זמן לענות../images/Emo3.gif עכשיו אני פה. אני אביא לך אתר ממש יפה של דנה ברוסית. אני לא מכיר את כולם, אבל אם אמצא עוד, אני אתן גם. סוף שובע נפלא לכולם !
לקח לי זמן לענות../images/Emo3.gif עכשיו אני פה. אני אביא לך אתר ממש יפה של דנה ברוסית. אני לא מכיר את כולם, אבל אם אמצא עוד, אני אתן גם. סוף שובע נפלא לכולם !
G Guym19 המקורי New member 8/12/07 #13 רשמתי "שובע" במקום "שבוע"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הסופגניות עלו לי לראש כנראה חחחחחחח
רשמתי "שובע" במקום "שבוע"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הסופגניות עלו לי לראש כנראה חחחחחחח