למה החמה הסתומה (לא התאפקתי)

בת ה י ם

New member
למה החמה הסתומה (לא התאפקתי)

שלי לא מבינה.........(אני 1/2 בוכה 1/2 מיואשת ממנה) שהבן שלי בחיייייים לא יגע בעוף שמגיע שלם (בעעע) לשולחן האוכל שבקידוש הוא לא יטעם מהיין שצריך להגיש לו סכ"ום מלא - כי ככה אוכלים אצלינו בבית שהקטנה אוכלת רק אורז - אז למה לא להכין לה שאפונה זה חלק בלתי נפרד מהתפריט שלה (ככה היא אוהבת) ואח"כ היא עוד מעזה לשאול בקולה היתושי משהו...: "למה הם לא אוכלים?" (חחחחח כי אמא שלהם יודעת מי היא חמתה ודואגת לפטם אותם בבית - שחלילה לא יעליבו אותה) פווווו - נרגעתי

תוציאי הכל החוצה מותק, ../images/Emo24.gif

פה "מקיאים" הכל החוצה מבלי להתבייש.

smagi

New member
למה שלא תביאי את לילדה

אורז ואפונה ותכיני לילד סכום מושלם וכך תחסכו את הכעסים.

ואז מה מגי? מלחמת עולם?../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

זה גם כך פרובלמטי בלי להביא סכום וכו´. בת הים הקטנטנה., אל תקחי את זה קשה, לרוב זה עובר (החמות) אחרי 60 עד 70 שנה מקסימום. בכלל, מה אכפת לך מה היא שואלת ? תרגיזי אותה גם כן, חפשי נקודות חולשה אצלה ובשיא התמימות (ואנחנו יודעות להיות כשאנו רוצות לא?) תצעקי לי באוזן את זה. ועוד דבר., רוצה החמות לראות את הנכדים? תכיני תפריט ותאמרי לה בדיוק נה ילדייך אוכלים ואיך !!!!!!

בת ה י ם

New member
את ממש מנחמת מואאאאאאה

רק 60 שנה לסבול אותה איזה כיייייייף אבל מה את חושבת שאני פראירית ??? עשיתי סקר תוחלת חיים אצלו במשפחה המקסימום זה 65 חחחחחחחח אז ככה שנותרו לי מקסימום 10 שנים לסבול ועם כלה כמוני.....מישהו למעלה יקצר לה 1/3 ולעניין האוכל - אני כבר מזמן לא מתרגזת , אנחנו מגיעים שבעים מהבית (נה נה בננה - כי אין לי איקונים)

"איצ´ מיי מידל ניים "נחמה""../images/Emo8.gif

תוחלת חיים כזו ארוכה שם? בוא´נה זה ממממממש הרבה............... חמותי בת 59 אז מה זה אומר? שאוטוטוטוטו "טוטלוס"? לא , אני לא מסכימה עד שאני אגמור להתעלל בה

וחמותי תהיה בת 80 בקיץ../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שנפסיק לסוע בשבתות לעיר האחרת כדי לבקר אותה כבר לפני 10 שנים. מילא. כבר התרגלתי והיא לא מפריעה מי יודע מה כאמור. גם היא התרגלה כבר שאני אף פעם לא מתקשרת ובאה לבקר בשבת לחצי שעה ולא כל שבת. אתמול לא. שלחתי אותו לבד והלכתי לדודה שלי. אגב יש פורום של דודה שלי ואני? פה יש המון קיטור להוציא.

למעלה