למה היא עושה את זה ומה עושים?

micam

New member
למה היא עושה את זה ומה עושים?

שלום לכולם. אחותי נשואה ויש לה כלבה. עוד מאז שהם היו זוג (היא ובעלה) הכלבה הייתה וקיבלה תשומת לב מרבית. כיום יש להם תינוקת שהיא כבר בת שלושה חודשים. כמובן שיש פחות זמן לכלבה והיחס אליה ירד. לאחרונה שמתי לב שהכלבה מרחרחת את ראשה של התינוקת ואף מריחה את השמיכות של התינוקת. כאשר היא עושה את זה אז הבעלים שלה צועקים עליה ואומרים לה לא ואז הכלבה מתרחקת. רציתי לדעת האם זה בסדר שהכלבה מריחה את הראש של התינוקת והאם היא עושה את זה מדאגה או מקנאה מה שאומר שזה יכול להיות מסוכן. בתודה מראש, בן.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo4.gif

היא מריחה כי ככה כלבים מתקשרים, ע"י ריחרוח, זה שמרחיקים אותה וצועקים עליה כשהיא מתקרבת לתינוקת זה חמור לדעתי ועלול לגרום לה לקנא בתינוקת ולהרגיש מנודה מהמשפחה שלה. אני ממליצה להתייעץ עם מאלף כלבים ולשאול את השאלה בפורום כלבים כמה שיותר מהר, שחלילה לא יגיע למצב מסוכן.

זה הגנה לרוב ולא התקפה על התינוק

גם לנו הכלב מהיום שהתינוק הגיע הביתה (התינוק של אחותי) מריח את התינוק וזה בסדר הוא מגן עליו ולא נותן לאף אחד חוץ מההורים לבוא אליו מהר מדיי. הוא פשוט מגן עליו. אל תפרשו את הכלב בתור אלים ישר - לפעמים כמו אחר או אחות גדול הוא מוצא לנכון להתקרב עי חוש הריח שלהזכיר לכולם זה חוש מפותח אצל הכלבים. אז אני בעד לראות את זה בעין טובה ולא ישר להתקיף את הכלב על לא עוול בכפו

עוד משהו חשוב

ברגע שכל פעם שהכלבה מתקרבת היא חוטפת צעקות היא מפתחת כלפי התינוק תחושת ריחוק - היא מנסה ליצור אהבה ותקשורת ואומרים לה לא - תתרחקי את תתני אהבה - זה לא נכון. כפי שאמרתי מקודם התינוק היום כבר ילד מדהים בן 3 והכלב הם חברים הכי טובים - התייחסו לתינוק ולכלב באנרגיות של אהבה והכל יסתדר אם חתול וכלב מסתדרים אז גם תינוק וכלב יכולים - אם זה כלב עדין וטוב מדוע שיהיה רע ואכזרי? רק שלא ימסר עוד כלב .. ככה זה מתחיל... חוסר מודעות של ההורים. ןשוב אני מדגישה - אלא אם כן זה כלב עלים אמסטף או משהו שם באמת צריך לפקוח עיניים אבל לא הבנתי שעל זה מדובר

למעלה