למה העיפו את שרון?

GinGit 8

New member
למה העיפו את שרון?

היום ראיתי את התכנית בפעם הראשונה, ואחרי שהיא הסתיימה נכנסתי לאתר הרשמי וראיתי את כל המתמודדות ותהיתי: למה העיפו את שרון? היא הכי יפה שם.. אז למישהו יש תשובה בשבילי?

ברודי

New member
למה העיפו את שרון?

כי מישהיא היתה צריכה לעוף...
סתם האמת שהעיפו אותה באשמתה, היא פשוט לא רצתה את זה באמת, וקשה להאשים אותה. בתכלס היא קיבלה את החשיפה שלה וזה מספיק. עכשיו היא בטח תהייה איזה מנחה בערוץ הילדים או תשתתף בטלנובלה והעולם יחזור להסתובב כרגיל.

אחרי ניתוח מחדש של כל הפרקים

אני חושב שהעיפו אותה בעיקר בגלל חוסר המוטיבציה. פה מבריזה מהמשימה, שם פרצוף חמוץ, חוש אופנה בינוני. אכן היא בעלת פנים יפות - אבל עם גובה של 1.63, היא הייתה צריכה להיות עשר רמות מעל כולן כדי להצדיק את עצמה. והיא הייתה לגמרי חסרת מוטיבציה, לדעתי היא קלטה מיד שיש לה נקודות תורפה (ההליכה שלה היא כשל פועל בניין, לא יודעת לרקוד וכו') - ונכנסה למגננה של "לא אכפת לי". היה קטע שסלדתי ממנה בגלל היציאה שלה בקשר לערבים - אבל אחר כך כיבדתי אותה על ההתנצלות הכנה והאמיצה. אך למרות הכל, היא לא כל כך התאימה לשם.

ליןןןןן

New member
סלדת ממנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש פיגועים אז היא מפחדת מערבים! לגיטימי מאוד. מה יש לסלוד מזה?

היית מוכנה לשמוע משפט:

"יש בבתי כלא יותר אסירים מעדות המזרח, אז אני פוחד מהמזרחים"? אי אפשר לשלול מאף אחד את הלגיטימציה להרגיש את מה שהוא מרגיש. אבל לא כל דבר צריך להגיד מול מצלמה ולהשמיע באוזני הציבור. גם לערבים יש רגשות, והם לא רוצים להיות מזוהים עם המחבלים. כפי ששרון עצמה השכילה להבין, לא כל ערבי הוא מחבל וגם הערבים פוחדים מהמחבלים. המחבלים הם מפחידים, לא הערבים.

ליןןןןן

New member
בחיאתתתת../images/Emo11.gif

לא צריך להיות מרובעים
לגמרי, זה היה ברור שהיא התכוונה למחבלים, ועוד היא הסבירה באותו משפט שזה בגלל שהיא חיה מגיל קטן בצל פיגועים וכו'.... קיצ'ר סתם ראש קטן אתם

ברור

בדיוק כמו שכולם ירדו על קריסטין כשהיא אמרה "ציפור זו עוף ופרה זו חיה". מישהו הניח, שהיא חושבת שציפונים גדלות על העצים? לפעמים פליטות פה טלוויזיוניות מתנפחות מעבר לפרופורציה. עם זאת, אני חושב ששרון הייתה צריכה לחשוב טוב טוב לפני שהיא חוזרת על דבריה בשידור, כי לא לכולם ברור שהיא התכוונה למחבלים כשהיא משננת "הערבים הם מפחידים". הערבים יכלו להיפגע מכך עד מאוד. כשמישהו פוגע באחרים, גם אם זה מחוסר חשיבה - זה מאוד מכעיס. חוץ מזה, יש הרבה אנשים שטוענים שהיא מאוד אינטליגנטית (לא שמתי לב שהיא אינטליגנטית פחות או יותר מבנות אחרות, אבל זה מה שאמרו הרבה צופים). בתוך פצצת אינטליגנציה, היא באמת יכלה להפעיל את הקלבסה.

ליןןןןן

New member
אוקיי אבל...../images/Emo4.gif

אצל כריסטין היתה סיבה לנפח {צימחונית אוכלת פרגיות?!} אצל שרון הכוונה היתה ממש ברורה וגם מי שראש קטן היה יכול להבין כי הנימוק שלה הסביר הכל. ככה שאין מה להשוות ביניהם...

ברודי

New member
אני לא מבינה מה הבעיה עם ההצהרה..

כשאתה עולה לאוטובוס ורואה ערבי, אתה לא מפחד? מה תלך אליו ותשאל אותו- סליחה אתה מחבל? בשביל לדעת אם אתה מפחד ממנו או לא? העובדה בשטח היא, שכשאתה תראה ערבי, כן, אתה תפחד ממנו! נקודה סוף פסוק. האם זה בצדק? מי יודע.. היום ערבייה [נקרא לה מחבלת] תקפה שוטר עם סכין. לא משנה מה הנסיבות או מה הוביל למה מי עשה קודם כן כיבוש לא התנתקות אנחנו לא בתוכנית פופוליטיקה. מה שכן רלוונטי לנושא שלנו זה העובדה שרגע אחד היא סתם ערביה ברחוב, שלדבריך לא צריך לפחד ממנה בכלל, ושנייה אח"כ היא מחבלת. אז נכון שלא כל הערבים הם מחבלים אבל מאיפה לי לדעת מי כן ומי לא? אי לכך ובהתאם לזאת אני אנהג בחשדנות כלפי כל ערבי באשר הוא [לצערי אבל לא באשמתי] אני משערת שזה אומר שגם אני מפחדת מערבים.

אז אני עדיין רוצה לשמוע

אם תקבלי הצהרה דומה על בני עדות המזרח, שמהווים הרוב המכריע מכלל האסירים בישראל (וזו עובדה סטטיסטית).

ברודי

New member
לא.

אני לא אפחד מכל בני המזרח. כי מדובר פה על אחוזים. כמה מכלל אוכלוסיית בני עדות המזרח קיימת בארץ וכמה מהם נמצאים בכלא? נזרוק ש-5% מכל האוכלוסיה הזאת נמצאים בבית כלא? 5% לא גורמים לי לחשוב רע על אוכלוסיה שלמה. לעומת זאת כמות הערבים, ולא בהכרח מחבלים [ושוב לא משנה עכשיו הסיבה, הצטברות של שינאה או כעס כיבוש שמהכיבוש] שברגע שיראו אותי יחליטו לפגוע בי היא משהו כמו 90% מאוכלוסיית הערבים. [ע"ע הלינץ המפורסם שסחף איתו את כל הערבים שהיו שמה למרות שהם לא בהכרח מחבלים]

ט ל ו ש1

New member
סליחה על ההתערבות../images/Emo3.gif

אבל שאני רואה ערבי באוטובוס אני לא מפחדת למה לפחד

נכון. גם אני לפעמים מפחדת מערבים

כשאני נוסעת באוטובוס או נכנסת לקניון וכו. זה לא יפה להודות, אבל שאני מזהה ערבי עובר לידי (ואגב, לא תמיד אפשר לזהות אם זה ערבי או יהודי ממוצא מזרחי, לפחות לי קשה לזהות), אני קצת חוששת. לא חושבת שזה גזעני, זה פשוט כי בתוך עמי אני חיה וכל מה שקרה וכו.

למעלה