למה הסינטה חמוצה!?!?!?
אם תוכלו ליעץ מה אני עושה לא נכון.... סינטה על המנגל...אש גבוהה שלושים שניות כל צד-> אש נמוכה עד רמת עשיה רצויה-> לטבול במחבת עם חמאה, שום ומלח-> זורק אותו שוב על האש שלוש שניות כל צד ולצלחת החמאה מומסת במחבת עם התבלון מראש, כשהיא מחוממת (עד בעבוע) לפני ומתקררת אחרי כל נתח יכול להיות שהחימום והקירור החוזרים של החמאה (בערך שלושה או ארבעה מחזורים) הורסים אותה???
אם תוכלו ליעץ מה אני עושה לא נכון.... סינטה על המנגל...אש גבוהה שלושים שניות כל צד-> אש נמוכה עד רמת עשיה רצויה-> לטבול במחבת עם חמאה, שום ומלח-> זורק אותו שוב על האש שלוש שניות כל צד ולצלחת החמאה מומסת במחבת עם התבלון מראש, כשהיא מחוממת (עד בעבוע) לפני ומתקררת אחרי כל נתח יכול להיות שהחימום והקירור החוזרים של החמאה (בערך שלושה או ארבעה מחזורים) הורסים אותה???