למה העולם לא יכול להיות פשוט יותר?

srullli

New member
למה העולם לא יכול להיות פשוט יותר?

למה לא יכלו אנשים לחיות כאן על כדוה"א , בלי הבדלי אזורים שמבוססים על אידיאולוגיות ודתות, כולם היו יכולים לחיות יחד, דתות היו עוד רעיון או מחשבה ותו לא, ואיזורים נרחבים היו מחולקים באופן שרירותי עם ניהול ושלטון ליברלי לצורך שמירת הסדר הטוב בלבד...... תראו על איזה שטויות אנשים בעולם הורגים ..... למה בכלל הם הורגים? איזה מן כלי זה ??? ההריגה הזאת .... מי נתן להם בכלל את הזכות , כל אדם הוא עוד אדם בעולם כמו כל אחד אחר, רק שהמחשבה שלו הולכת בצורה קצת שונה.... - למה לעשות מזה עיניין ולבסס על כאלה שטויות היסטוריה שלמה , והרג, וצורת ההתנהגות והשליטה בעולם ?! אני לא יודעת למה..... אבל כ"כ מטופש שעל רעיונות ואמונות נלחמים, מחלקים שטחים (אגב, אני לא מביעה כאן שום עמדה פוליטית, כי אין לזה כאן בכלל קשר.... זאת סתם מן מחשבת תהייה על איך העולם היה יכול להיראות אחרת...) , אנשים נלחמים על שטויות, אוווףףף אני לא רוצה מלחמה . איזה מצב מסריח .... כל הפיגועים האלה כל שנייה . דיי כבר עם זה... כל הזמן מלחמיי כוחות , הרתעה , דיי כבר, אין לזה סוף אולי צריך לבוא איזה משהו אל העולם שקצת יסיח את הדעת מכל השטויות האלה שכולם עושים עולם ומלואו מהם - שאנשים מקדישים ומקריבים את החיים שלהם בשבילם ..... לא יודעת מה ...... חייזרים שיבואו לכוכב שלנו, ויראו קצת יותר כוח ושליטה , ויגמדו דברים אחרים - אולי זה הפיתרון , או מישהו שיוכיח את כוחותיו העל-טבעיים ובכך ייבצע גם הרתעה ויישנה את פניי הדברים (לאנשים מוכרים תמיד יהיה יותר כוח והשפעה הרי), או אולי יקום איזה אדם דמגוג כריזמטי שיארגן לו איזה תנועה רחבת-היקף ועולמית , שתשפיע עם רעיונותיה, אבל לא תנסה לאנוס אף אחד בצורה של כפייה, שמביאה רק להתנגדות במקום לסחיפה של עוד אנשים לרעיון .... וזה הריי בסה"כ רעיון...... אוווףףף אנשים למה אתם לא רואים שכל האמונות והמחשבות האלו בכלל לא קשורות ולא צריכות להיות קשורות לדרך החיים שלכם .... אף אחד לא יודע מה טוב ומה לא , אף אחד לא יכול להבטיח שיש אלוהים או אין , או איזה דת היא הנכונה ואיזה לא, או איזה חוקים מתוכה הם נכונים או סתם תוספות פרי האדם , אוווףףףף וגם אם יש או אין , הכל יכול להישאר בראש - שם זה צריך להיות , ולא להיות מוחצן לעולם . כ"כ מרגיז שכל מה שאני אומרת עכשיו יגידו כולם שזה פשוט הירהוריים תמימים וזה לעולם לא יילך..... אני יודעת שזה נשמע מופרך ..... אבל אם מהתחלה העולם היה פועל ככה , אני בטוחה שזה היה נשאר, כי גם היום יש איזורים עם פיקוח ושליטה, אבל שוב- הכל מתבסס על מחשבות ורעיונות בלבד, רק אידיאולוגיות, רק אמונות - הכל שטויות !!! נמאס למה אנשים כ"כ סגורים והחלטיים ולא יכולים לנסות להבין ........ בא מישהו קיצוני , אומר ככה וככה, וככה נוצרת תנועה שלמה שיוצרת התנגדות מתנועה אחרת , וזה ככה צורת פעולה של שרשרת כזאת, איזה עולם מטופש .

יש בזה משהו...

אבל את זוכרת את המסגרות שדיברנו עליהם? כמובן שלמרות זאת אנשים לא צריכים להיות אטומים, אבל זה מה שזה יוצר! יש גם את הקטע הזה שהיתה דת אחת פעם! אבל ממנה יצאו הרבה דתות שבעצם- כולם מתבססים עליה! צחוק הגורל- העבדאלה של הערבים והקב"ה שלנו הם בעצם אותו אחד... כולנו בת´כלס מתפללים לאותו אחד... BE HAPPY

srullli

New member
אני בטוחה שאפשר לחיות חיים רגועים

ותקינים גם בלי לחשוב באיזה דת אנחנו מאמינים או אם יש או אין אלוהים ..... אאאממממ..... הדתות, ה"שליח" הכל..... כל זה כנראה פרשנויות שהם דיי דביליות שכחושבים על זה , כי אם כולם יוצאים מתוך הנחה שיש אלוהים אחד (ובמקרה זה ערבים ויהודים) אז זה מה שהכי חשוב, כל השאר זה סתם דברים נילווים ........ ועוד יותר מוזר שדתות לא פועלות לסחוף אליהם עוד ועוד אנשים ודתות מונו-תאיסתיות אחרות או דתות אחרות , כדיי להראות להם שזה הדבר הנכון והצודק, אלא אומרות שהכל הוא אבסולוטי , הכל אקסיומה בלתי-ניתנת לעיעור, ואומנם בתנ"ך עוד איכשהוא אם אני זוכרת נכון כן יש את הרעיון של "לקבל" אנשים אחרים, אבל באיסלאם (ושוב-יש מוסלמים שלא מאמינים בזה, שאומרים שזה סתם פרשנויות) יש את נושא הג´יהאד הזה .... כל השאהידים..... מה זאת הדרך הזאת ???

בדיוק מה שטענתי! הנה עוד הוכחה:

אנחנו אומרים שאברהם הוא אחד מהאבות שלנו, וכנראה שהערבים הם מישמעאל! אז אברהם הוא האבא של שנינו! וסתם מחשבה עצבנית: יש ערבים שהם בכלל נוצרים! BE HAPPY

IC4

New member
שרולי, אוהב אותך ../images/Emo140.gif |מסמיק|

למעלה