למה החלפתם מנהל? עמרי לא מת!

danezeq

Member
למה החלפתם מנהל? עמרי לא מת!

עמרי סיפר לי שהוא נמצא בתקופה לפני מבחן פסיכומטרי -אז הוא לא יכתוב הודעות קצת יותר מחודש! לא שיש לי שום דבר נגד TheIllustrator - להיפך אני מעריץ אותך! אני לפעמים מרגיש "שפוט" שלך! מפני שאני חושב ממש כמוך (בטח שמת לב) וממש לא אכפת לי מי המנהל כי בפועל זה לא משנה כלום אבל עשיתם את זה בלי לשאול אותו? הוא אמר לי שבקרוב הוא חוזר! תנסו לברר איתו הדואל שלו זה: [email protected]

TheIllustrator

New member
בהחלט תודה על המחמאות... ../images/Emo13.gif

ובכל אופן, אנני יודע מה צופן העתיד. לעת עתה אני מנהל את הפורום(בצורה הטובה ביותר - כמובן), ואני מקווה לעשות זאת כמה שיותר זמן, מן הסתם. הסיבה שכעת אני הוא מנהל הפורום זה בשל העובדה שסקיולר לא כתב בפורום כבר 6 שבועות לערך. אין סבירות שבפורום פעיל כשלנו לא יהיה מנהל פורום(ולא רק "על הנייר"), ולכן לעת עתה אני שמח למלא את התפקיד. כפי שאמרתי, אנני יודע מה צופן העתיד... אני מקווה שכולם שמחים איתי ועד שהמצב ישתנה(אם בכלל), אני שמח לתרום מזמני וממרצי למען הפורום האהוב שלנו.
אני בהחלט מקווה כי כולכם שמחים עימי, ובכל מקרה, זה לחלוטין לא(!) היה צעד כנגד סקיולר, או כנגד ניהול לקוי של הפורום... זה היה פשוט צורך קונקרטי - מאחר וסקיולר "נעלם" מן הפורום, מן הראוי היה למצוא מנהל פורום פעיל - לשמחתי זה אני.
זה הכל בנתיים... יום טוב. נב. שוב תודה על המחמאות!

oren*

New member
סליחה, אבל פורום צריך מנהל שיתן

רעיונות לדיונים, יכניס תמונות וחדשות. כל הכבוד לעמרי על ההשקעה בפסיכומטרי, אבל בפורום הזה יש עשרה אנשים (או יותר) שכותבים בו יום יום ורוצים לדעת שיש כאן מנהל פורום. מכל האנשים בפורום ראו באילוסטרייטור מועמד הכי מתאים לניהול הפורום והוא קיבל על עצמו את התפקיד. לא עשו כלום בלי לשאול - נשלחו אל עמרי מספר אימיילים הכוללים את מספר הטלפון שלי, אימיילים מאסף ומהאילוסטרייטור, אף אחד מהם לא נענה.

למעלה