למה העטיפה של הסינגל שלי שונה!

למה העטיפה של הסינגל שלי שונה!

לפני 4 שנים קניתי את הסינגל (אנחנו לא צריכים 98´, לעיתים וקליפ של אנחנו לא צריכים) ויש לי עטיפה שונה . קניתי אותו בטוואר רקורד ב30 ש"ח, כך שאי אפשר לומר שהוא מזוייף. למישהו יש מושג על השיר שהפזמון שלו הוא "מה שמתחשק לי זה לישון"? שיר(עפיפון)

עפיפון יקר!

לגבי הסינגל: העטיפה של הסינגל דומה לתמונה שעל הדיסק לכן שמתי אותו. אני קניתי את הגרסה הראשונית שהגיעה בקרטון (18 ש"ח, אגב), ולצערי אחותי קרעה לי אותו, כך שלא יכולתי לשים אותו. העטיפה עם הציור, זהו דיסק שדרים שיצא לרדיו בלבד, ויש בו את "אנחנו לא צריכים" בלבד, גם בלי הקליפ.

שיר!

נדמה לי שאת קצת מתבלבלת עם שיר של אריק איינשטיין. יש לו שיר כזה "..כמה זה טוב מיטה..."לא יודעת את המילים בדיוק, אבל הוא קצת נשמע כמו שלמה שם. לי לפחות, לא ידוע על אף שיר של שלמה שהולך ככה. את בטוחה שזה היה שלמה?

שיר, הכוונה לשיר הזה?

אני אוהב לישון - אריק איינשטיין אני אוהב לישון להיות תמיד בתוך חלום אני אוהב לישון וכך עובר לי כל היום כמה זה טוב - מיטה עם שמיכה של פוך עבה כל היום, כל הלילה אוי, כמה טוב לישון אני אוהב לישון להיות תמיד בתוך חלום אני מוכרח לישון וכך עובר לי כל היום פעם הייתי קם להציץ על העולם שום דבר לא הבנתי ודי, יותר לא קם אני אוהב לישון להיות תמיד בתוך חלום אני אוהב לישון וכך עובר לי כל היום

לא זה לא השיר

תודה שניסית . השיר הזה מטריף אותי , כל הזמן אני מנסה להזכר בעוד שורות וזה לא הולך. זה מילא לי את כל שיעורי הלשון (לא שעינינו אותי). שיר (עפיפון)

למעלה