למה ההופעות של שלום כאלה יקרות??

Kodak997

New member
למה ההופעות של שלום כאלה יקרות??

בואנה משהו פה לא בסדר. שלום חנוך ומשה לוי בקאמלוט- 115 שקל?? סבבה אני ממש מעריך אותו ומת על המוזיקה שלו, ואני מבין שהוא כוכב בסדר גודל לא קטן, אבל המחיר לא נותן לי להנות מההופעות. מה זה? משינה, עם ההופעות הענקיות שלהם בקיסריה, אני יכול לגמרי להבין למה המחיר היה בהתאם. אבל הקאמלוט? זה כולה פאב. מישהו יודע אולי על אימייל של שלום חנוך או של האמרגן שלו? אני רוצה לכתוב לו משהו בנושא.

יש אפשרות להנחה.

באולמות גדולים כמו צוותא יש מבצע לבעלי כרטיס ויזה של לאומי קארד. ראה כאן. אם יש למישהו במשפחה לאומי ויזה עם די נקודות זאת דרך נפלאה לנצל אותן. אני ראיתי את ההופעה בקאמלוט הרצליה ואכן הכרטיס יקר אך המקום אידיאלי להופעות כאלו. אפשר לשבת ממש מול הבמה (אני ישבתי ארבעה מטרים משלום) והאקוסטיקה מעולה. ראיתי שם גם את אתי אנקרי, שלום חנוך, אחינועם ניני ואת אלון אולארצ'יק במופע ג'אז. בנוסף החניה חינם, מה שלא קיים בכל המקומות. הקאמלוט הוא הפייבוריט שלי. גיל המינימום הרישמי לכניסה למועדון הוא גיל 25, אך אינני יודע עד כמה הם אוכפים את העניין. דרך אגב הייתי גם בקיסריה בהופעה של משינה והיא, לטעמי, פחות טובה. הכרטיס הזול ביותר עלה 125 ש"ח בקושי ראיתי אותם והצפיפות היתה בלתי נסבלת כמעט. שלום לוקח אותם בענק. גם בהופעה אקוסטית
אם לא מתאים בצוותא. אפשר להתקשר למשרדי הכרטיסים ולשאול על מועד אחר.

למעלה