למה הפורום יבש ?

lion 7

New member
למה הפורום יבש ?

היד יש מליון ואלף דברים לכתוב עליהם , כגון ראיתם למשל מתפללים בכנסיה בסין ? אני לא ביקרתי שם בואו ננצל את הדפים הריקים לתמונות מרחבי העולם של נוצרים או מאמיני בישוע כמונו , מקוה שהתמונה תעלה מהנייד (הרצתי בגוגל את המילה כנסית סין וזה מה שבחרתי) הלואי וכך אצלנו כנסיות מלאות במאמינים כמוהם .

lion 7

New member
יא חסרתי עלא היק נייד עם באגים

/tapuzforum/images/Emo10.gif טוב ויתרתי על תמונה למרות שהיא יפה מנוצרים סינים , ואני מביא כתבה על הנוצרים שם בסין . כאן . עבד?

1ysrat

New member
חייבים לבשר את הבשורה!

אנחנו הנוצרים חייבים לבשרת הבשורה ! אני יעלה את המקראות של יום ראשון כל שבת ואז כל אחד אספר למה הוא מקשר אותם לחיים שלו או את הפרשנות שלו בזמנו החופאז כל מי עובר פה יהיה לו במה להתעיין

להפיץ את הבשורה? לדעתי בימינו, הפצת הבשורה

באה לידי ביטוי במעשינו, בהתנהגות שלנו עם הזולת ועם אשר סביבינו.. בקבלת האחר.. בחינוך שבו נחנך את ילדינו.. כלומר החיים בדרכו של ישוע - ולא במובן המסורתי של הפצת הבשורה.. وَمَنْ سَقَى أَحَدَ هؤُلاَءِ الصِّغَارِ كَأْسَ مَاءٍ بَارِدٍ فَقَطْ بِاسْمِ تِلْمِيذٍ، فَالْحَقَّ أَقُولُ لَكُمْ إِنَّهُ لاَ يُضِيعُ أَجْرَهُ וְהַמַּשְׁקֶה אֶת־אַחַד הַקְּטַנִּים הָאֵלֶּה רַק כּוֹס מַיִם קָרִים לְשֵׁם תַּלְמִיד אָמֵן אֹמֵר אֲנִי לָכֶם כִּי לֹא־יֹאבַד שְׂכָרוֹ׃ מתי 10:42

1ysrat

New member
צודקת החלט ! אבל בטוי לאותם דברים חסרים פה

כאשר אני הצתרפתי לפורום זה הדברים אלה היו אבל נעלמו ! לכן גם כולם נעלמו! לכן דרך להמקראות וחגים חייבים לחזיר זאות

גם לא רק

הבשורה חייבת להאמר, היא חייבת להיות מוכרזת, שהרי האמונה באה משמיעה והשמיעה מדבר ה'. ברור שהחיים שלנו, הדרך בה אנו מתנהלים היא מאד חשובה, אך היא לא מספיקה בכדי להעביר את הבשורה, אנשים זקוקים להקשרים, ואם לא נדבר לא יהיה הקשר, ואז נהייה עוד קבוצה של אנשים שמתנהגת יפה. דבר ה', אף מפציר בנו לצאת ולבשר את הבשורה, ולהזכיר את מה שישוע המשיח עשה עבורנו על הצלב. אם לא נבשר את הבשורה, גם לחיות אותה לא נוכל, כי חלק נכבד מלחיות את הבשורה הוא לבשר אותה.

למעלה