למה היא עוצרת באמצע

למה היא עוצרת באמצע

טיפה מביך אבל אשאל.
פגשתי משהי מעניינת, יצאנו בל"ג בעומר אז ארגנתי לנו קומזיץ קטן.
בסוף התגלגלנו איכשהו למיטה, (נראה לי שהיא לא תכננה ממש לשכב)
היה נראה שהיא מאוד נהנית אבל היא הפסיקה אותי כמה פעמים ממש באמצע החדירה
לא בהתחלה שלה אלא לפני השיא. ככה שלוש פעמים.
כשפטפטנו קצת לפני השינה (נישארנו לישון יחד) היא אמרה לי שהיא עצורה כי לדעתה סקס מוקדם מבריח בחורים (לא אותי בכל אופן, היו לי קשרים של שנים שהתחילו ככה. בעיני זה דווקא קצת קסום כי לא הצלחנו לעמוד בפיתוי..) אני מזכיר את זה רק למקרה שאתן חושבות שזה קשור.
בכל מקרה לא ככ נתקלתי בבחורה שמפסיקה (שלוש פעמים!) ממש באמצע (זה מאוד לא נעים ולכן תכלס לא נהנתי איתה במיטה) ורציתי לדעת אם זה קרה למישהי מכן ומה לדעתכן יכולה להיות המשמעות של ההתנהגות הזו.
אני טיפה חושש שאולי מדובר במשהי שקצת יותר מידי חולת שליטה. מה דעתכן?
אתן חושבות שכדאי לשתף אותה בחשש שלי (בטלפון) או להתעלם מזה?
דיברתי בלי אגו ואהיה אסיר תודה לתשובה כנה וחסרת אגו.

pov2

New member
אל תשתף אותה. מציע שתתעלם

ותחכה שזה יבוא ממנה.
&nbsp

batmea

New member
אתה הטוי-בוי שלה, תרתי משמע

היא לא באמת שם איתך כי היא לא רוצה באמת מין ולהנות ממך ואיתך אלא את ההרגשה שאתה נמשך אליה. היא מאלה שלבד וצריכות בוסט לאגו.

ערכת לה קומזיץ, מפנק אותה שלושה סיבובים במיטה והיא אפילו לא נאותה להסביר למה היא רוצה שתצא. היא פשוט קובעת עובדה.

אנחנו לא הכתובת לתשובה שלך לגביה. אבל מכיוון שישנם גברים ונשים שנורא אוהבים רמזים ואת דרך העקיפין מרוב פחד להתמודד עם המציאות, הם מוצאים את עצמם בסיפורים הזויים וסיטואציות מביכות שהיו יכולים להמנע מהם כדי להיות פחות פצועים בקשרים טובים יותר עבורם.
אצלך מוסף גם עניין הקלות במין ותהליכי בניית הקשר כי אתה גם נהנה לשבור מוסכמות וטבע.
וככה קורה שאתה משקיע והיא מבחינתה מתייחסת אליך כצעצוע.
מילא הסיפור היה אחר והיא היתה נפגעת ממך אבל לא עשית לה כלום והיא משחקת והיא גם יודעת שהיא משחקת. אחרי פעם אחת שמישהי נורמלית לא יכולה לגמור ממקום נפשי או וואטאבר, לא ממשיכה לפעמיים נוספות. קצת היגיון.
אחר כך גברים כמוך בוכים למה הם לבד. אל תצאו עם מסובבות וזה לא יקרה.
נורא פשוט.

דבר ראשון,

לוקח זמן לסקס בין שני אנשים להיות טוב. בטח לא בפעם הראשונה, ואולי אפילו לא ברביעית.
יש נשים שחדירה לתוך הגוף שלהן נתפס בעיניהן מאוד משהו מאוד אינטימי שדורש גם קרבה רגשית ולא רק משיכה פיזית.
אולי תבין את זה אם תחשוב על סיטואציה שמישהי מכניסה לך אצבע לתחת- האם זה משהו שהיית מרגיש נוח לעשות במפגש ראשון עם מישהי?
&nbsp
לא יודעת מה הסיפור שלה. לא הייתי קופצת למסקנות מפעם אחת ששכבתם.
תמשיך לפגוש אותה, תתקרבו, תכירו, ותבנו גם קרבה רגשית בנוסף לפיזית.
אני מנחשת שהיא תרגיש נוח יותר במפגשים הבאים.
ויש מספיק מה לעשות בסקס חוץ מחדירה..

גם בפעם הראשונה יכול להיות סקס טוב, זה מאוד תלוי "כימיה"

עם כל השאר אני נוטה להסכים

batmea

New member
אם היא היתה צריכה *זמן*, היא לא היתה ממשיכה 3 פעמים.

וחדירה היא לא כמו אצבע לתחת. היא עצרה אותו באמצע ולא בהתחלה. כך שהיא כן רצתה את האקט, עצרו דקה לפני אורגזמה.

האמת שבמקור פספסתי את החלק הזה משום מה

אבל לחלק אורגזמה זה דבר אינטימי ואישי מדי...
&nbsp
אני מכיר כאלו שהיו היו מוכנות לסטוץ ביחסי מין מלאים, אבל לא להתנשק - כי הנשיקה זה דבר אינטימי יותר מבחינתן.

batmea

New member
עצוב!

עצוב שנשיקה היא אינטימיות וחדירה מכל הכיוונים זה "אגב", כמו לאכול סוכריה.
מסכן אדם כזה כשהוא מתאהב !
בטח ימצא בה מלא פאקים ותירוצים רק כדי להתרחק, מהפחד.
עד שבא פיקח ולוקח לו אותו/ה.

תקשיב, יש לך בעיות

אני מבין את נקודת המבט של "נשיקה זה כלום לעומד חדירה", גם אני חושב ככה.
אבל לא כל האנשים חושבים אותו הדבר ולחלק יש משהו יותר עמוק ורגשי בנשיקה מאשר חדירה.
לא נראה לך? סבבה - גם לי זה קצת משונה כי אני חושב אחרת, אבל זו לא סיבה לבוא ולקרוא לאנשים כאלה הזויים או משונים. אני מבטיח לך, שבמקרה הנדון, העלמה הייתה רחוק מהזויהף מפוחדת או מלאת פאקים... היא הייתה בעלת אופי מאוד מיני והזדיינה לא מעט ומה לעשות זיון אינו בהכרח אינטימיות לכולם, אז החלק הזה של הנשיקה, שאיננו "חובה" בשביל זיון, היא שמרה לפן האינטימי והרגשי. שום דבר דפוק בזה.

batmea

New member
אצלך הבעיה קשה יותר...אני בת..

לא מוזר לי שישנם אנשים שאינם מחוברים לעצמם אבל לשים הגיון מול חוסר הגיון- זה בשביל המתעתעים ואלו המעוניינים לעצב סביבה לנוחיות שלהם.
לי ולך ההתנהגות הזו דפוקה. לא קבענו עבור השאר אבל כל עוד הסכמנו, אז על מה אתה קופץ?

תצטרכי לסלוח לי על חוסר השינה

ראשית אכן, לא שמתי לב כלל שאת היא ולא הוא, מתנצל על זה.
ודבר שני קראתי את מה שרשמת כלל לא נכון ולכן הבנתי את זה הפוך... חבל רק שיצאתי טונה לפני שהבנתי את זה

&nbsp
אני לוקח חזרה את הקפיצה שלי, ועושה כפיפה קטנה כדי לקזז חזרה ל-0.

רואה 6 6

New member
אין ספק שהיא לא שלמה עם מעשיה.

מזכירה לי קצת את אלו שדאייט קולה בתוך ארוחה גדולה גורמת להם להאמין שהם לא איבדו שליטה מוחלטת.
לדעתי אין הרבה מה להגיד כאן, לא לה ולא לאף אחד. היא הסבירה עצמה באופן הגיוני ומעשיה תואמים את גישתה .
האמונות שלה שגויות כמובן אבל זה לא חשוב כרגע. אתה תוכיח לה ההיפך אם תתייחס בטבעיות וסלחנות ותמשיך לצאת איתה. אתה יכול להגיד גם שההתנהגות הקודמת לא מדברת אליך או משפיעה עליך.

תן לה את הזמן להרגיש איתך בנוח

קשה לי להאמין שהיא חולת שליטה כפי שאתה חושב, יותר הגיוני בעיניי שהיא קצת חוששת מהתקדמות מהירה מדי ביחסים שלכם והתגובה הפיזית שלה מבטאת בדיוק את זה.

זה באמת נשמע קצת מוזר אבל...

יותר מוזר זה לשאול אנשים שלא מכירים אותה, אותך או את הסיטואציה
העיצה הכי טובה שיש לי היא פשוט לדבר איתה, או לנסות להכיר אותה יותר טוב ולהבין מאיפה זה בא, אם היא בסך הכל צריכה קצת יותר זמן ואולי נבהלה מעצמה ואולי בכלל שכבתם בלי קונדום והיא לא רצתה שתגמור ככה או שזה מגיע ממקום יותר עמוק.
כדאי מדי פעם לזכור שגם אם לא מדובר ביחסים ארוכי טווח או קשר משמעותי - סקס הוא ביטוי לתקשורת בין אנשים. כשהתקשורת טובה אז בדרך כלל גם הסקס.
&nbsp

Shamy

New member
אני הייתי יושבת ושואלת אותה

אי אפשר להכנס למוח של בחורה כל אחת שונה וחכן אין טעם לספקולציות , אני מבינה שאתה רוצה קשר מבוסס איתה לא? המפתח ליחסים תקינים הוא תקשורת, דבר איתה על זה ותנסה להבין מה הייתה הסיבה.

ommerl

New member
תכנות חברתי

האמונה שסקס מבריח בחורים זה בגלל שמחנכים אותנו להאמין בזה. והאמונה הזאת מה שהיא עושה זה לירות לעצמה ברגל כי המצב הוא שיותר קל להיכנס לזוגיות אחרי סקס מאשר להגיע לסקס כשבונים על זוגיות מלכתחילה..
&nbsp
כי ברגע שבחורה רואה בך פוטנציאל כבן זוג, היא דוחה את הסקס בגלל האמונה הזאת.
אבל אם שכבת עם מישהי, כבר יש ביניכם המון אינטימיות (גם בסטוץ יש אינטימיות), הרבה יותר קל להפוך את זה לזוגיות.
&nbsp
אין לי עצות לגביה כי היא אצורה בגלל האמונות שלה. אין לך איך לשחרר אותה מהאמונות. אתה יכול להאזר בסבלנות עוד ועוד עד שהיא תרגיש בנוח או להמשיך הלאה.

La Milagrosa

New member
איכס, איזה בחורה דוחה ורעה.

נפלת על אחת מאלו שאמא ואבא קראו להן בבית "נסיכות" ושיכנעו אותן שהשמש זורחת להן מהתחת.
עצה שלי, תעיף אותה לקיבינימט.
זה בדיוק סוג הבחורות שאם פעם אחת לא תעשה בדיוק מה שהיא רוצה, או חלילה תצא ממנה שלושה שברירי שניה (ולא שבריר שניה אחד) אחרי שהיא דרשה ממך לצאת- היא לא תהסס להתלונן עליך במשטרה.

למעלה