למה הפוזה הזו אותו דבר מתחילת התחרות?,אין אחר

למה הפוזה הזו אותו דבר מתחילת התחרות?,אין אחר

כל הזמן אותה כותרת !!! אתם היחצ"נים שלהם? שימו עוד סיפורים בחזית,מה הולך פה? תחרות אנשים טובים באמצע הדרך בימים שכולם מדברים על שחיתות, נשכחים מהלב האנשים הטובים. ספרו לנו על הישראלים היפים שפגשתם וזכו בפרסים... מתוך התחרות כנפיים שקופות לכל הסיפורים המטבח של מאיר השמן

Tali1912

New member
../images/Emo13.gif

או שאין אמצע דרך, או שאין מספיק אנשים טובים, או שאין ישראלים יפים , או שלא פגשו, או שיש יותר שחיתות מאשר מעשים טוב גם שחיתות זה מעשים, או שאין מספיק סיפורים. או ש... ו... או ש............. אני טענתי שצריך למקור הראשון לדבר ולא לאנשים שיספרו על............ אבל לך תבין תחרויות.
הגבתי לכמה רשומות, ...................... אבל פייר לא יכולתי להרגיש שנגעתי ברשומה וזה דיבר אליי ואמרתי הנה זה זה זה בדיוק זה. אני קוראת רשומות כי הנושא מעניין אותי אישית ואני עדיין מחפשת את הרשומה שבודאות אצביע עליה ואומר...... הנה

גאמי

New member
תעשה לי טובה מאמי נרדף:

אל תטרח לשלוח לי מסרים ולספר לי מדוע ...... יש מספיק קשיים בחיים, אולי לכן היה חשוב גם לי לפרגן לאחרים, בעיקר לכאלה שעשו דברים שלא נתפסים בעיני (דרך אגב זו גם היתה הכוונה באנשים טובים...לא פירגון עצמי, למרות שהמעשה מ ד ה י ם, אלא פירגון - אקט שנעשה בעבור הזולת...... אז הנה מתוק קטן מאוד אני, המלאך והכנפיים השקופות שלי מנופפות לך לשלום. אל תבוא יותר. אני חושבת בצלאל שתחרות הבאה תהיה: "אנשים מפרגנים באמצע הדרך", יש אז סיכוי לא קטן שגבר נרדף לא ישתתף ולא יהיה מתוסכל. גבר גבר, אתה יודע מה ההבדל בין ביקורת לבין מרמור? שבראשון בונים משהו בשני יש רוע, כמו שאמרתי כבר בעבר, להזכיר שמות של פוסטים ובלוגרים כדוגמא למישהו שמופלה לטובה או לרעה לעניות דעתך, זו לא ביקורת, זה תיסכול. יום טוב גלית

גאמי

New member
רגע, אולי זה היה פירגון פריקי כזה? כי

עשית ל"כנפיים שקופות" שלי אחלה יחסי ציבור, עכשיו עוד אנשים יוכלו לקרוא את התודה שאני צועקת לעולם....באשר לצוות המלאכי הזה.

גאמי,אז את רואה עשיתי לך שירות טוב בסוף

גברת,אני מפרגן לכולם יותר משנדמה לך,ולך אישית

גאמי תתפלאי,אני מאוד מפרגן לך ולכולם,ההודעה

לא הייתה אישית נגד מי מהמתחרים. אל תשכחי שהייתי בין הראשונים שאיחל לך בהצלחה. המסר להנהלה היה יותר על נוהלי הצגת המתחרים בעמוד הראשי. אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אבל לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד. אם את מקבלת את הטיעון הזה אז יופי ואם את לא מקבלת אז גם יופי.

Tali1912

New member
גאמי גאמי פססססססססססססססס תקרבי צ'ניה

קודם כל אני לא מבינה ת'קטע של המסרים. אתם כל הזמן טוענים שאתם מקבלים מהנרדף מסרים מציקים. לא יודעת פעם אחת הגבתי אצלו בבלוג, לא זכור לי שהוצפתי במסרים. או קיבלתי ממנו מסר סתם מוזר כזה. ב': למה נראה לך שביקורת היא תסכול, למה אתם לא יכולים לקבל את העובדה שלאחרים <כן כמו שאת שמה לב גם אני ביקרתי את התחרות> למה שלא תחשבי שיש דיעה שנה משלך ויש ביקורת שהיא לשם הביקורת. אני למשל חושבת שהתחרות היתה צריכה לדבר בשם עצמה ולא לתת לצד השני לספר אף אחד לא יכול להיכנס לנעליים של מתנדב ולהרגיש מה הוא חש. בחיים בחיים לא תוכלי להרגיש באמת את תחושות של הצד השני כמספרת. אה ועוד משהו אם כתבתי ביקורת על התחרות עדיין נראה לך שאני חושבת שהבלוג שלך גרוע או זבל? תחשבי על זה בתור אחת שקוראת בבלוג שלך ומנויה לו.

גאמי

New member
טלי

אני לא אמרתי שום דבר נגד ביקורת, ביקורת יכולה להרים אדם מעצם זה שהיא גורמת לו לחשיבה מחודשת על דברים, אך יש ביקורת ויש ביקורת מעולם אי אפשר היה להאשים אותי בחוסר יכולת או פתיחות לקבל ביקורת, אני מדברת על האיך. את יודעת? כאשר האיך גרוע, אף אחד לא מקשיב ל מה. ובאשר לנרדף כמובן שאני לא מתכוונת להמשיך לדון כאן, במסרים, המסרים שלי עם הנרדף היו חבריים לחלוטין, וגם הפירגון היה הדדי ביותר, לכן הופתעתי שוב לראות כאן את הפוסט שלי כדוגמא לפוסט שמופלה לכאן או לכאן, מה שמחזיר אותי שוב לנושא האיך ולא ה"מה". נ.ב., באשר למסרים שלנו, הנושא שהעלית לגבי כתבה נידון בימים אלה במערכת, מתה שיאשרו לי הקליפים נפלאים ומרגשים וגם אותם העברתי הלאה. כך שניצלתי את ההזדמנות להגיד לך זאת כאן....מתה מתה מתה לקבל אישור הנושא קרוב לליבי. גיי גלית

Tali1912

New member
נכון יש ביקורת ויש ביקורת

לדעתי הבלוג שלך יצא בתגובה שלו כי הוא בעצם עשה העתק הדבק מהשורה שם של התחרות. ונפל השם שלך. אני לא באה להגן עליו הוא מסתדר לבד כמו שאני רואה. לדעתי זה גרוע שלא מקשיבים לביקורת לא משנה ממי הביקורת ממני ממנו מהוא מההיא. הביקורת נועדה בשביל משהו ולא חייב דוקא להוצאת מירמור או קנאות למה הבלוג שלי כן ושלא לא או ההיפך. ררררררררררר... אני שמחה שהקליפים נגעו ורגשו אנשים. אני העלתי את השם שלך למנהלת שלי בנושא הכתבה, אבל על רגל אחת כי לא הייתי בטוחה שיזוז משהו בנוגע לכתבה.

גאמי את לא הוגנת

לא שמתי את השם של הפוסט שלך "כאור לגויים" ולא כיוונתי את חיצי הביקורת דווקא אל הבחורה שאני מאוד מספט פה(זו את,כן) התכוונתי למה לא משנים בתדירות יותר גדולה את שמות הפוסטים לתחרות והפוסט שלך והשני ההוא היו מוצגים יותר מאחרים. אז להגיד שאני לא מפרגן או ביקורתי? אני עדיין בדעה שלא הבנת אותי נכון וסתם נפגעת

ע ל ו מ ה

New member
לגבי המסרים...

בראש המסרים הופיעה ההודעה הבאה: סימנתי אתכם/ן ב- "הוסף לרשימת החברים" בגלל שאהבתי את הבלוג שלכם/ן. לכן אני שולח את המסר הזה כרשימת תפוצה מרוכזת. אז מי שלא הוטרד ע"י המסרים האלה (וזה כולל גם את טקסימדיה שהתפאר בכך ב-1516), יכול לפחות להיעלב, שלא זכה לכבוד המפוקפק...

Tali1912

New member
וואלה

גם סימנתי לב כתום בלוג שלו וגם לא קיבלתי מסרים. טוב הלכתי להתעלב שניה וחוזרת.
טוב , נו את יודעת יש אנשים שהם לא בדיוק חברותיים ולא צריך להוסיף אותם לרשימת החברים.

אז מה רע בזה עלומה? זה פירגון לשמו

אפשר לחשוב שהמחשבה שלי הייתה להציק למישהו. מתוך 30 אנשי קשר,רק 8 ביקשו שאני אסיר אותם מהרשימה...

Tali1912,זה מין טרנד חולף

להתלבש על מישהו ולהגיד שהוא מציף. לא ידעתי שהתכתבויות או שליחת בוקר טוב זה הצפה. אף פעם לא יהיה מישהו שיסבול ביקורת כנראה. או שמבינים ביקורת בתור השמצה.

Tali1912

New member
בחייאת

אם תוכל לפנות אליי או לקרוא לי טלי או טל-יה , tali1912 זה פשוט שם משתמש שבחרתי ברגע נתון. אני אשמח

למעלה