למה הם באמת עושים פיגועים?

KatyRose

New member
למה הם באמת עושים פיגועים?

הנה, הרגנו איזה מחבל בכיר וכנקמה, מבטיחים אחינם הכבושים להיכנס בישראלים חזק חזק... או שגם את זה מצדיקים? "כיבוש ..בלה בלה בלה... כיבוש..?" גם זה כיבוש? גם זה היה אכזרי מה שעשינו?

lithium1914

New member
זכור את אשר עשה לך עמלק...

זוכרים, זוכרים איך העמלקים האלה פוצצו את השיירת גמלים ב-947 לפנה"ס? עד היום העמלקו-פלשתינו-נאצים האלה עושים בנו פיגועי תופת! זוכרים את ה-C4 באבטובוס אז ליד דגניה ב'? לא נשכח ולא נסלח!

lithium1914

New member
חוץ מזה, מה את שואלת "למה"...

אסור לשאול למה, ברגע שאת שואלת למה את שואלת למה נבוכדצנר גירשנו, למה טיטוס שרף את מקדשינו, למה הנאצים שיעבדו אותנו ברכבת בדרך לתאי-המשרפות. אסור לשאול "למה". (חוץ מכשאלה רטורית)

KatyRose

New member
אני שואלת, מה כל כך מטופש

בלהרוג מחבל ומישהו שאחראי למותם של המון אנשים? (בשמחה והילולה) ועוד אבו מאזן "מגנה" את החיסול..העיקר שפניהם לשלום

Rotema3

New member
כי פנייך לשלום נכון?

איך בדיוק? רק כי את אומרת את זה, אפילו לא חושבת על זה? שלום, משמעו לעשות פשרות,את מוכנה לזה? כנראה שלא. אז למה את באה בטענות אליהם?

KatyRose

New member
פשרות??? פשרות זה לא כשאנחנו

מחסלים בכיר והם עושים פיגוע ! (בזמן שאנחנו בדיור באים לתת להם הקלות ולבוא לקראתם..) הלוואי שהיה שלום, הלוואי... אבל איתם אי אפשר לעשות פשרות, הם רוצים הכל או כלום (וזה כבר הוכח) למה אני באה בטענות אליהם? אממ.. וואלה באמת שאין סיבה.. אולי כי הם רצחו את דוד שלי, אולי כי הם רוצחים המונים בהתלהבות ושמחה.. אולי כי אמא של המחבל של אתמול מה זה גאה בו עכשיו (חשוב מאוד לא להכליל!!!) אני לא מבינה, שמאלנים מטומטמים, איך אתם מסוגלים לראות שידורי פיגוע בטלוויזיה, שכל כך הרבה נפגעו בו, ולהנהן ולהגיד בסובלנות: "נו.. מה ציפיתם?? תראו איך אתם כובשים ומייאשים אותם!" ואם זאת הייתה אמא שלכם, שלא עלינו, או קרוב משפחה שלכם למחרת בטלוויזיה בתמונה על הבוקר ומועד הלוויתה, גם אז הייתם מושכים כתפיים.. "נו אמא.. היית צריכה להצביע חד"ש " אני אישית, כשדוד שלי נרצח, מבחינתי הוא נרצח. לא חשבתי על מחסומים, לא חשבתי על "כיבוש" וחפרתי לעומק העניין מה גורם לאדם להיות רוצח מגעיל. מה שראיתי היה רצח. ומי היה אשם בו? תענו לי על שאלה. מי היה אשם שדוד שלי נרצח? הממשלה שלנו והצבא (שבזכותם אני ואמא שלי חיות) או אותו מוחמד ופמיילתו התומכת שהלך להתפוצץ ורצח אותו?

הטרור לא יפסק אם לא יעצרו אותו!

האפשרות היחידה שהוא יפסק ללא לחימה בו הוא נסיגה ואני שואל - ניסגה עד לאן: לפי כל אירגוני הטרור אנו אמורים ליסוג מכל השטחים אשר אני יושבים בהם ושולטים בהם כיום מלחבד רמת הגולן. אפשר לראות זאת גם בסמליהם. ולסיום יש משפט אחד חכם מהספר שלנו: "הקם להורגך השקם להורגו"

KatyRose

New member
לא, אבל קיבלתי תשובה ללמה לא משנה

מה אנחנו נותנים להם, הם עדיין אידיוטים (חכם משהו לעשות פיגוע בזמן שאנחנו דנים בהקלות ובאים לקראתם) בדיוק כמו שהם היו חכמים לבצע פיגוע בדיוק כשקולין פאוול היה פה, כדי לעשות הערכת מצב. ואז לארוחת הבוקר שלו הוא לא קיבל רק דגים מעושנים וכל מה שאריק הביא לו, אלא גם תמונות של אנשים כרותי ראש מהפיגוע של אותו הבוקר. וכנראה שהם לא כל כך "לא תומכים" בטרירור אם הם התנקמו אחרי שחיסלנו מחבל. ועוד אבו מאזן גינה את החיסול!!! נו בטח...

KatyRose

New member
דבר ראשון, לא סיפרתי בדיחה

דבר שני, לא כותבים קאטי. על איזה הקלות? בדקות של הפיגוע, מופז היה במצרים, במטרה לקבוע איזה שהן הקלות במחסומים לפלשתינים. מן הסתם ברגע שהוא שמע על הפיגוע הוא הסתובב ונסע והדיון לא התרחש כותרת שקרעה אותי מצחוק-שהייתה כאן בתפוז במבזק- אבן מאזן לארה"ב- "תגידו לשרון להפסיק!" מעניין אם הוא גם פרץ בבכי, הצביע ואיים להגיד אותכם לאמא

lithium1914

New member
מן הסתם טעית.

מופז כבר סיים את הפגישה עם מובארק כשהוא קיבל את ההודעה על הפיגוע, וגם ככה לא היה קשר בין הדברים. זאת מכיוון שהפיגוע יצא מהגדה ולא מהרצועה, בה דנו מופז\מובארק. עוד דבר שאת במכוון מתעלמת ממנו, הוא שהפיגוע יצא כנקמה על החיסול מיומיים קודם, ולא כהפרה מכוונת של הרגיעה או משהו דומה. הדאגה של אבו-מאזן היא לגיטימית ומאוד במקום, מכיוון שהחיסול היה הפרה של הרגיעה שהוכרזה בשארם (שגם ככה מופרת הרבה ע"י שני הצדדים, אבל לא משנה), ועוד הפרה שלה יכולה להוביל לגל פיגועים. זאת לא אשמתו שאין לו שליטה מלאה (בקושי חלקית אפילו, הייתי אומר) בשטחים.

KatyRose

New member
אוי אתה כזה צודק,

חיסלנו מבוקש, חיסלנו רוצח. לכן הגיע להרוגי פיגוע חדרה למות, ולפצועים להיפצע. נכון? "במכוון מתעלמת ממנו" ברור שאני מתעלמת! כי אנחנו רוצחים פושע, והם, רוצחים חפים מפשע! אתה באמת חושב שאם לא היינו הורגים את המבוקש ההוא, היה שקט ושלווה ושלום?רגע הראשון שהייתה להם הזדמנות הם היו עושים פיגוע תקלוט כבר שרובם לא רוצים שלום! למה להם?טוב להם ככה! כל זה יכל להיגמר מזמן, אבל למה? כשיש מדינה צריך גם לשלם מיסים וכאלה, לעשות משהו כמו לעבוד וכאלה, הרבה יותר נוח להתפרע ברחובות. כמו המצב בין רוסיה לצ'צ'ניה- יכלו לגמור את זה בכמה שלבים נורא פשוטים, אבל הטרור משלם כלכלית לטרוריסטים. אל תגיד שזה בגלל שהם כאלה לוחמי חופש ואכפת להם מהעם שלהם (הם רוצחים גם אחד את השני על ימין ועל שמאל) ,לטרוריסטים משתלם הטרור! וברגע שהם שלהם יפסיק לגבות אותם (ואל תגיד שבכל בית שלישי יש תמונה גדולה של השייח יאסין או של איזה שהיד אחר מהשכונה) ויתחיל גם לעשות משהו חוץ מלבכות שאנחנו הורגים טרוריסטים (מה? חשבתי הם אמורים לשמוח על זה! הם הרי כל כך נגד פיגועי טרור.. זה רק חלק קטן מהם) אז יהיה אפשר על מה לדבר

lithium1914

New member
כן, ברור.

אם החיסול לא היה יוצא לפועל, לא היה מתרחש הפיגוע בחדרה. לכן הוא נקרא "פיגוע נקמה". ישראל, הרש"פ וארגוני הטרור נמצאים עכשיו בשביתת-נשק\"רגיעה". לא אמרתי שהמחוסל לא היה רוצח או טרוריסט, אמרתי שאם לא היו מחסלים אותו היו נחסכים חיי אדם. אני לא מצדיק את הפיגוע, אלא שולל את התכליתיות שבחיסול. לא אמרתי שהיה נוצר "שקט, שלווה ושלום" , אלא שהפיגוע בחדרה לא היה יוצא לפועל. זה כל-כך קשה לך להבין? (שהרי אם היה מיוחס לפלשתינים שמץ של רציונליות או אמינות עולמך היה חרב.) כרגיל, את אלופה בהגזמה, סילוף, הכנסת דברים לפה והשלכת הטראומות האישיות שלך על דיון תרבותי. הפיסקה השניה לא ראויה להתייחסות. אני מקווה שאת בעצמך מזהה בראייה-לאחור את האבסורד שבטענה שהכיבוש והטרור "משתלמים" לפלשתינים, או שטרוריסטים עושים את זה "כי נוח להם", וזה "משתלם כלכלית". מגוחך.

KatyRose

New member
רוצה גם למשוך לי בצמות?

או שזה גבול הילדותיות שאתה יכול להגיע אליו?

למעלה