למה העונה הזאת היא כישלון גמור?

למה העונה הזאת היא כישלון גמור?

נתחיל מיזה שדי מיצינו את העניין של הבדיחות על מתמודדים באודישנים, מצידי שלא ישדרו את זה
אבל שלא יעשו צחוק מאף אחד, זה לא מכבד את השופטים ואת התכנית והקהל לא מטומטם הוא כבר שבע מיזה מיותר מדי עונות של איידול.

בעיה נוספת בתכנית היא שיש בעיה מאוד גדולה בגיוון של האמנים שמתקבלים לתחרות הזאת, נגיד האמן ג'פרי אדם גט http://www.youtube.com/watch?v=tBKuWF-JQAQ
שבסופו של דבר לא עבר לבתים של המנטורים' הוא ממש ביזבוז! אני בטוחה שלדה וויס הוא היה מתקבל בקלות ומקבל הרבה יותר הערכה.
20 שניות מושלמות וקצרות מדי לצערי http://www.youtube.com/watch?v=XSkRRZEMSHg
אי אפשר לעשות תכנית רק של זמרי פופ וקאנטרי, זה משעמם!!!!!!
והדוגמא של גארי היא רק אחת, יש עוד הרבה ויש בטח עוד כמה שלא ראינו אבל אני בטוחה שלא באמת ההכי טובים הגיעו לשלבים המתקדמים.

העניין עם הלהקות באמת מצוין וזה משהו טוב שהתכנית מביאה שאין בתכניות כאלה אבל לשים 4 להקות בגלל החלוקה המטופשת לפי גילאיים ונבחרות זה קצת מוגזם
חוץ מיזה שלדעתי נגד כל הדעות לא יצא מהם כלום, וליריק 145 הודחו מוקדם מדי ככה שאני לא חושבת שיש להם סיכוי בתעשייה הקשה הזאת.

בעייה נוספת היא שבשלב שכבר יש נבחרת ויש הופעות ושומעים את התגובות של השופטים והתגובות מלאות בהישתלחויות ועקיצות שזה פשוט לא מכבד את האמנים ולא מכבד את האנשים שיובים בכיסאות האלה, אפשר להיות מצחיקים גם בלי לזלזל בכבוד של אף אחד!
בסופו של דבר אלו הכישרונות שאתם בחרת, אז למה לרדת עליהם בגלל שנדמה לכם שהביצוע לא מספיק טוב, זאת לא ביקורת בונה, זאת השפלה.
וזאת ירירה עצמית ברגל לכל מי שמפעיל את התכנית הזאת.
דוגמאות לא חסר: סיסי, פייג', וינו, ארין מדי פעם.

נדמה כאילו לא רק הקהל אלה גם ההפקה החלטיה שהיא רוצה את קרלי וטייט בגמר וכל הזמן מחמיאה להם וכל השאר הם אמנים לרקע שיהיה את מי להדיח.
וזה לא שקרלי היא לא באמת המתמודדת הכי חזקה עונה ובאמת מגיע לה לנצח אבל מצד שני זה נראה כאילו מצד השופטים וההפקה לא ניתנה היזדמנות שווה לכולם.
תמיד מציגים שם את הדירוגים כמן מצב מכריע שמי שלא נמצא בטופ 3 אז כנראה אתה לא מספיק טוב וזה ממש לא נכון, פשוט מדובר בתחרות אחרי הכל ויש הדחות אז מישהו צריך ללכת
זה לא אומר שבהכרח אותו זמר נתן את הביצוע הכי גרוע בערב או שכל מי שנשאר הוא יותר טוב ממנו וככה הדברים שם מוצגים ואני אישית לא אוהבת את זה ואני חושבת שאני לא היחידה.

באמת שלמרות שאני אוהבת את סיסי ופייג' ואת קרלי כמובן שהיא באמת כישרון לא מהעולם הזה, גם ליריק הם תגלית מרעננת, אבל באמת שאם לא בריטני לא הייתי מתחילה לצפות בזבל הטלויזיוני הזה ואני דווקא חולה על תכניות ריאליטי של מוזיקה אבל כאלה עם כישרונות רבים וטובים ועם אנשים שמכבדים אחד את השני ולא מה שראיתי עד עכשיו.

מה דעתכם? אתם רואים את הדברים אחרת? נהניתם מהעונה הזאת?

Bar Ben David

New member
למה עדיף הפורמט של העונה הראשונה?

הפורמט של הוענה הראשונה עדיף:
למה בני 26 באותה קבוצה עם בני 46 מה ההיגיות בזה?
לא חכם להפריד את הקטגוריות של הבנים והבנות כי אי אפשר להשוות בין קול של בנות לקול של בנים.
החלוקה לגילאיים מיותרת לגמרי כי הרי בעולם האמיתי אין לכך משמעות ג'סטין ביבר יכול להיות מעומד לצד כריס בראון בטקסים למשל.

ההדחות הכפולות האלה לא מאפשרות להתחבר לאקטים ונותן הרגשה שגםצ ההפקה מאוכזבת מהעונה.

הכישורות יותר טובים אך בגלל הכמות הקטנה של תוכניות אי אפשר לראות את כל האיכויות של המתמודדים.

ההחלטות השגויות של המנטורים : לא להעביר את טארה סימון ופלייבק להעביר את פייג' על פני ג'נל
ארין ריי היה מיותר ווילי ד'ונס תתפס מקום של הבלונדיני החמוד.

שני שופטים זה מיותר אלא אם הם נפתחים דינמיקה מעניינת מה שלא קרה עם קלואי ומריו.

לא ראיתי את העונה הראשונה בכלל

בגלל זה גם אמרתי שאם לא בריטני אז לא הייתי מתחילה לראות את הנוכחית למרות שאני אוהבת תכניות ריאליטי של מוזיקה
לא הייתי טורחת, אני מתפנקות על דה וויס משלל מדינות בעולם שאני מבינה את השפה שלהן

andre93

New member
את רואה גם דה וויס האמריקאי?

אם כן אז את מוזמנת לדבר על זה בפורום דה וויס

Bar Ben David

New member
הסיבה שצפיתי באקס פקטור

הסיבה העיקרית שאני רואה זה כדי לראות את סיימון אני פשוט מתה עליו!!!!
לא הכרתי ממש את דמי לפני ואבל אני נהנת ממנה מאוד אני אוהבת את המוזיקה של בריטני בטור מנטורית ושופטת היא לא ממש מעניינת.

הלאווי שבריטני תופיע בגמר או שיביאו את פאולה ההופעה שלה ב "רורדים עם כוכבים" הייתה מדהימה!!!

Bar Ben David

New member
האמת היא...

בחיים סיימון דווקא נחמד... זה מה שאנשים שפוגשים אותו אומרים ולו דווקא מעריצים שלו.
והוא עושה דברים למען החברה תורם לבתי חולים הקליט שיר לנפגעים בהאיטי ונפעי סנדי אז לא נראה לי שהוא כזה רשע:)

andre93

New member
ג'פרי אדם גוט זה הפספוס הגדול ביותר

של תוכנית שירה אי פעם לדעתי.
אני לא חושב שממש עושים צחוק מהמתמודדים. התגובות של השופטים לגיטמיות בעיני ולא עוברות גבול.
אבל אם להגיד את האמת, לא נהנתי מהעונה הזו כמו העונה שעברה. הפוטנציאל האמיתי של העונה לא מומש וקיבלנו הרבה הופעות גרועות. גם דמי ובריטני לא תורמות ויש להן חלק בהדרדרות של התוכנית.

such an angel

New member
צודקת חלקית..

יואו קודם כל אני חיייבת להגיד שגם אני הייתי מופתעת מאוווווווווווווד
שג'פרי הזה לא עבר ! הוא היה מדהים !!! מדהים מדהים מדהים !!!
אני מאוד אהבתי אותו ואת הביצוע שלו ! ואת הבן הקטן והפשוש שלוו !!!
בכל מקרה, הוא היה מעולה וזה אככככן בזבוז. כי עכשיו לא יהיה ממנו כלום - וחבל כי הוא מוכשר מאוד !

לגביי עניין ההשפלות, גם אני לא מסכימה גם זה וזה לא נחמד בכלל
סיסי היא אחת המתמודדות שספגה מזה הכי הרבה
אני באמת פתחתי עיניים שסיימון אמר לה "תארזי מזוודה" ואני מאוד אוהבת את סיימון! אוהבת את ההערות הרעות שלו אבל פה הוא הגזים..
ודווקא בביצוע הזה ספציפי של סיסי שהיה מדהיייייייייייייייייייייייייייייייים
הביצוע הכי טוב של הערב !! "Lady Marmalade"

ליריק 145 אכן הודחו בשלב מוקדם מייידייייייייייייייייייייייי,
חשבתי שהם יגיעו לפחות לטופ 6
ומאוד התאכזבתי שהם עזבו, ואני דווקא חושבת שכן יש להם עתיד טוב, הם רק צריכים מנהל נכון.. כמו סיימון והם יפרחו
כי *אחריי 1D* זה אחד ההרכבים הכי טובים שסיימון עשה, פשוט הרכב מעולה עם שילוב קולות מדהים ! כמו שאחד הבנים אמר לו "צירפת אלינו גירסה נשית שלנו" וזה נכון ! היא 100% כישרון והם לא חסר להם בכלל.
לדעתי, עם המנהל הנכון זה יכול לפרוח !~

ואני אוהבת את אקס פקטור, אני מאוד אוהבת את הפורמט הזה, ההשקעה של התוכנית, שיש זמרי רקע, במה מטורפת, רקדנים, כמו שחבר שלי אומר " למה מציגים אותם כאילו הם נלחמים בטקן ? " חחח זו תוכנית טובה לדעתי אני מאוווד אוהבת אותה ומכורה אלייה מהעונה הקודמת - הודות לרייצל קרואו המדהימה.

ולמען האמת, אני נהנתי קצת יותר מהעונה הזו מהקודמת !

אז זהו שמה הסיכוי שסיימון יחתים את ליריק?

למרות שהוא האמין בהם וזה שהמציא אותם והכל.. תמיד יש את הכישרונות האלה שמתפספסים בתכניות ריאליטי מהסוג הזה.
אני לא אופטימית מפני שאפילו אמנים מוכשרים שזוכים במקום הראשון בתחרויות האלה לא תמיד מצליחים לבנות קריירה אז למה שדווקא להם זה יקרה?
למרות שאם יש צדק בעולם אז הם כן יצליחו

אני באמת צריכה לחפש את הרייצ'ל הזאת ביוטיוב, סקרנתם אותי פה.

סורי אבל לא אהבתי אותה

היא חמודה והכל אבל ממש לא כישרון שירה מופלא, אם את כבר באה לתכנית בגיל כזה את צריכה להיות איזשהו עילוי על מנת לגבור על זמרות בוגרות יותר
לדעתי מלאני הרבה יותר טובה ממנה!
שמעתי גם את הביצוע שלה לשיר של ביונסה לא מזמן פשוט לא קשרתי בשם שזאת היא,
וגם ממש לא נפלתי, בהחלט מעדיפה את הביצוע של קרלי אבל לא אהבתי גם בלי שום קשר להשוואה למישהי אחרת.

ילדות ששרות טוב בגיל הזה כבר זה משהו ממש נדיר יש את צ'אריס שהתחילה בגיל 12 אם את מכירה, היא משחקת בגלי אבל גם יש לה קריירת סולו
וכמובן קרלי שהיא באמת "חייזר" כי יש לה הגשה של אישה בת 30!
וגם ג'וג'ו שהתחילה בגיל 13. אבל זה באמת אחת למיליונים...

such an angel

New member
ולגביי ליריק145

אי אפשר לדעת, אולי הוא יתחים אותם ?
אם לא הוא אז מישהו אחר..
תקשיבי, יש להם פוטצניאל אדייייייייר
יש להם 2 אודישנים בלתי נשכחים אצלי !
ה party in USA
ו boom shake the room
אלה היו ביצועים מדהימים..
יש להם פוטצניאל אדיר ואני רואה אצלם עתיד טוב !
אני מאוד מקווה שמישהו יחטוף אותם כי זה עסק משתלם!!

אגב אם מדברים על סיסי וליריק,

למה כשסיימון עושה ללהקת היפ הופ משובחת כמו ליריק הופעה קרקסית ומצועצעת שלא מתאימה להם בשיט זה לגיטימי מבחינתו אבל כשסיסי עושה הופעה קרקסית ומצועצעת שיותר מתאימה לה (כאמנית פופ צבעונית), זה לא לגיטימי מבחינתו? נכון שההופעה של סיסי באמת הייתה יותר מידי אבל היא זה יותר התאים לה מאשר לליריק.

סיימון יצא צבוע מאוד בקטע הזה.

omer719

New member
אני חייב להתמקד במשהו שאמרת

כי זה הכי בלט לי, בנוגע לביקורת של השופטים, אני רואה גם דה וויס, ואם יש משהו שמציק לי בדה וויס - שאין ביקורת רעה של השופטים! לפעמים הביצוע פשוט לא עובד, וזה גרוע, וצריך להגיד את זה. וכן גם אם זה עקיצה, או משהו לא נעים, צריך להגיד את זה. אני לא חושב שהם לא מכבדים, לא חושב שממה שראיתי באקס פקטור שהעליבו פעם מתמודד, אולי העליבו את בחירת השיר, ואם כבר זאת יותר פגיעה בשופט מאשר במתמודד, אז דווקא בקטע הזה הביקורת באקס פקטור מאוד כייפית לדעתי, היא נכונה וגם משעשעת, ויש לך מגוון של דיעות.

ובקשר לג'פרי הזה... אני זוכר שכולם הופתעו שהוא לא עבר, אבל מהאודישן הראשון שלו אמרתי לעצמי - הינה מישהו שיעופו עליו יותר ממה שמגיע לו באמת. אז האמת? דיי שמחתי שהוא הודח. אולי כן הגיע לו להמשיך לפחות קצת ללייב.

למעלה