האמת שאני די מוצאת דימיון
בן שני השירים. דבר ראשון אני לא אוהבת את הדרך שאתה מכליל את כולם, כמו שאמרת משהו "כוכבי ילדים" אתה מדבר כאילו אתה יותר טוב ממנהם במשהו, סליחה שאני אומרת לך את זה, אבל זה מה שאני חושבת. דבר שני זו הייתה החלטה של הקהל הרחב, של ערוץ 24 וכמובן הערוץ מדבר לפי בחירת הקהל, (במקום מסוים), והיה עוד מישהו בבחירות האלה רק לא זוכרת מי אלו היו. טוב מה שאני מנסה להגיד זה,,,,עם היו בוחרים בטיפקס בלהקת השנה, או שהיו בוחרים בקובי לזמר השנה אתה בטוח לא היית מדבר ככה, אני טועה??? תראה ברמת העיקרון גם אני לא הסכמתי עם כול הזכיות, ולא בגלל שאני מפקפקת באיזה שהוא זמר, זמרת, יוצר, יוצרת, אבל לדעתי היו יותר טובים, אבל זו דעתי האישית, וכול אחד ודעתו. ובנושא המיסחורור שלהם,,,,, תראה,,, תשמע,,,, תקשיב "כוכבי ילדים" האלה הם חלמו בדיוק כמו שאתה חלמת, וגם קובי אוז (יש הבדל בן השניים
סתם סתם
) שהם רוצים להופיע, קובי למשל ראיתי באיזה רעיון שהוא מספר, או בכלל רמי סיפר, שהם היו באים למקום, כדאי להופיע והם היו צבוענים כאלה ושמחים, והיו את כול הרוקרים שהיו באים עם כול השחור שלהם, ושם היו לפעמיים דיי צוחקים עליהם. והנה מה שאתה עושה זה את אותו הדבר בדיוק, וזה לא לעיניין (לדעתי.) בכול אופן אני שונאת שאנשים משיכים אנשים לקבוצות זה לא נכון וזה מאוד מוטעה, כי כול אחד הוא עולם עולם עומלו, וכול בן אדם הכי מיוחד שיש ויש אחד כזה. נו טוב אני לא אשגע אותכם עם כול הפליוספיות שלי, למרות שאני בטוחה שיש עוד כמה וכמה שיסכמו עם הדברים שלי. לסיום לא היית רוצה עכשיו להיות בנעליים של הראל מואיל למשל, והוא הוא רק רוצה לשיר, אז מי אתה שתגיד לו שהוא לא בסדר, שלום, אהבה, חופש, לתת לדברים להיות איך שבא להם להיות מי אנחנו שנצחק על מישהו, ונגיד שזה לא בסדר? טוב טוב טוב סליחה מראש על המגילה,
לילה דבש
יאללה ביי