יש סלקציה
הם אומרים את זה מפורשות בכמה מקומות, לדוגמא: 1. אתם כותבים – ואולי הבלוג שלכם יופיע בספר. 2. תפוז רשאית למנוע השתתפות של גולש/ת כלשהו/י בפרויקט. 3. המערכת תבצע סינון לסיפורים ותפרסם אך ורק סיפורים שלפי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי ראויים ומתאימים לפרסום. המערכת רשאית לא להעלות לאתר או להוריד מהאתר כל סיפור שהוא לפי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי. 4. אין לי ולא תהיה לי כל טענה כלפי תפוז, ו/או מי מטעמה ו/או המערכת ו/או פאנל הסופרים על כל החלטה שלהם לפרסם או לא לפרסם סיפורים מפרי עטי, באתר ו/או בספר הבלוגים, ואני מבינה ומסכימה כי לתפוז הזכות המלאה להחליט על פרסום ספר הבלוגים או על אי פרסומו ועל עיתוי פרסומו. אני חושבת שהם כיסו את עצמם היטב מהבחינה הזו. אני יודעת, זה לא נעים, כי כבר עדיף להעלות ולצרף ביקורת מאשר לא לצרף כלל, לתת איזשהם טיפים... אבל האמת היא כשנראה עומדים מאחורי ההחלטות האלה אי אלו שיקולים כמו נניח אופי הספר שהם רוצים לפרסם, כמה מגוון הם רוצים שיהיה בו, כמות הסיפורים, סגנון הכתיבה, הסר ואופן העברתו, הדמיון בין כתיבתו של כותב מסוים לכתיבתו של אחד הסופרים השופטים... אני אומרת, אל תתנו לזה לעצור אתכם. נכון, עד עכשיו קיבלתם פידבקים רק מחברים ומשפחה וזכיתם לתמיכה, אבל נסו לצאת עם האמנות שלכם החוצה, להרחיב את מעגל ה"שופטים" שלכם ולבחון אפשרויות (הבלוג הוא כבר התחלה טובה). בסופו של דבר מי שרוצה להוציא ספר, יוציא אותו, אפילו אם הדבר יקח לו זמן ניכר. מה שנוח בפרויקט הזה הוא שמישהו עושה את העבודה בשבילכם, כביכול, אלא שכאן אתם לא זוכים לתמלוגים. אם תוציאו ספר משלכם זה כבר יראה אחרת לגמרי. צריך אומץ ודבקות במטרה (וכסף, כמו כל דבר בחיים). טוב, קשקשתי מספיק. שבת שלום לכולם.