למה הן לא ישנות????

madas

New member
למה הן לא ישנות????../images/Emo2.gif

אחרי עוד לילה מתיש שבו התעוררו הבנות לאכול חייבת למצוא את התשובה לעניין הזה - בנותיי חזרו לאכול באמצע הלילה ובכל יום הן קצת מקדימות את שעת ההשכמה - כך שהיום הן התעוררו בסביבות אחת לארוחת לילה ובחמש וחצי !!! לארוחת בוקר הן עדיין יונקות וכמובן שחזרו לישון שבעות וטובות לב והותירו אותי כאן עם עיניים טרוטות ונס קפה חזק להתאוששות לפני מקלחת והתארגנות לעבודה. למישהו זה עוד קורה, מין רגרסיה כזו בשינה??? מה זה שינייים הן לא ממש בוכות הן יותר קוראות לי/לאבא/מישהו...

keren1

New member
madas יקרה

אם תחפשי את ההודעות שלי תתפלאי לראות שמעל 50% מהם מדברות על חוסר שינה שאנחנו עוברים. התאומים שיהיו בריאים (והם כרגע מממממממש לא) עדין אוכלים בלילה. אני לא אוהבת את זה אבל זה המצב. כל פעם שניסינו לגמול משהו התפקשש. פתאום הם קמו הרבה פעמים בלילה או שהם חולים ודורשים אוכל. זה קשה (במיוחד אם את מניקה) אבל C´EST LA VIE. בנות כמה הן. אולי (בבקשה לא להרוג אותי) זה הזמן להעבירם לבקבוק בלילה. לגבי שעות התעוררות בבוקר, לפנות בוקר. שנה שעברה עברנו את זה עם מתן. הוא היה מתעורר ב 5 או 5.3 ורוצה להתחיל את היום. קנינו לו משחק שעזר להעסיקו עוד 30 דקות, שזה המון, לפני שהוא התחיל לשאוג. המשחק הוא מאין קשת שממנה משתלשלות בובות ורעשנים. הקשת נקשרת בצדדיה למיטה.

למעלה