א ל ת ה י ר ח
New member
למה העוגה נופלת?
הכנתי עוגת לייקח (ספוג), ברגע שהוצאתי מהתנור העוגה נפלה.
למה זה קורה? מה אני לא עושה בסדר?
זה המתכון:
עוגת לייקח
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
גרידה מלימון אחד
1 כווס קמח רגיל + אבקת אפיה או קמח תופח
4 כפות שמן
להקציף החלבונים עם כף סוכר לקצף חזק ויפה.
להקציף את החלמונים עם הסוכר. להוסיף לאט לאט את שאר המצרכים ולבסוף להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עשרים דקות עד חצי שעה.

הכנתי עוגת לייקח (ספוג), ברגע שהוצאתי מהתנור העוגה נפלה.
למה זה קורה? מה אני לא עושה בסדר?
זה המתכון:
עוגת לייקח
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
גרידה מלימון אחד
1 כווס קמח רגיל + אבקת אפיה או קמח תופח
4 כפות שמן
להקציף החלבונים עם כף סוכר לקצף חזק ויפה.
להקציף את החלמונים עם הסוכר. להוסיף לאט לאט את שאר המצרכים ולבסוף להוסיף את קצף החלבונים בתנועות קיפול.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עשרים דקות עד חצי שעה.