למה הודעה לא קופצת?

אם פי 3

New member
כי הדיון ישן

בכולופן - שיהיה במזל! את בהחלט יכולה ללדת נרתיקית לאחר קיסרי, גם לאחר פרק זמן קצר יחסית - ההמלצה היא אמנם לחכות יותר, אבל זהו רק כלל אצבע, ולא הנחיה מחייבת. קריאה בנושא לנל"ק - במאמרי הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1345&a=59972&c=6400&sc=0&ssc=0 לגבי ההנקה - את צריכה לעקוב במיוחד אחרי ההתפתחות והעליה במשקל של בנך, ואם מסתבר שיש צורך, לתת לו תמ"ל, כיוון שבהריון לפעמים מתמעט החלב. כמו כן, את צריכה להקפיד במיוחד על התזונה שלך, ולשקול לקיחת תוספת ויטמינים - כי את מזינה שלושה באופן בלעדי.

o f r i k

New member
יש למישהי המלצה על רופאת נשים מעצימ

אני מעונינת לעבור מרופא הנשים שלי שנחשב מאוד בתחום ומייעץ לבתי חולים אך האף שלו בשמיים והוא מאוד בעייתי מבחינה אנושית (כי אני הולכת אליו דרך הקופה ולא משלמת לו ישירות - לו הייתי משלמת לו אז הייתי מקבלת יחס אחר). לרופאת נשים שלא תשלול את הרצון שלי ללדת בלידה רגילה ויחסי האנוש שלה טובים. יש המלצות???????? אני גרה באיזור השרון אבל לא אכפת לי לטייל מעט כדי להגיע לאנשים טובים. איפה אתן עושות מעקב הריון????? אצל המיילדת? ומה אתן ממליצות לי?

מעקב ההריון שלי

באמצע ההריון בערך הגעתי לרופא נשים מקסים (בדרום) ואני אצלו מאז ומרוצה עד הגג. את המעקב של המשקל , שתן ולחץ דם אני עושה בטיפת חלב. עד לפני כחודשיים הייתי אצל אחות טיפת חלב מגעילה ושנאתי לבוא אליה וכל פעם אמרתי לעצמי שזה רק כמה דקות מתוך חודש אבל בסוף נשברתי ועברתי לאחות בטיפת חלב אחרת והיא מקסימה וה"מינוס" היחיד אצלה שהיא גם בהריון , תל"מ שבועיים אחריי כך שהיא לא תעזור לי לאורך זמן. אני ממליצה לך למצוא אנשי מקצוע טובים , לא מזלזלים ואוהבי אדם שיסמכו על התחושות שלך ולא ילכו רק לפי הספר , גם אם הם לא מסכימים איתך לחלוטין.

o f r i k

New member
מעקב משקל/שתן/סוכר

אני אעשה אצל האחות במרפאה שלנו. אבל את הביקורת אל הרופא רציתי לעשות אצל רופא אנושי.

ד"ר אניטה סילבר המדהימה ../images/Emo189.gif

כל הזמן שומעת עליה דברים נפלאים, אשה מדהימה, נעימה ונינוחה, מקצועית ורגועה, נראה לי שהיא הכתובת המתאימה בשבילך. לפני כ-5 שבועות סוף סוף יצא לי להכיר אותה (הצטרפתי לסקירה עם חברה הריונית
) והיה מאוד קל להבין על מה כולן מדברות..
כבר אמרתי? עליה באמת אפשר לומר רופאת נשים מעצימה . אני יודעת שהיא מקבלת בכ"ס ורעננה ויש לה US תלת מימד כמובן

o f r i k

New member
גם אני שמעתי עליה דברים טובים

איך מגיעים אליה - חיפשתי טלפון ב- 144 ואין

ד"ר אניטה סילבר

אם אינני טועה מקבלת "מכבי" ואולי עוד, הנה הטלפונים שהוצאתי דרך מנוע החיפוש... . 03-6431098 052-52-833 ... מקווה שאלו הטלפונים הנכונים.

עופריקה

New member
היא מקבלת רק נשים בהריון בסיכון

אני ביררתי בתחילת ההריון שלי, כי הרופאה שלי קצת (הרבה) רחוקה. לגבי סקירות, כמובן שהיא מקבלת את כולן, או לפחות מי שהספיקה לקבוע תור... אם בכללית - אז שמעתי על מישהי מקסימה בהרצליה. אני מוכנה לברר עם חברה.

לא מדוייק עופריקוש

היא מקבלת כל אשה בלי קשר לנשים בסיכון גבוה. אני באופן אישי הייתי עם חברה טובה שברוך השם ההריון תקין והיא עשתה אצלה את הסקירה הראשונה. בשבוע שעבר היא עשתה אצלה את הסקירה השניה. לגבי התורים, אני מניחה שיש לה ביקוש מאחר ושמה הולך לפניה. הייתי לפחות מנסה לבדוק אם יש תור. מאוד מומלצת.

o f r i k

New member
תודה בנות - אני בלאומית

אבל אני אקבע אולי את הסקירות אליה. תהיתי לגבי המעקב אחרי ההריון אצל הרופא - אם זה הכרחי בכלל. בפעם הקודמת הלכתי פעם בשישה שבועות למעקב עם אולטראסונד ובכל פעם היה לי חשק לתת לו בוקס.

עופריקה

New member
אורנית יקירתי../images/Emo99.gif

התכוונתי שכרופאה ברוטינה, היא מקבלת רק נשים בסיכון. לסקירות - כולן מוזמנות
מכיוון שחמסה אני לא בסיכון, נאלצתי להסתפק ברופא גבר מן המניין
שהוא קל"ב. נ.ב. עדיין חייבת לך המשך לסיפור בהמשכים. צפי טלפון

למעלה