פשרות??? פשרות זה לא כשאנחנו
מחסלים בכיר והם עושים פיגוע ! (בזמן שאנחנו בדיור באים לתת להם הקלות ולבוא לקראתם..) הלוואי שהיה שלום, הלוואי... אבל איתם אי אפשר לעשות פשרות, הם רוצים הכל או כלום (וזה כבר הוכח) למה אני באה בטענות אליהם? אממ.. וואלה באמת שאין סיבה.. אולי כי הם רצחו את דוד שלי, אולי כי הם רוצחים המונים בהתלהבות ושמחה.. אולי כי אמא של המחבל של אתמול מה זה גאה בו עכשיו (חשוב מאוד לא להכליל!!!) אני לא מבינה, שמאלנים מטומטמים, איך אתם מסוגלים לראות שידורי פיגוע בטלוויזיה, שכל כך הרבה נפגעו בו, ולהנהן ולהגיד בסובלנות: "נו.. מה ציפיתם?? תראו איך אתם כובשים ומייאשים אותם!" ואם זאת הייתה אמא שלכם, שלא עלינו, או קרוב משפחה שלכם למחרת בטלוויזיה בתמונה על הבוקר ומועד הלוויתה, גם אז הייתם מושכים כתפיים.. "נו אמא.. היית צריכה להצביע חד"ש " אני אישית, כשדוד שלי נרצח, מבחינתי הוא נרצח. לא חשבתי על מחסומים, לא חשבתי על "כיבוש" וחפרתי לעומק העניין מה גורם לאדם להיות רוצח מגעיל. מה שראיתי היה רצח. ומי היה אשם בו? תענו לי על שאלה. מי היה אשם שדוד שלי נרצח? הממשלה שלנו והצבא (שבזכותם אני ואמא שלי חיות) או אותו מוחמד ופמיילתו התומכת שהלך להתפוצץ ורצח אותו?