למה הם שונאים אותנו?

ריקי זו אני

Well-known member
איך קורה במקומותינו שרמטכ"ל לשעבר שהיה שר בטחון שונא את העם שעשה אותו לאישיות... נתן לו פנסיה תקציבית ענקית לחייו..., רמטכ"ל אחר נשכב על כבישים כאחרון החולגנים... אחרים משמיצים ומנסים להחריב כל חלקה טובה... מעלים חרס בידם... אבל לא מתיאשים??? מאין זה בא?
הרי בואו נאמר את האמת... הרבה שנים דברו פה על הדמוקרטיה כעל חגיגה... ימי הבחירות היו ימים של גאוה לאומית ואף רמטכ"ל, ראש שב"כ או מכפ"ל לא שרפו צמיגים ולא הלכו אצל שונאינו להלשין... בואו ננסה להבין...
לוחמי העל... ברובם המכריע באו מהמקומות הנכונים..., מעטים מבני הפריפריה המזרחית רוסית יכולים לפנתז על שרות ביחידות העל האלה...
לא בכדי הסרבנות באה מהשפיץ והשתרשה מהשפיץ...
וגם ראש אכ"א שלא עברת את שמו מאסור... לא הצליח מדי לגייס טייסים... נגיד תימנים ולוחמי סיירת מטכ"ל בוכרים. שלא נרשום כאן לפי שמות ישובים, עיירות וכו.
אז למה השנאה הזו?
אולי השנאה מתפתחת כיום כי מתברר שאת העבודה האמיתית כאן עושים מפעלי הצמ"א ולא לוחמי הסיירת (מטכ"ל), שמי הם החבר'ה האלה? פעם קראתם להם 'פושטקים'..., וכיום אתם מפחדיםש מפעיל צמ"א שכזה עוד יהיה אחד מתוך השולחן העגול במטכ"ל חס ושלום וחס... כמו שלוחם כפיר מדרום תל אביב או צפון צפון קרית שמונה יחדור אל השולחן המכובד?
או שהשנאה פשוט באה מפחד... הפחד מהלא נודע??? כי הקמת חטיבה חאדית עוד עלולה להתרחב לידי אוגדה ועוד אוגדה... ומה על הפרוגרס???

שמלת תחרה1

Well-known member
איך קורה במקומותינו שרמטכ"ל לשעבר שהיה שר בטחון שונא את העם שעשה אותו לאישיות... נתן לו פנסיה תקציבית ענקית לחייו..., רמטכ"ל אחר נשכב על כבישים כאחרון החולגנים... אחרים משמיצים ומנסים להחריב כל חלקה טובה... מעלים חרס בידם... אבל לא מתיאשים??? מאין זה בא?
הרי בואו נאמר את האמת... הרבה שנים דברו פה על הדמוקרטיה כעל חגיגה... ימי הבחירות היו ימים של גאוה לאומית ואף רמטכ"ל, ראש שב"כ או מכפ"ל לא שרפו צמיגים ולא הלכו אצל שונאינו להלשין... בואו ננסה להבין...
לוחמי העל... ברובם המכריע באו מהמקומות הנכונים..., מעטים מבני הפריפריה המזרחית רוסית יכולים לפנתז על שרות ביחידות העל האלה...
לא בכדי הסרבנות באה מהשפיץ והשתרשה מהשפיץ...
וגם ראש אכ"א שלא עברת את שמו מאסור... לא הצליח מדי לגייס טייסים... נגיד תימנים ולוחמי סיירת מטכ"ל בוכרים. שלא נרשום כאן לפי שמות ישובים, עיירות וכו.
אז למה השנאה הזו?
אולי השנאה מתפתחת כיום כי מתברר שאת העבודה האמיתית כאן עושים מפעלי הצמ"א ולא לוחמי הסיירת (מטכ"ל), שמי הם החבר'ה האלה? פעם קראתם להם 'פושטקים'..., וכיום אתם מפחדיםש מפעיל צמ"א שכזה עוד יהיה אחד מתוך השולחן העגול במטכ"ל חס ושלום וחס... כמו שלוחם כפיר מדרום תל אביב או צפון צפון קרית שמונה יחדור אל השולחן המכובד?
או שהשנאה פשוט באה מפחד... הפחד מהלא נודע??? כי הקמת חטיבה חאדית עוד עלולה להתרחב לידי אוגדה ועוד אוגדה... ומה על הפרוגרס???
הוא שונא את עצמו, אין אחד התומך בו.

Harrington

Well-known member
מנהל
לענ"ד אין מקום להשוואה בין שני האישים. הרמטכ"ל שנשכב על הכבישים, אכן שונא את החלק שלנו בעמו, את החלק שהוא לא משתייך אליו. ככל הנראה זה נובע מקנאה כמו פעמים רבות במקרים כאלו. אולי גם מבורות, אשר גם היא תורמת את חלקה לשנאת החינם הזאת. אגב אצלו יש מצב שכל זה הופיע עוד כשהיה בתפקיד (שקפץ להתלהב להיות זה שמגרש אלפי יהודים מביתם על לא עוול בכפם).

הרמטכ"ל השני פשוט איבד את שפיותו. זה מצב אחר. הו לא שונא. כלומר הוא כן, אבל הוא כלל לא קולט זאת. הוא לא במודעות מלאה עם עצמו. הוא אדם מסכן וכך צריך להסתכל עליו. משפחתו צריכה להרחיק אותו מהתקשורת והתקשורת, אם נשאר לה טיפת כבוד עצמי וכבוד לאחרים, צריכה להימנע מלהתלהב שהוא משמיע השמצות כלפי רוה"מ באופן שתואם את האג'נדה שלה ולהימנע מלראיין אותו.

raya

Well-known member
לא ברור לי למי הכוונה.
"לרקוד" על השד העדתי - זו לא תכונה שאני מזדהה איתה.
לא חושבת שיש מקום לפוסט כזה בימינו.
רעיה

שמלת תחרה1

Well-known member
לא ברור לי למי הכוונה.
"לרקוד" על השד העדתי - זו לא תכונה שאני מזדהה איתה.
לא חושבת שיש מקום לפוסט כזה בימינו.
רעיה
רעיה, היום יותר מתמיד השד העדתי הרים ראש, לצערי הרב אי אפשר לטאטא את הנושא, לא לדבר על השד העדתי אינו פיתרון.
הפתרון צריך לבוא מחינוך, מראיה בשטח.

ריקי זו אני

Well-known member
ואני חושבת שאם יש עדתי אז כדי אולי לנסות ולטפל בו... ואם אין אז אין בעיה .. אבל יש בעיה וכל מי שמסובב את הראש ואומר 'לא רואה שד' ואז לשמוח שאין שד... לדעתי לא לעניין...
ד.א. לא חייבים לכל מקום להכניס שד... כדי לבחון מציאות... אבל
סיירת מטכ"ל כמשל זו יחידה קטנה, אפילו מאוד, מאוד מובחרת וכשכזו מקבלת את הזכות לגייס אליה הראשונה, משאר היחידות. ליחידה יש היסטוריה, ההיסטוריה זה הדי. אן.איי של היחידה. מכאן שבסופו של תהליך... כשקצין ממליץ על המובחרים אתה מקבל נשואי בני דודים... לא חייב שתהיה בעיה... אבל לא בריא. ערבוב דם לעולם עשה רק טוב לאנושות...

שמלת תחרה1

Well-known member
ואני חושבת שאם יש עדתי אז כדי אולי לנסות ולטפל בו... ואם אין אז אין בעיה .. אבל יש בעיה וכל מי שמסובב את הראש ואומר 'לא רואה שד' ואז לשמוח שאין שד... לדעתי לא לעניין...
ד.א. לא חייבים לכל מקום להכניס שד... כדי לבחון מציאות... אבל
סיירת מטכ"ל כמשל זו יחידה קטנה, אפילו מאוד, מאוד מובחרת וכשכזו מקבלת את הזכות לגייס אליה הראשונה, משאר היחידות. ליחידה יש היסטוריה, ההיסטוריה זה הדי. אן.איי של היחידה. מכאן שבסופו של תהליך... כשקצין ממליץ על המובחרים אתה מקבל נשואי בני דודים... לא חייב שתהיה בעיה... אבל לא בריא. ערבוב דם לעולם עשה רק טוב לאנושות...
אכן ערבוב דם בן יהודים עושה טוב |כן|

למעלה