למה הבנות בבית מפחדות מאתי????

איציק911

New member
למה הבנות בבית מפחדות מאתי????

מי זאת האתי הזאת בכלל? שתגרום לחרם על לירון בגלל שהיא רצתה את בן?שתקלל את ענבר???שתצעק עליהם שהם לא מנקות?שתאיים עליהם בצעקות???שכל בחורה שתרצה את בן תצטרך לקבל אישור מאתי????מי היא בכלל אתי חזן הזנזונת הזאתי????? שהיא תנקה את הבית זה מתאים לפרצוף שלה. הם גם מורידה את הרמה של הבנות חוץ מקרן וליהי שהם ברמה של אתי.

איציק911

New member
את אתי אני ממש שונא כי היא רעה וטיפשה

קרן לדעתי מכוערת (כ"א וטעמו) אבל השנראה שלי אליה בגלל שהיא מלכלכת ומסיתה נגד דניאל שהיא מלאך ולא עושה רע לאף אחד וגם שונא אותה בגלל הקרבה לאתי. אתי מייצגת את הרוע של השכבות החלשות בעם שלנו זה רוע שבה מטיפשות וזה ממש עם אחר יש הבדל בין העם שבת"א המרכז וירושליים לעם שבעיירות הפיתוח בצפון והדרום רוב גדול של העם בעיירות הפיתוח הוא רע

איציק911

New member
ואגב לעשות לינץ וחרם באדם זה מכוער

ובלתי נסלח ולא שאהבתי את לירון היא גם טיפשה לא סתם היא התחברה עם אתי אבל מה שאתי וגם קרן עשו לה היה מוגזםםםםםם מכועררררר ולא ניתן לסליחה. לא עושים כאלו דברים ומה לירון בסך הכל עשתה?רצתה את בן? על זה לעשות לה לינץ??????????????.חתיכת כלבה האתי הזאת

איציק911

New member
ומי היא בכלל האתי הזאת שתצעק על ענבר???

ענבר בחורה מתוקה וטובה ונקייה ,מי זאת האתי המסריחה הזאת שתצעק???????????????? והם כולם סולחות לה מהפחד היא משליטה טרור בבית היא כמו אסאד הם אוהבות אותה מפחדדדדדדד וזה מגעיל ומי שלא רואה את זה אז הוא כנראה שטן כמוה או עיוור

didush100

New member
בסדר הבנתי שאתה לא סובל אותן

וזו זכותך אבל למה להשתמש בשפה כ"כ בוטה בהודעות שלך?

איציק911

New member
אתי היא כמו דיקטטור מוסלמי

אתי מתעללת בהם כמו מוברק במצריים או אסאד בסורים והם אוהבות אותה זאת אהבה מפחד ולא אהבה טהורה,אתי מכוערת והם פשוט מעצבנות שהם מפחדות ממנה,תענו לה מי היא בכלל. וכואב לראות אחת כמו ענבר ילדה כזאת טובה מקבלת צעקות מהרוע אתי

איציק911

New member
didush100 אני מבין את השנאה והרוע שלכם

אני יודע שזה בא מרגשות קיפוח אבל באמת תחשבו מה אשמה אחת כמו ענבר בחיים האומללים שאחת כמוך ואתי עברו???

למעלה