למה הספקות הללו עדיין אוכלים אותי

למה הספקות הללו עדיין אוכלים אותי

למה בכל פעם שאני חושבת מה אני עדיין צץ לו הגבר ההוא שהייתי פעם. ולא שלא טוב לי עכשיו כמו שאני. ולא שאני רוצה לחזור למה שהייתי פעם. אבל בכל פעם אני חוששת שאולי רק נדמה לי. אולי אני בסך הכל גבר שלא היה לו טוב כגבר ושינה את מינו. ואני לא חושבת שזה נכון, כי טוב לי כעת ואני לא יכולה אפילו לחשוב על לחזור להיות גבר. אבל למה הספקות ממשיכים לנקר? ולמה פתאום אחרי כל כך הרבה זמן, חוזרות לי המחשבות ההן, הלא טובות, על "למה בכלל לטרוח?". "למה להמשיך?" למה? , אני כבר משתגעת.

DarlingAdam

New member
אוי, חמודה...

טבעו של אדם לפקפק בעצמו, להתחרט, אבל לא באמת, לחשוב מה היה קורה אילו. אל תחשבי אחורה, תחשבי רק קדימה. לא משנה מה היית, פעם, רק מה את עכשיו, ומה את רוצה להיות בעתיד. רוצה לספר לנו עוד פרטים על עצמך?

Freeda

New member
It is natural

It simply means that you are a very responsible serious person who needs to be sure of every move. Well darling, the only thing sure in life is death (to an extent), so don't bother :) From the thousands TG stories I've read, they all go through that phase over and over again, for 1-2 years, then the male role becomes nothing more than a "past". Go ahead, continue letting your hyper-active brain guiding you wherever it desires. It did you good so far, just trust it :) Hugs Freeda

בשלשה הימים האחרונים

אני מרגישה פתאום כל כך לבד. כל כך out. המון דברים שטורדים אותי ומעל הכל אותן מחשבות שהיו לי אז, לפני זמן שנראה רחוק כל כך, על למה בכלל להמשיך ולהיות. ואני מרגישה עם זה כל כך רע כי חשבתי כבר שהתגברתי על כך. חשבתי שהגעתי לאיזשהוא מצב של אושר יחסי. שאני כבר יכולה סוף סוף להרים קצת את הראש וללכת זקופה. אני מניחה שזה שילוב של מספר דברים כמו בעיות עם המשפחה, אין לי אהבה,עבודה ,מצב כספי עגום והמון המון עייפות שגורמים לי לחוש כך. יכול להיות , לא יודעת. ורע לי כל כך.

Freeda

New member
It may be the holiday syndrom

It is a well known phenomenon that around holidays, people feel more alone, more stressed with everything, more tired. Probably you do need rest, love, relaxation, and those take time to grow... All we can do here is hug you warmly, again and again. So, feel free to write, complain, ask for mor hugs. That's what forums are for :) Huggles Freeda

למעלה