למה הכוונה..?
מישהי מבוגרת מעבודה כבת 60 שאלה אותי למה אין לי חבר. עניתי לה שיש לי דרישות גבוהות. היא הייתה מופתעת. שאלה כמו מה למשל אמרתי לה לה למשל שאני לא יצא עם גבר בן 40 (אני 31) . היא שאלה אז מה את מחפשת מישהו שצעיר ממך..? אמרתי לה 28-34
היא בתגובה אמרה ברוגע אך לדעתי בחוסר טקט : " את יודעת טוב שאת לא מלכת יופי אז למה את עם דרישות גדולות. את צריכה להתפשר.."
יש לציין שמאוד הופתעתי מעקיצה שלה.
אמרתי לה תודה רבה לך על המחמאה.
היא אמרה שוב ברוגע שאני אמורה להיות מודעת למצב..
יש לציין שאני לאחרונה מאוד מטופחת מבחינת איפור
משתדלת להתלבש סבבה. אני נראית טוב. יש לי עודף משקל זה כן 85 קג..אולי לזה הכוונה..
הייתי המומה מעקיצה שלה. אבל אז נזכרתי שכבר קיבלתי הערה דומה כזאת לפני שנה ממישהי שקרובה לגיל שלה
האם הכוונה לכך שאני לא נראית משהו..?
אולי רק במשקל..?
או בגלל הגיל שאני יענו סוג ב' לעומת בנות 20..?
אחרי שיצאתי מעבודה חשבתי על ההערה הפוגענית שלה
נזכרתי שלפני כמה שנים בתקופת הרזון השתתפתי באמת בתחרות יופי מקומית. אומנם לא זכיתי כן.. אבל עדיין
לשמוע את לא מלכת יופי מעמיד אותי במצב של התגוננות כדי להוכיח שפעם כן התקרבתי לשם.
אני חושבת שאני נראית טוב יש לי פנים יפות אומנם לא כוסית. אבל עדיין..
אני גם מאמינה וגם שהייתי רזה הכל תלוי הצלחה עם בנים קודם כל בביטחון עצמי
כי גם שהייתי רזה ויפה יותר לא הלך לי
כי אני כבר ראיתי עובדות בשטח שהגבר נראה ממש טוב והבחורה לצידו לא משהו..
אבל אפילו אח שלי מסכים עם הערה של העובדת לדעתו כל עוד בחורה מלאה היא לא יכולה לצפות למצוא דוגמן.
לא מחפשת דוגמן אבל כן מישהו שיקלע לטעם שליי האם בגלל שאני מלאה אני אמורה להתפשר..?
לסגור עיניים ופשוט כל אחד שזורק עצמו עליי לקפוץ עליו
מישהי מבוגרת מעבודה כבת 60 שאלה אותי למה אין לי חבר. עניתי לה שיש לי דרישות גבוהות. היא הייתה מופתעת. שאלה כמו מה למשל אמרתי לה לה למשל שאני לא יצא עם גבר בן 40 (אני 31) . היא שאלה אז מה את מחפשת מישהו שצעיר ממך..? אמרתי לה 28-34
היא בתגובה אמרה ברוגע אך לדעתי בחוסר טקט : " את יודעת טוב שאת לא מלכת יופי אז למה את עם דרישות גדולות. את צריכה להתפשר.."
יש לציין שמאוד הופתעתי מעקיצה שלה.
אמרתי לה תודה רבה לך על המחמאה.
היא אמרה שוב ברוגע שאני אמורה להיות מודעת למצב..
יש לציין שאני לאחרונה מאוד מטופחת מבחינת איפור
משתדלת להתלבש סבבה. אני נראית טוב. יש לי עודף משקל זה כן 85 קג..אולי לזה הכוונה..
הייתי המומה מעקיצה שלה. אבל אז נזכרתי שכבר קיבלתי הערה דומה כזאת לפני שנה ממישהי שקרובה לגיל שלה
האם הכוונה לכך שאני לא נראית משהו..?
אולי רק במשקל..?
או בגלל הגיל שאני יענו סוג ב' לעומת בנות 20..?
אחרי שיצאתי מעבודה חשבתי על ההערה הפוגענית שלה
נזכרתי שלפני כמה שנים בתקופת הרזון השתתפתי באמת בתחרות יופי מקומית. אומנם לא זכיתי כן.. אבל עדיין
לשמוע את לא מלכת יופי מעמיד אותי במצב של התגוננות כדי להוכיח שפעם כן התקרבתי לשם.
אני חושבת שאני נראית טוב יש לי פנים יפות אומנם לא כוסית. אבל עדיין..
אני גם מאמינה וגם שהייתי רזה הכל תלוי הצלחה עם בנים קודם כל בביטחון עצמי
כי גם שהייתי רזה ויפה יותר לא הלך לי
כי אני כבר ראיתי עובדות בשטח שהגבר נראה ממש טוב והבחורה לצידו לא משהו..
אבל אפילו אח שלי מסכים עם הערה של העובדת לדעתו כל עוד בחורה מלאה היא לא יכולה לצפות למצוא דוגמן.
לא מחפשת דוגמן אבל כן מישהו שיקלע לטעם שליי האם בגלל שאני מלאה אני אמורה להתפשר..?
לסגור עיניים ופשוט כל אחד שזורק עצמו עליי לקפוץ עליו