למה היה לי/ לא היה לי טוב השבוע?

טוב ולא טוב ושוב טוב

עודד חזר ממונטריאול, רבנו, השלמנו
חוץ מיזה: אושרי בן 7 חודשים ומתמתק שאי אפשר להאמין. מפגש הפורום מתקרב. אותותותו מורידים גבסים. גיליתי היום שיש גם סנדלים שאפשר לשים על הבר, זה יכול להיות מושלם, כמובן אעדכן שיהיה משהו יותר מפורט. אני מתחילה להכין כרטיסי ביקור- נמש... סופ"ש נפלא

גווניבר

New member
איזה יום שמח, יום של הפתעות. העולם

מלא ניסים ונפלאו-א-אות! היום עשיתי מבחן ב'תולדות הנצרות', והלך ממש מעולה. היום פחות כאבו לי הרגליים מאתמול. אולי אני אסע בקיץ לניו-יורק. חשבתם על זה ששבוע הבא המון אנשים יכתבו:הורידו לנו את הגבס!

גווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

התגעגעתי. הינה עוד סיבה לשבוע טוב. גם הגבס של אוריה ירד עוד שלושה שבועות והשבוע טוב כי היא עברה בגבורה את הניתוחון. ניו יורק ניו יורק.... בדיוק כתבתי אימייל לחברה שעוברת מניויורק למקסיקו. אנכנו טסים לטורונטו בסוף מאי. היפ היפ

לי היה גם טוב השבוע כי.....

נפלה ההפתעה של ברצלונה ואנחנו די מאושרים ומחכים לשבוע הבא. בנוסף, פגשתי שוב חברה טובה שנותקו בינינו היחסים לפני חצי שנה והיא נורא חסרה לי. שמחתי כל כך לראות אותה שוב, זה עשה לי טוב על הנשמה. חוץ מזה, היה שבוע די שקט ורגוע לכולנו. עמית החלימה וחזרה ללימודים. טל ממש ממש בסדר וכבר מטפס על עצים עם הגבס... וגם נהנה לקפוץ על המיטות של אבא ואמא ולהודיע שהוא משחק בטרזן... שרק ימשיך כך. אמן.

nlanxner

New member
שבוע טוב ולא טוב

קשה להגדיר את השבוע כטוב כי אוריה הייתה (ועדין) חולה וגם הבת הגדולה שלי הייתה חולה אבל עברנו את הניתוח ואוריה ממש חזרה לעצמה ואפילו לא נתנו לה אקמול כי היא התנהגה כרגיל וישנה טוב בלילה. אז היה לנו גם טוב השבוע...

אחרי יומיים בריאים, תותוש שוב חולה

39 חום
והוא גם מוציא כמה שיניים אז אולי זה קשור. ואני גמורה מעייפות עם עבודה חדשה ולא קלה, נסיעות רבות, ילדים קטנים ומחלה מעצבנת. ואם לא הבנתם, זה היה הרע
והטוב? המפגש המתקרב ופסח שלאורך כולו אהיה בחופשה בבית עם הילדים (שבוע)

אוי, אש"ת, מה יהיה?../images/Emo10.gif

כל כך הרבה הוא חולה, התותוש המתוקי הזה. כואב לי הלב. תנוחו בשבת, טוב שמגיע סוף השבוע הזה. וטוב גם שיש את פסח והחופשה שלך עם הילדים.

הוא לא מפסיק לבכות ../images/Emo7.gif

הוא לא רוצה מוצץ, רק ציצי. כי כואב לו בפה. עכשיו אבא הצליח להרדים אותו אחרי שעה של בכי. אם הוא יתעורר בבכי ניתן לו אקמולי. ולפחות החום עדיין לא עלה.

אני חושבת שזה רק השיניים

אבל... בדרך כלל הוא סובל מחום גוף גבוה?, כיוון שאני יודעת שהשיניים באמת מעלות חום אבל לא עד כדי כך. שיבריא כבר המתוק הזה!!!!!!!! לילה טוב ושקט אורית

למעלה