אהממממ...
אני דווקא חושב שזה יחודו של המקום. העיר העתיקה "מסתורית" למי שמבקר בה.ז'תומרת לתיירים.אני מכיר את רוב החתולים-הפחים ואפילו את הפרות שעולות באישון ליל מאזור בית הקברות הישן. לפני זמן מה חזרתי מאוחר בלילה.משו כמו 2:00.החנתי את המכונית.העלטה כמובן הייתה מוחלטת.הייתי צריך לבדוק משו בפוקט פיסי.התעצלתי לעלות הביתה.ישבתי רבע שעה בערך.כשניסיתי לפתוח ת'דלת-הדלת נתקלה בגוף זר
הפעלתי את הפנס בפלאפון.לתדהמתי
חסמה את היציאה.מרוב בהלה התקשרתי מייד 100
יש לי פרה ליד האוטו שאגתי לשוטר
מה הבעיה ענה היומנאי המנומנם-תגיד לה "מווווווווו" והיא תזוז-אם יהיו בעיות,אני שולח ניידת. נעלתי את הדלתות-פתחתי חריץ בחלון ושאגתי במלוא גרוני "מווווווווווווווווווווווווו". ה
הייתה צפתית למהדרין מהזן הישן שבאמת לא מתרגש מהאידיוט התורן שבא להפריע את מנוחתו.היא בהתה בי במבט שאמר הכול... החלטתי שבמקום להשאר עד הבוקר במכונית, אני פשוט נוסע לרחוב ירושלים.התנעתי את האוטו ונתתי פול גז-הפרה דווקא נבהלה-הסתובבה ודהרה בנון שלנטיות חזרה לירידה האין סופית לבית הקברות הישן.פתחתי את הדלת ורצתי כל עוד רוחי בי הביתה. כשנחתתי סוף סוף על הכורסא והאור היכה בי,הבנתי שבלי הפחים העמוסים בכל טוב והעלטה הגמורה, המסע הזה בהחלט היה מאבד מאופיו ויופיו. הייי אתם שם בעיריה
לא לשנות כלום!!!