למה הורידו לי את ההודעה?

poly2

New member
למה הורידו לי את ההודעה?

זה חופש ביטוי, זכותי.

motib4

New member
הודעות עם תמונות מסוגים אלו,

חובה להוריד. לא אני קבעתי את החוקים. מצטער.

התמונות האלה פשוט מגעילות!

כל הכבוד מוטי! הרי זה ברור שהן לא יצתלמו לבושות כמו אדם וחווה (תורידו את החלק של אדם ואת והן לבושות כמו חווה בחלק העליון!) מי שעיצב את התמונות האלה כדי לפרסם אותן, הוא אדם חולה מאוד, ואני חושבת שמעריצים כמונו לא צריכים לראות תמונות כאלא של מושא ההערצה שלנו!!! כלומר, תחשבו על זה, נראה לכם שהן באמת היו עושות את זה??? אם כן, סימן שאתם מפקפקים בהם ואתם לא מעריצים אמיתיים!! ואני אומרת שוב, תמונות כאלה אסור להראות פה! עם או בלי חוקים!!! ושוב כל הכבוד מוטי שמחקת אותן!

לא ראיתי את התמונות...

אבל אני מניח שאלה תמונות "NUDE מגיל 18 ומעלה" של הבנות...? אם כן אז זה בולשיט רואים שזה לא אמיתי... אפשר לראות טוב מאוד שחתכו את הפנים ושמו על גוף של קטינה שהצטלמה עירומה... במחשב עם רזולוציה גבוהה וגרפיקה מספיק טובה אפשר לראות את ההבדלים בצבעי הפנים והידיים לבין צבעי "הגוף העירום" כביכול... ומי שמאמין לשטויות האלה שיילך לבדוק תעיניים שלו... עכשיו במקרה שהתמונות שהתפרסמו אלה לא התמונות שדברתי עליהן למעלה, קבלו הודעה זו כמבוטלת

זה לא חופש פירסום להראות...

תמונות גסות ומזויפות של התאומות זו חוצפה ורוע מצידך לשים תמונות כאלה שמשפילים את מושא הערצה ואם היו עושים לך אותו הדבר זה היה נעים לך? אני בטוחה שלא וחוץ מיזה זה פורום בפורום יש חוקים ואת עוברת על אחד מהם...

למעלה