למה המנהל שלכם לא מכין גלריה של גרין דיי? זה יכול להיות דווקא נחמד..
מ מ כ ו ש פ ת New member 1/5/03 #1 למה המנהל שלכם לא מכין גלריה של גרין דיי? זה יכול להיות דווקא נחמד..
G GodessOfMars New member 2/5/03 #2 זו מ-נ-ה-ל-ת והיא בטח לא מכינה גלריה בגלל המבחנים למגמות (יש חיים מחוץ לפורום גרין דיי)
L Like_Wise_potter New member 3/5/03 #3 לא ממש... נגמרו המבחנים..חוצמזה היו רק שתיים, אז מה הקטע. אני לא מכירה גלריה כי אף אחד לא יטרח להסתכל בזה אם אתם רוצים גלריה כל כך תלכו לאתר שלי: www.geocities.com/greenday_rgr8
לא ממש... נגמרו המבחנים..חוצמזה היו רק שתיים, אז מה הקטע. אני לא מכירה גלריה כי אף אחד לא יטרח להסתכל בזה אם אתם רוצים גלריה כל כך תלכו לאתר שלי: www.geocities.com/greenday_rgr8
T tribe spirit New member 13/5/03 #4 לא נכונ!!!../images/Emo118.gif אני אסתכל!!!!מבטיחה!!!ואני מכירה עוד המונ אנשימ שרוצימ תמונות של גרינ דיי ואינ להמ סבלנות/זמנ/כוח לחפש!!!!אז אמ יש לכ תמונות תכיני גלרייה...זה יהיה ממש טוב...
לא נכונ!!!../images/Emo118.gif אני אסתכל!!!!מבטיחה!!!ואני מכירה עוד המונ אנשימ שרוצימ תמונות של גרינ דיי ואינ להמ סבלנות/זמנ/כוח לחפש!!!!אז אמ יש לכ תמונות תכיני גלרייה...זה יהיה ממש טוב...