למה הוא עושה את זה?

למה הוא עושה את זה?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כן גם לי יש בעיות בחיים היזיז שלי התחיל להרצות לי על החיים ומתעקש לעזור לא מבינה את זה.. כששאלתי למה הוא עושה את זה אמר כי הוא בחור טוב ושאין לו אינטרס כי כבר נכנסנו למיטה מה דעתכם? אולי הוא עושה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמו בכלל? כתבתי על זה בפורום נוסף אבל שם לא התייחסו אז מקווה שפה כן תשימו לב

אורזמן

New member
שימשיך להיות יזיז או........

שתזיזי אותו ממערכת היחסים הזאת. עם כל הרצון הטוב שלו לעזור לך, הוא לא יכול לקבוע לך מה לעשות ע"י שהוא מטפטף את המוסר שלו ועל החיים. אין לו אינטרס כי כבר נכנסתם למיטה? מה הוא קבע חותמת באיזשהו מקום? לכל אחד מכם יש את הדרך שלו. אם הוא ממשיך לזבל לך בשכל, תמשיכי הלאה.

seeyou

New member
../images/Emo6.gifיזיז עם עקרונות?

גם במערכת כמו שלך שני הצדדים אמורים להסכים לכללי המשחק. ייתכן שהוא שמצא "עבודה" חדשה בעלת אתגר ...או עם קידום! יותק קשה למצוא יזיז טוב מאשר ידיד נפש!

לשים גבולות ומהר

יזיז חייב להבין את מקומו, הבעיה שהם לא תמיד מבינים. טוב, זה פורום של גברים אבל אני כבר כאן והשאלה מחזירה אותי ליחסי יזיזות שנגמרו בצרימה בגלל עודף השקעה רגשית שלו ביחסים שהוכרזו מלכתחילה כיחסים זמניים ולחלוטין לא מחייבים. תשימי לו גבולות ברורים. בהצלחה.

פשוט.... :)

ברגע... שהוא פותח את הפה תפתחי את החולצה.. (; או ש.... שתזרמי עם הקטע.. הכי נורא שתרוויחי גם זיין טוב וגם אוזן קשבת.. שתי ציפורים במכה אחת.. אני לא הייתי מתנגדת (;

Revi 22 Tal

New member
הבחור לא יודע איפה הגבול כנראה בין

יזיז לידיד .. הוא צריך לקבל מנת מציאות ואת זה את צריכה לעשות. בהצלחה!

למעלה