למה היא עשתה את זה....

bluewater

New member
למה היא עשתה את זה....

למה- היא עשתה לי את זה בחיים אני לא אדע... למה- היא מתעלמת מהטלפונים שלי ופשוט לא עונה... למה- היא נתנה לי להרגיש כל כך מיוחד... למה- היא נותנת לי את הרגשה שלא אראה אותה לעד... למה- היא אמרה לי ``אני אתן לך הכל``... למה- היא לא יודעת שאותה לשכוח אני לא יכול... למה- היא נתנה לי להתאהב ללא התראה... למה- היא משחקת בליבי איך שהיא רוצה... למה- היא נותנת לי לטעום שוב מהדמעה המלוחה... למה- היא חושבת שלב של גבר זה סתם עוד אבן חלקלקה... למה- היא לא מודה שאת הטעות היא זאת שעשתה... למה- היא לא נותנת לי רק סיבה אחת קטנה... למה- היא נותנת לי לכתוב שורות אלה שאצבעותי רועדות... למה- היא לא מבינה שאת קולה אני רוצה לחרוט... למה- עשית לי את זה אני אשאל את עצמי תמיד... רק שתדעי שאת כל הסודות שלנו אני בחיים לא אספר ויגיד...

סליחה ..

מבקשת אני ממך סליחה , סליחה שגרמה לך להרגיש ככה , סליחה שנתנה לך להתאהב ולעזוב אותך לבדך , סליחה שאמרה לך שאתה מיוחד ולא התכוונה לכך , סליחה שהישלתה אותך ,סליחה ששחקה בך .. אני מבקשת במקומה סליחה , כאב לי מאוד לראות אותך כואב כל כך הלב נצבט בצביטה של אכזבה ועל כך אני מבקשת ממך סליחה

ב א ר י

New member
אכן רבות השאלות !!!

אחרי כל השאלות שכחת שאלה אחת חשובה. מה אתה גרמת בכדי לגרום לעשות כך ? חשבת על זה? תנסה לחשוב.

yoli

New member
גם רבות התשובות!!!!!!!!!

יקירי ידיד תשמע לכול אדם יש תפוסים, במציאת בן זוג, בחיפוש אחר משהו, דפוסים המתבטאים בכך שאנו בוחרים מישהו אשר אנו מרגישים נחותים בקרבתו שוב ושוב, שאנו בוחרים מישהו כי בתת מודע אני מרגישים ``לא שווים`` תיזהר מהדפוס ולמד ממנו... תפקח עיניים על הבנות בהן אתה מתאהב.. אתה עשוי לגלות דברים על עצמך..

למעלה