למה החננונים התרגשו כל כך? דוגמנית בערום,מעניין איך אני הייתי מול מתנהגת מול גבר בערום
E elaaa8 New member 10/8/08 #1 למה החננונים התרגשו כל כך? דוגמנית בערום,מעניין איך אני הייתי מול מתנהגת מול גבר בערום
T the movie man New member 10/8/08 #2 כי הם לא ראו בחורה בעירום בחייהם.או שחלקם כן ראו. אבל הנקודה היא.שמרוב שהם בחורים תמימים וטובים.זה פידח אותם הסיטואציה שליהיות מול בחורה ערומה,ועוד שאינם ידעו על כך שהם הולכים לצייר אותה.
כי הם לא ראו בחורה בעירום בחייהם.או שחלקם כן ראו. אבל הנקודה היא.שמרוב שהם בחורים תמימים וטובים.זה פידח אותם הסיטואציה שליהיות מול בחורה ערומה,ועוד שאינם ידעו על כך שהם הולכים לצייר אותה.
D darthziv New member 11/8/08 #3 בהתחשב בזה שזה היה בגירסה האנגלית הם צריכים להיות אדיוטים על זה שהם לא עשו את עבודת המחקר ברגע שהודיעו להם שהם בתוכנית לא רק שהם היו יודעים מה מחכה להם אלא גם לשנן את כל מה שהיא אומרת
בהתחשב בזה שזה היה בגירסה האנגלית הם צריכים להיות אדיוטים על זה שהם לא עשו את עבודת המחקר ברגע שהודיעו להם שהם בתוכנית לא רק שהם היו יודעים מה מחכה להם אלא גם לשנן את כל מה שהיא אומרת