למה הכל כאן כל כך יקר בהשוואה לחו"ל?

Harrington

Well-known member
מנהל

למה הכל כאן כל כך יקר בהשוואה לחו"ל?​

האקסיומה שלך לא בהכרח נכונה. בתוכניות האקטואליה בישראל (אלו שמתקראות מהדורות חדשות) נוהגים להשוות בין המקום היקר ביותר בארץ למקום הזול ביותר במקום אחר בעולם ואז לצווח גוועלד. אבל הלכה למעשה מי שיערוך השוואות אמיתיות, ספק אם יסכים לחתום על הנחת היסוד שלך בכותרת.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
האקסיומה שלך לא בהכרח נכונה. בתוכניות האקטואליה בישראל (אלו שמתקראות מהדורות חדשות) נוהגים להשוות בין המקום היקר ביותר בארץ למקום הזול ביותר במקום אחר בעולם ואז לצווח גוועלד. אבל הלכה למעשה מי שיערוך השוואות אמיתיות, ספק אם יסכים לחתום על הנחת היסוד שלך בכותרת.
שקרים שקרים עלינו נופלים...
ומי שמאמין אשריהו.

אני לא מסתמך על התשקורת, אני מסתמך על השטח. בתור דוגמא לפני כמה שנים לימדתי סטודנט להנדסה מכנית באת"א חדו"א, הוא אמר שהוא קנה את הטאבלט שהוא השתמש בו מחו"ל ולא מהארץ כי זה יצא לו בהרבה יותר זול.

הייתי צריך לשאול אותו, למה הוא לא עובר לגור בחו"ל? היה חוסך לעצמו...

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרים שקרים עלינו נופלים...
בדברי לא. בדבריך? אינני מכיר מספיק בשביל להתייחס לכך.
בכל מקרה עם תחילת תגובה כזאת, ברור שמבחינתי יהיה בזבוז זמן ואנרגיה להמשיך לקרוא את הגיגיך. אני מבטיח לך בזאת נאמנה, שברגע שתחשוק נפשי לקבל ציונים או כותרות על כתיבתי, אתה תהיה מהראשונים שאפנה אליהם. עד אז תצטרך להסתדר בלעדי. אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני ובוגר, תרגיש חופשי לעדכן.

ai27

Well-known member
נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
הצרכן הישראלי נחשב לפראייר והוא לא עומד מספיק על זכויותיו כלקוח מול נותני השירות.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
בדברי לא. בדבריך? אינני מכיר מספיק בשביל להתייחס לכך.
בכל מקרה עם תחילת תגובה כזאת, ברור שמבחינתי יהיה בזבוז זמן ואנרגיה להמשיך לקרוא את הגיגיך. אני מבטיח לך בזאת נאמנה, שברגע שתחשוק נפשי לקבל ציונים או כותרות על כתיבתי, אתה תהיה מהראשונים שאפנה אליהם. עד אז תצטרך להסתדר בלעדי. אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני ובוגר, תרגיש חופשי לעדכן.
הנה שיר בשבילך...

למעלה