למה המעבדה דווקא בקיסריה ?

אלי.

New member
למה המעבדה דווקא בקיסריה ?

יכול להיות שהם מתכננים לשכפל את עייזר ?

חיננית

New member
בקיסריה -אבאקלון קבוצת חוקרים

יש כבר בקיסריה קב` חוקרים שעוסקת בנושא. אגב ..בנושא שיבוט---בישראל קיים חוק האוסר שיבוט בני אדם ושכפול עוברים. בחוק---5 שנים מזמן חקיקתו, לא יעשה אדם כל פעולת התערבות לשיבוט אדם אחר. אמנם הטכנולוגיה לשיבוט קיימת, אך עדיין לא לגמרי מושלמת. אולי בקיסריה יהיה חזון יצירת האדם הראשון עי אדם במעבדה- אם יתגברו על הבעיות הטכניות ,ועל הרבנים ,והמחוקקים ,וועדת הלסינקי לניסויים בבני אדם.

חיננית

New member
יש לי פיצול אשיות בענין

כביולוגית- אני מסוקרנת עד מאד,מה יקרה, איך יתפתח המחקר ויישומו ,האם יתגברו על כל בעיות שכפול הגנום בלי טעויות .האם יתגברו על בעיות אחרות שלדעתי מאד סביר שתתפתחנה עם השיבוט מבחינת מחלות ופגמים עובריים. כאדם חושב ומודאג- אני חוששת מהתוצאות ,ההשלכות ,מי יחליט איזה אדם ליצור, מי יחזיק בידו את הכח, איך זה ינוצל במציאות, האם חברות עתירות ממון תקנינה את הכאילו פטנט הזה ,ושרלטנים ינהלו לנו בנק עוברים. זה מדאיג עד פחד !!! לפעמים עם כל הקדמה אני תוהה- האם הקדמה הזו תביאנו גם לאושר גדול יותר ?או תפתח בפנינו הר של תסכולים וצרות חדשות שלא היו עדיין כאן על הכדור המפליא הזה שהאדם מתעקש לשנותו לטוב ולרע?.

אלי.

New member
יסורי פרנקנשטיין הצעיר ...

כביולוגית, יש לשער שאם כבר שכפלו את אשתו של פואד, אז כבר לא נשאר הרבה עד שישכפלו את פואד עצמו, ואפילו יתקנו את הבגים שנתגלו בגרסת האלפא ... בכל מקרה, אני מצדד ב``אדם החושב והמודאג`` שבך.

בני האדם הורסים הם!

מאז ומעולם כל מה שבני האדם ניסו ליצור לטוב הפך על ידי בני אדם (אחרים) לרע וזה לעניות דעתי בכל נושא שבו מנסים להיטיב או לשנות את הטבע כנראה שמי שיצרנו תיכנת אותנו להרס ולאובדן עצמי כדי ???לא יודע למה!

למעלה