למה העוגה נופלת לאחר הגמר האפייה?

  • פותח הנושא yak74
  • פורסם בתאריך

yak74

New member
למה העוגה נופלת לאחר הגמר האפייה?

פעם שלישית שאני מנסה.. עוגה פשוטה.
וכול פעם נוצר ואדי ענק !\
מה אני עושה לא טוב?

- מהספר "עוגות בחושות" - עוגת שוקולד נוטלה.

יקי

 

Miss Cake1

New member
יכולות להיות כמה סיבות לקריסת עוגה

- הוצאת העוגה לפניי גמר אפייה.
-פתיחת דלת התנור באמצע האפייה.
-חום תנור גבוה מידיי.
 
לפעמים מה שכתוב זה לא מספיק :)

צריך להכניס שיפוד לתוך העוגה ולבדוק שיוצאים מעט פירורים לחים ואז העוגה מוכנה
 
למעלה