למה הורידו את ההודעה שלי מאתמול

• פותח הנושא DNEL
  • פורסם בתאריך

DNEL

New member
למה הורידו את ההודעה שלי מאתמול

ביקשתי לדעת אם מישהו יודע איך עושים טייפול ללדת בן שכר חשוב לי מאוד אם מישהו יודע פרטים אשמח לשמוע השאירו הודעה

DNEL

New member
תגידי את נורמלית אני מההודעה הקודמת אישה

אישה נשואה ואני ובעלי מחפשים דרך לעשות בן זכר יש לי 2 בנות למישהו יש רעיון או יכול לייעץלמי לפנות ומה לעשות

בדקי היטב

האם את בפורום הנכון?

lailaein

New member
כבר עניתי בשאלה הראשונה ובכל זאת.....

תפני לפורום לקראת הריון שם יתנו לך ים עיצות. אבל העיקרית היא שטוענים שבן זכר נוצר מקיום יחסים ביום הביוץ עצמו אז עלייך לברר בדיוק מתי יום הביוץ. יש לי חברה שכרגע בהריון שלישי עם בן בבטן ויש לה כבר 2 בנים, מקסימום אם יצא לך עוד בת תתחלפו.

InFecTeD LOVER

New member
כבר חשבתי על זה,

ואין אפשרות לקרוא את השם של הפורום אחרת. רק שלא יתקפו אותי פה שתקפתי מישהי על שכתבה הודעה בנושא אחר.

אלון 58

New member
עם כל הכבוד גברתי הנאוה...,

את לא בפורום הנכון,יש כאן אנשים שהמליצו לך לכתוב בקשה זו בפורום שזה יעודו,למה את מתעקשת לשאול זאת דוקא כאן?זו סטיה רצינית מהנושא כאן. ובואי אומר לך משהו,לפני הסרת ההודעה,משהו מהעבר שלי:יש מצבים שלא כל זוג מצליח להביא מיד ילדים או לא מצליח כלל,אמרי תודה על מה שיש לך,ומה שבא ברוך הבא,ואני אומר לך זאת מנסיון אישי בלבד. בכל מקרה אני גם ממליץ לך לקבל את עצת הגולשים שהפנו אותך לפורום יותר מתאים,ועם כל הלב,אני מאחל לך בהצלחה עם תכניתך שנכתבה כאן,למרות שזה לא המקום.

gallardo

New member
תראו את הסרט `אבו אל בנאת` 7 פעמים

מקסימום יצא קוקסינל

למעלה