למה החיים בזבל...
לא זוכר אם כאן כתבתי לפני כמה חודשים או בפורום אחר...טוב האמת אני לא מחפש ייעוץ סתם משתף כי אין לי כל כך תמיכה בחוץ.
אני כבר 3 חודשים לא עובד...חזרתי להורים אחרי שהתפטרתי והמצב שלי רק הולך ומחמיר
לאחרונה הופיעו מחשבות אובדניות משהו ששנים כבר לא חוויתי
אני לא מוצא כוח לחפש עבודה ברצינות...כנראה שזה בגלל שהדיכאון נותן את אותותיו שוב...
רק כדי לתת רקע אני סובל מחרדות,דיכאון ואוסידי מגיל ממש צעיר וכל החיים אני נלחם
הייתי בטיפולים שונים מגיל 16 כולל תרופות שרק עשו לי יותר נזק
הגעתי לגיל 33 ואני כבר מותש מהלחימה אני די במצב של להרים ידיים - המצב בבית לא טוב כלכלית
אני לא מקבל סיוע משום מקום ואני לא יכול לכלכל את עצמי כרגע אז אני ממש בבעיה ועוד מעט הבנק
יתחיל להתקשר ועוד הפעם לחץ...והאמת שאין הרבה מה לעשות...אני יכול לנסות לתבוע שוב את ביטוח
לאומי לקבלת קצבת נכות אחרי שכבר דחו אותי פעם אחת אבל אין לי כוח גם לזה
אין לי כל כך תמיכה מאנשים סביבי...יש לי כמה חברים ברמות קרבה שונות אבל לא נראה לי שהם יכולים להבין
את המצב האמיתי
קיצר לסיכום : החיים בזבל לצערי
יש כאן אולי עוד מישהו שמתמודד עם מצב חיים דומה?
לא זוכר אם כאן כתבתי לפני כמה חודשים או בפורום אחר...טוב האמת אני לא מחפש ייעוץ סתם משתף כי אין לי כל כך תמיכה בחוץ.
אני כבר 3 חודשים לא עובד...חזרתי להורים אחרי שהתפטרתי והמצב שלי רק הולך ומחמיר
לאחרונה הופיעו מחשבות אובדניות משהו ששנים כבר לא חוויתי
אני לא מוצא כוח לחפש עבודה ברצינות...כנראה שזה בגלל שהדיכאון נותן את אותותיו שוב...
רק כדי לתת רקע אני סובל מחרדות,דיכאון ואוסידי מגיל ממש צעיר וכל החיים אני נלחם
הייתי בטיפולים שונים מגיל 16 כולל תרופות שרק עשו לי יותר נזק
הגעתי לגיל 33 ואני כבר מותש מהלחימה אני די במצב של להרים ידיים - המצב בבית לא טוב כלכלית
אני לא מקבל סיוע משום מקום ואני לא יכול לכלכל את עצמי כרגע אז אני ממש בבעיה ועוד מעט הבנק
יתחיל להתקשר ועוד הפעם לחץ...והאמת שאין הרבה מה לעשות...אני יכול לנסות לתבוע שוב את ביטוח
לאומי לקבלת קצבת נכות אחרי שכבר דחו אותי פעם אחת אבל אין לי כוח גם לזה
אין לי כל כך תמיכה מאנשים סביבי...יש לי כמה חברים ברמות קרבה שונות אבל לא נראה לי שהם יכולים להבין
את המצב האמיתי
קיצר לסיכום : החיים בזבל לצערי
יש כאן אולי עוד מישהו שמתמודד עם מצב חיים דומה?