למה הוא לוחץ?

white owl lady

New member
למה הוא לוחץ?

אז ככה... לפני כחודש הכרתי מישהו אחרי קשר ארוך ומתסכל של 3 שנים (שממנו נפגעתי קשות). הבחור מקסים, מתוק, נראה טוב, חכם, ועוד הרבה דברים, והוא מראה לי יחס ואהבה, ואומר לי בכל הזדמנות כמה הוא רוצה שזה לא ייהרס בינינו וכמה טוב לו איתי. עד כאן הכול טוב ויפה... רק שהיום הוא פתאום בא אלי בשאלה "תגידי, את רוצה להתחתן איתי?" ואני עניתי לו "להתחתן? כן. אבל לא עכשיו". והוא נפגע עד עמקי נשמתו ועשה לי סצינה איומה שבסופה הרגשתי שאני לא בסדר משום מה. הוא גם לוחץ עלי בעניין של לעבור לגור איתו ומזכיר לי כל פעם ובכל הזדמנות שתמיד יש לי אפשרות לעבור אליו (אנחנו מכירים רק חודש, וזה עדיין טרי נורא מבחינתי). בכל אופן הוא טוען שהוא נפגע בגלל שהוא רק רצה לשמוע מה תהיה התגובה שלי, וזהתגובה שלי היא לא מה שהוא ציפה לו. הוא טוען שכעת הוא יודע היכן הוא עומד בקשר שלנו, ושאני כנראה לא אוהבת אותו מספיק. איך להוציא אותו מהסרט שלו? ניסיתי כבר להסביר לו שאני רוצהל לכת לאט ולהכיר אותו קודם יותר טוב, אבל הוא טען שאני לא והבת אותו ושהוא יודעבדיוק היכן אנחנו עומדים...

Vdrums

New member
אם הוא אחרי חודש מציע חתונה

ומגורים וכו'. הוא קצת מגזים לטעמי. תעמידי אותו במקום, זה כולה חודש הוא קצת נסחף. ואם הוא ממשיך חעשות סצינות אז תחשבי עם מי יש לך עסק.

seeyou

New member
איך להוציא אותו מהסרט שלו?../images/Emo22.gif

אני חושב שהבעיה היא אצלך... את רוצה בקשר חדש,מבלי להתנתק מהישן... אני הייתי פעם במעמד דומה,נכון הרגשתי "מושפל" על הדחיה ועל הבכי שלה על החבר הקודם. אי אפשר לפתוח דף חדש בחיים כול עוד הדיו לא התיבש בדף הקודם.

white owl lady

New member
מה הקשר?

הקשר שהסתיים- הסתיים. זה לא שיש לי שמקעים מהעבר שקשורים לאקס או למערכת יחסים שהיתה לי בעבר... זה פשוט נראה לי מהיר מדי ומוקדם מדי... והוא נורא לוחץ. איך אתה מסוגל להצדיק אותו??

seeyou

New member
איך אני מסוגל להצדיק אותו?../images/Emo12.gif

"צדק" זה כוכב במערכת השמש.... שימוש אחר במילה לא רלוונטי... אין "צדק" גם לא בבתי משפט,שם עם עו"ד טוב גם רוצח יוצא עם פיצויים מהקורבן... פי כמה ביחסים בין בני אדם,שם המעמד החברתי והקשרים שלו בחלונות הגבוהים מפעילים תחנות ה"צדק"... או בכול הקשור לבינו לבינה...שברור שזה כפוף לרגשות ... זה "צודק" שהוא לא ירגיש טוב עם התשובה שלך... זה מה שהוא מרגיש ואת או אחרים לא יכולים לשלול את ההרגשה אפילו עבור כול "צדק" שבעולם! זה מהר עבורך? יכולת לענות לו בהתחשבות לרגשות שלו ולא רק שלך... במצב שלו הייתי-הרגשתי... במצבך עדיין לא...

למעלה