למה הגבר גומר בקלות

dry red wine

New member
למה הגבר גומר בקלות

והאישה ממש לא?
האמת שחקרתי את הנושא עם בת זוגתי דאז, (כיום אישתי, ובתקווה שלתמיד).
והצלחנו ממש להפוך את התמונה!!
ראיתי שיש לזה 3 נקודות משמעותיות:
- האשה צריכה להרגיש משוחררת
- הגבר צריך להכיר את האנטומיה (קליטוריס)
- ויברטור עושה קסמים.
אני חושב שהנושא לא מספיק במודעות, ואפשר להביא לשדרוג של כמה רמות בחיי המין של רוב הזוגות. מעניין מה דעתכם ודעתכן...
חשבתי אפילו לארגן הרצאה בנושא.
חשבתי אפילו על הדגמה אבל ירדתי מהרעיון.
אני מקווה שמספיק שהעניין יהיה מובן ברמה העקרונית וכל אחד יוכל לנסות בבית בעצמו בסבלנות ואהבה, כדי לגרום לשדרוג הגדול שאנחנו זכינו לו.

Sharoman

New member
אורגזמה גברית מקושרת לעמוד השדרה

לעומת אורגזמה נשית שמקושרת לעיצבוב באיזור הדגדגן שלה וסביבו.
לכן גברים גומרים בקלות יתרה בהרבה מנשים.
במקביל אבל ישנם מקרים ביחסי שליטה בהם נשים גומרות רק ממילה או ממבט של השולט שלהן, כך שניתן לראות שניתן להגיע לגירוי חזק מספיק גם ע"י שימוש פסיכולוגי בלבד וללא שום מגע פיזי (לפחות אצל נשים).
כלומר, האישה צריכה להרגיש משוחררת מצד אחד ומצד שני ניתן להבין איך לדוגמא לחץ או חשש מונעים או מעכבים אורגזמה.
אני מסכים איתך לחלוטין שהנושא לא מספיק במודעות, לא של המין הנשי וודאי שלא של המין הגברי ויפה שאתה כן מחפש דרים לשיפור.
אם תעבור לדוגמא על ההודעות הנבחרות של הפורום תראה שיש לא מעט דעות, עצות והצעות על שיפור חיי המין הזוגיים והאורגזמה הנשית בפרט.
הרצאות בנושא לא חסר אבל לצערי רובן לא באמת מוסיפות פרטים חדשים אלא בעיקר מדברות על פחות או יותר אותן שלוש נקודות עיקריות שעליהן אתה כותב כאן כך שאני לא יודע עד כמה ההרצאה שלך תוכל להוסיף.
לפרטים נוספים על עינוג בת הזוג שלך אני נורא(!) ממליץ על סרטון ההדרכה של Nina Hartley על מתן מין אוראלי. לא רק משום שהוא מסביר על מין אוראלי אלא שהוא מספק גם המון הסברים והשראה על האיזור הרגיש בגוף האישה ועל הצורה שיש להתייחס אליו.

dry red wine

New member
תודה על התגובה

לפחות מישהו הגיב :)
אז אתה גם כן אומר שזה חשוב ולא במודעות.
אני סקרן למה זה לא במודעות. אפילו לא של נשים כמו שאתה אומר.
כאילו, אנחנו כחברה כל כך שבויים בקונספט המקובל שהגבר עושה את שלו ובזה מסתיים האקט.
השינוי שיכול להתחולל בחיי המין אצל כל כך הרבה זוגות הוא כל כך גדול ומשמעותי.
הייתי מנסח את זה אולי ככה: יש כאן פוטנציאל ביקוש ענק, אבל הוא לא במודעות של "המבקשים". זה כמו משהו מתחת לפני השטח שיכול להתפרץ ולעשות מהפכה ככל שהחברה תבשיל ותהיה מוכנה להכיל את העניין...
קצת כמו ההתפרצות של הרוקנרול במאה הקודמת

Sharoman

New member
לא הבנתי

למה זה לא במודעות? למה התנהלות כלכלית נכונה או התנהגות חברתית נכונה או תרבות מוזיקה/תיאטרון/קולנוע או תרבות ספורט לא במודעות שלנו?
ולמה לעצור שם?
התשובה היא שעם ישראל הוא לא יישות אחת כוללנית אלא מכיל כמה מיליוני בני אדם שונים שחלקם כן חולקים במודעות שלהם את הרעיון של סיפוק בת הזוג, או חשוב מכך, שבת הזוג אמורה להיות מסופקת.
הבעיה היא שחינוך מיני כמעט ולא קיים בארץ וזה שכן קיים היה יכול שגם לא להתקיים מכל התועלת בו. במקביל, סקס נתפס בתרבות שלנו כמטרה גברית בלבד ולכן לא מדברים כלל על הצד הנשי, אבל שים לב שלא כאן זה נגמר משום שרוב הנשים לא מודעות איך לספק את הגבר שלהן ולא מודעות לכך שהוא לא מסופק או שהיה יכול להיות מסופק יותר. למעשה גם הגברים עצמם לא יודעים איך להפיק הנאה אמיתית מסקס ומסתפקים בגמירה זריזה כאילו זאת הייתה כל מטרת המפגש בינם לבין בת הזוג שלהם.
סרטים מראים סקס כאקט מונוטוני, לא מגוון, חסר מגע שמסתיים עוד לפני שניתנה לו ההזדמנות להתחיל ורוב בני האדם מסתמכים על עולם הקולנוע האמריקאי לחינוך המיני שלהם (בעיקר משום שאין חשיפה לכל מקור מידע אחר). לאחר שגדלו מספיק גברים ונשים מתחילים לצפות בפורנו שמראה גבר עם זין ענק מזיין אישה עם חזה גדול עוד יותר, כאשר היא גומרת בצרכות לאורך הסרטון כולו והוא אינו משמיע קול גם כשהוא גומר.
דיברנו על זה ארוכות בפורום במשך המון שנים והאמת היא שגם לי אין את הכח להתחיל את הכל מחדש. אתה ללא ספק על הדרך הנכונה אבל שים לב שרק התחלת. חשוב לשמור על פתיחות ביניכם ולוודא שתמיד יש תקשורת בונה שמאפשרת לכל צד לבטע את עצמו כשהוא מרוצה וכשהוא פחות מרוצה כי השמיים הם באמת הגבול ורמות ההנאה שתוכלו להפיק יחד יעלו על כל ציפיה שהייתה לכם.
אם אתה באמת רוצה לשנות את המודעות העולם, תחנך את הילדים שלך לדאוג לזולת, להתחשב בזרים ולפתח אינטלגנציה רגשית גבוהה באמצעות תקשורת יעילה ומוצלחת.

למעלה