למה הם מפסיקים באמצע ת'סדרה בלאט.

shon100000

New member
למה הם מפסיקים באמצע ת'סדרה בלאט.

ברוסיה לא הפסיקו ככה שידרו עד הסוף את כל הפרקים. אני עצבני עכשו לחכות פיזדאטס.

white angels

New member
הנה,רואים?

ברוסיה לא הפסיקו את הפרקים..זה רק ערוץ 9 החכמולוג מפסיק סדרה באמצע

m2love

New member
ערוץ9 סתם ערוץ מסריח בעעע

אז מי בעד לעשות חרם לערוץ הזה ? חחח

rz10

New member
אני,

ולא ידעתי שגם בנים רואים |גבות| סתם :) נו אמרתי שזה רק ערוץ 9 עשה וגם ידעתי שאקומודה יהיו איזה 26 פרקים, אבל ליתר בטחון כתבתי 50, סתומה. זה דיי מיותר כאן, כי אני לא מתארת לעצמי את הסדרה.. הו אגב, אני כבר בפרק 184 :] עוד מעט הסוף.. איזההתרגשות :)

white angels

New member
תכלס חבל../images/Emo7.gif

והמשפט בספרדית ששמת בחתימה נורא מוכר לי..יש מצב שזה שיר מאיזשהיא נובלה?:p

../images/Emo214.gifיש מצב שאת מכירה אותו

כי כל התכניות הטובות ביותר בספרדית מתעמקות בנושא של אמונה וחלומות.
[נוסטלגיית קטנטנות!
] השיר הזה אכן משיר, אבל אני כמעט בטוחה שאת לא מכירה את השיר הזה כי הוא לא שיר מפורסם, שרה אותו זמרת בשם:Jess [קיצור של ג'סיקה כנראה, אבל מכנים אותה ג'ס] ואם את רוצה אתן לך קישור מפורט לספייס שלה ותשמעי את השיר המלא .

m2love

New member
איך קוראים לשיר?

אני ממש אוהבת שירים בספרדית:) ואשמח להכיר עוד שיר יפה חחח וזה גם מכור לי משום מה..

white angels

New member
כן כן,תני קישור../images/Emo13.gif

אני רוצה לשמוע.. וקטנטנות...אחחח..גדלתי עם הסדרה הזו,היא ליוותה אותי הרבה שנים

white angels

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

חיכיתי לפרקים האלה וככה הם עושים לנו? בעעע.. אז יאללה,עושים עצומה?

../images/Emo214.gifתראו../images/Emo26.gif

פניתי אל הנהלת תפוז, הם פנו אל ההפקה, עדיין לא התקבלה מהם תשובה. נחכה עוד כמה ימים, במידה ולא נצליח למצוא תשובה אני אדון עם הנהלת תפוז, אם העצומה יכולה לעזור יש כלי שניתן להשתמש בו בתפוז [כלי העצומות, כשמו כן הוא] ונפעיל את הכלי הזה במידת הצורך!
בינתיים נתעזר בסבלנות, כי אני לא רוצה שנהיה פזיזים...

m2love

New member
טוב..

אני מחכה בסבלנות:) אבל אני מקווה כלכך שלא ידחו את הפרקים עד לספטמבר.. כי עד שהתחילו הפרקים המעניינים יותר ועד שהיה צריך שיר פתיחה חדש חח שכלכך באלי לראות אותו אז הם מפסיקים.. זה כלכך מעצבן\: נקווה לטוב

white angels

New member
סבבה נחכה..

וברגע שנקבל תשובה נחרצת שהם לא מתכוונים להחזיר את הסדרה עכשיו אז כדאי שנפעל. מקווה לחדשות טובות

shalit2

New member
יש מצב שנחכה הרבה זמן...

לפני יומים ראיתי את חדשות בארץ 9 ושם אמרו שהם חוזרים לשדר בחורף!!! כי שם משהו לא בסדר אם הפרקים האחרונים האלו.או שהם עדיין לא קנו אותם או שהם צריכים לתרגם אותם...משהו מזה.

למעלה