איך שהצלחת לרגש אותי...
אפילו ירדו לי כמה דמעות... אני מרגישה כאילו אמא שלי מדברת כאן... אני לא אשכח את ההתרגשות של אמא שלי בכל הארגון של החתונה, אחרי הכל אני בת יחידה והבת הבכורה שהיא מחתנת- איך היא נהנתה לחפש איתי שמלה (והצטערה שאחרי חצי יום כבר החלטתי), וההתרגשות שלה שהיא סוף סוף מצאה שמלה - באמצע היום, כשהייתי בעבודה היא התקשרה אלי וביקשה ממני מיד לבוא ולתת את המילה האחרונה וכל הסידורים הקטנים והגדולים, האיפור נסיון, שהיא הראשונה שראתה, תסרוקת הנסיון שהיא עזרה לי להחליט על התסרוקת הסופית והיא הייתה איתי, למרות שבסופו של דבר אני החלטתי... וכן.. אני יודעת שזה לא היה לה קל, אחרי העבודה, לרוץ איתי, אבל איזו התרגשות... הכל מאהבה גדולה... והחתונה, שיאה של ההתרגשות (ואצלנו זו הייתה התרגשות עצומה בגלל שאח שלי שאושפז יום לפני לניתוח חירום יצא לכמה שעות לחתונה...) . אמא שלי נזכרת היום בחתונה ורואים על הפנים שלה את ההתרגשות הרבה... אז תמשיכי להתרגש ולהיות שותפה לבת שלך בהחלטות..ושלא תחשבי שאנחנו הבנות לא מעריכות את זה. אבל... אני חייבת להודות שיש הורים שבדרך שבה הם מבקרים או מייעצים לילדים שלהם הם גם פוגעים. פוגעים בבגרות שלהם, בכושר השיפוט שלהם, בטעם שלהם וזה ממש לא בסדר ! צריך להיות שותפים, להתרגש עם הילדים... אבל לדעת את הגבולות, לא לפגוע מקווה שיום אחד גם אני אזכה לבת ואזכה להתרגש איתה...