למה הופעה כזאת עולה כל כך ביוקר?!

Funky Giraffe

New member
למה הופעה כזאת עולה כל כך ביוקר?!

איזה שיר גאוני, אלוהים ישמור. אני משתגע פה... אדם מלהקת 'השבט' שעכשיו פורצת (הוא זה עם הראסטות, לצופי 24) דיבר איתי הרבה על תן לי חתימה, ושמעתי מהפריק הכי גדול של ההיפהופ והסול הצהרה שהסינגל הזה הוא אחד הגדולים במוזיקה הישראלית בשנים האחרונות :) אם אפילו הוא חושב ככה, אז זה באמת שיר גדול... ולמי אכפת מהמיינסטרים... תן לי בקליפ-ה! תן לי בקליפ-ה! ד"א יש דמיון בין 'יהודה יהודה' של השמחות לשיר הזה למי ששם לב עם כל התן לו ותן לי, והעיבוד עצמו...

חח ממש מצחיק...

וממש ממש בוגר אתה אה??? נו טוב אמרתי כבר שהוא ילד, יילד.

אוווווו כבר אמרתי לך שאני הכי הכי

מתה עליך בדיוק כמו שאתה מת עלי, אז זהו שאני לא! ואתה יודע למה??? כי תראה איך אתה מדבר אלי, עידו או איך שלא קוראים לך, את כול הכסאמעקאמעקאמעק ערס הזה, תגיד את זה בשכונה שלך, לחבר'ה שלך, או לחברה שלך! כי אליי אף אחד לא ידבר ככה,,מובן??? קצת כבוד בן אחד לשני,לא יזיק. אני רואה שהכול חוזר על עצמו אה?. מה עוד פעם אני צריכה להראות לך שאני לא הולכת לשום מקום, מה לאיפה אתה רוצה להגיע בסיפור הזה??? שאלה מאוד פשוטה! ואם זה להיות מאושר, ככה בטוח שלא תיהיה. ככה אתה חופר לך בור ענק,,,וזה מזה חבל! בכול אופן את החרטות שלך אל תעשה עלי כי זה בכלל לא עובד, ובמקרה הזה ההפך הוא הנכון. נו טוב אבל מה אני מתיחסת אלייך??? אני אסביר לך בדיוק למה אני עכשיו מתיחסת, מסיבה פשוטה "עבר כול גבול הטעם הטוב." אז תתחיל להרגיע זה כדאי! בקיצור ליעלה דבש
יאלהה ביי

הוד11

New member
ככה צריך

בעידן שבו במילא במיינסטרים יש בעיקר כוכבי ילדים ממוסחרים (והסליחה עם הזוכים המאושרים בטקס פרסי עמ"י אתם עדיין לא מיינסטרים לגמרי) טיפקס מוצאת את מקומה בשוליים וזה גם אחלה ואפילו יותר. ולא הקשבתי לדימיון בין תן לי חתימה ליהודה יהודה

האמת שאני די מוצאת דימיון

בן שני השירים. דבר ראשון אני לא אוהבת את הדרך שאתה מכליל את כולם, כמו שאמרת משהו "כוכבי ילדים" אתה מדבר כאילו אתה יותר טוב ממנהם במשהו, סליחה שאני אומרת לך את זה, אבל זה מה שאני חושבת. דבר שני זו הייתה החלטה של הקהל הרחב, של ערוץ 24 וכמובן הערוץ מדבר לפי בחירת הקהל, (במקום מסוים), והיה עוד מישהו בבחירות האלה רק לא זוכרת מי אלו היו. טוב מה שאני מנסה להגיד זה,,,,עם היו בוחרים בטיפקס בלהקת השנה, או שהיו בוחרים בקובי לזמר השנה אתה בטוח לא היית מדבר ככה, אני טועה??? תראה ברמת העיקרון גם אני לא הסכמתי עם כול הזכיות, ולא בגלל שאני מפקפקת באיזה שהוא זמר, זמרת, יוצר, יוצרת, אבל לדעתי היו יותר טובים, אבל זו דעתי האישית, וכול אחד ודעתו. ובנושא המיסחורור שלהם,,,,, תראה,,, תשמע,,,, תקשיב "כוכבי ילדים" האלה הם חלמו בדיוק כמו שאתה חלמת, וגם קובי אוז (יש הבדל בן השניים
סתם סתם
) שהם רוצים להופיע, קובי למשל ראיתי באיזה רעיון שהוא מספר, או בכלל רמי סיפר, שהם היו באים למקום, כדאי להופיע והם היו צבוענים כאלה ושמחים, והיו את כול הרוקרים שהיו באים עם כול השחור שלהם, ושם היו לפעמיים דיי צוחקים עליהם. והנה מה שאתה עושה זה את אותו הדבר בדיוק, וזה לא לעיניין (לדעתי.) בכול אופן אני שונאת שאנשים משיכים אנשים לקבוצות זה לא נכון וזה מאוד מוטעה, כי כול אחד הוא עולם עולם עומלו, וכול בן אדם הכי מיוחד שיש ויש אחד כזה. נו טוב אני לא אשגע אותכם עם כול הפליוספיות שלי, למרות שאני בטוחה שיש עוד כמה וכמה שיסכמו עם הדברים שלי. לסיום לא היית רוצה עכשיו להיות בנעליים של הראל מואיל למשל, והוא הוא רק רוצה לשיר, אז מי אתה שתגיד לו שהוא לא בסדר, שלום, אהבה, חופש, לתת לדברים להיות איך שבא להם להיות מי אנחנו שנצחק על מישהו, ונגיד שזה לא בסדר? טוב טוב טוב סליחה מראש על המגילה,
לילה דבש
יאללה ביי

למעלה