למה הסינטה חמוצה!?!?!?

  • פותח הנושא ranyr
  • פורסם בתאריך

ranyr

New member
למה הסינטה חמוצה!?!?!?

אם תוכלו ליעץ מה אני עושה לא נכון.... סינטה על המנגל...אש גבוהה שלושים שניות כל צד-> אש נמוכה עד רמת עשיה רצויה-> לטבול במחבת עם חמאה, שום ומלח-> זורק אותו שוב על האש שלוש שניות כל צד ולצלחת החמאה מומסת במחבת עם התבלון מראש, כשהיא מחוממת (עד בעבוע) לפני ומתקררת אחרי כל נתח יכול להיות שהחימום והקירור החוזרים של החמאה (בערך שלושה או ארבעה מחזורים) הורסים אותה???
 

אחשל

New member
חמיצות הסינטה לא קשורה לחמאה ../images/Emo13.gif

מרבית נתחי הסינטה שטעמתי היו חמצמצים, כנראה שזה "אופי" הנתח
 

bigjack

New member
נראה לי שאחשל צודק

גם אני הרגשתי את האופי החמצמץ הזה כשהכנתי כמה פעמים מוקפצים עם רצועות סינטה. בפעם האחרונה קניתי אצל כצל'ה רצועות בשר כף למוקפץ ולהם לא היתה את החמיצות כמו בסינטה.
 
למעלה