למה הוא לא מנשק אותי?!?!?

myself82

New member
למה הוא לא מנשק אותי?!?!?

ש לי ידיד (בעצם זה כבר גלש ליזיזות..), אנחנו עובדים יחד. התחלנו להתקרב לפני כשנה, אני פיתחתי רגשות כלפיו (לו אין כלפיי). בכל פעם שאנחנו נפגשים אצלו בדירה (אחת לחודש בערך) זה נגרר לסקס יבש או אוראלי. אבל יש משהו מוזר בכל הקטע: אנחנו לא מתנשקים, הוא לא מוריד לי את חזייה ולא את התחתונים. הוא אוהב שאני עושה לו אוראלי והוא מחדיר אצבע ונוגע בדגדגן. אני רוצה להתנשק, ושהוא ייגע בי ובכלל להגיע עד הסוף.... הכי מפריע לי זה שהוא לא מנשק אותי ! אני לא מצליחה להבין למה. חברה שלי אמרה לי שנשיקה-רגש ובגלל שהוא שאין לו רגשות כלפיי אז הוא לא מנשק ומה ההסבר לזה שהוא לא נוגע לי בחזה הרי זה אמור להיות חלק מכל העניין מה אתם אומרים?

ero2000

New member
תשובה כנה אבל כואבת

אני אתן לך תשובה שאולי תכאיב לטווח הקצר אבל תהיה מאוד נכונה לטווח הארוך . אין לו זיונים . הוא חרמן אש . את לא ממש עושה לו את זה אבל מציצה עדיפה על לעשות ביד . הוא לא אוהב אותך , לא ממש בא לו עלייך והוא לא מספיק בן - אדם בשביל להעניק חזרה . ואם תשימי לב תראי שאחרי שהוא נוגע לך בדגדגן הוא רץ לשטוף ידיים . אל תצפי שהוא יקח אותך לפסגה כלשהי - לכל היותר ערמת חול קטנה . קחי את הרגליים שלך - עופי ממערכת היחסים הזו - ותמצאי בן אדם שיאהב אותך כמו שאת מכף רגל ועד ראש . אחד שגם אם לא יתחתן איתך , ילקק כל נקודה מכף רגלך הקטנה ועד .... אחד שיתן לך להרגיש מלכה בכל רגע שאתם יחד . החיים ניתנו לך כדי שתחגגי אותם , לא כדי שיעשו לך טובה שעושים לך ביד . שיהיו לך חיים דבש :)

mememe4

New member
ואם יורשה לי להוסיף

דה!!!

magenta73

New member
תקשיבי לחברה שלך

ותפנימי את זה. אין שם רגש. יש שם פורקן. את בעצם שמה את עצמך במצב של בובת מין... רק שאת לא מפלסטיק... תגידי לו יפה שלום. מילא אם גם את היית מעוניינת רק בסקס. את לא. את פיתחת רגשות... לכי משם ואל תסתכלי לאחור

blue eyes21

New member
מעולם הוא לא

היה לך ידיד ,הוא לא ידיד שלך!הוא אפילו לא מספיק בן -אדם כדי להשתמש בך ועדיין לתת את המינימום שבמינימום יחס .נבלות לא מנשקים ,את לא צריכה את זה ממנו,לא משנה מה את חושבת שמגיע לך-בטוח שמגיע לך הרבה יותר מהיצור הזה. תהיי טובה לעצמך ,אל תתני לאיש להתייחס אלייך ככה.

למעלה