למה הפורום לא זז בואו נדבר על אשלי ולא משנה כמה משתמשים יש בו תראו שבקרוב יבאו עוד
M MYHOT3 New member 22/1/06 #1 למה הפורום לא זז בואו נדבר על אשלי ולא משנה כמה משתמשים יש בו תראו שבקרוב יבאו עוד
C CoolBoy16 New member 23/1/06 #2 בתקווה....לאן כולם נעלמו?../images/Emo12.gif בכל מקרה כדאי להישאר כי מאוד בקרוב מגיע החידון המדובר ויש פרסים
בתקווה....לאן כולם נעלמו?../images/Emo12.gif בכל מקרה כדאי להישאר כי מאוד בקרוב מגיע החידון המדובר ויש פרסים
M MYHOT3 New member 23/1/06 #5 נו אז באמת בואו נעיר אותו זה בלתי אפשרי ככה מתי שהחידון יהיה מקווה שתפוז יסכימו לשים את זה בדף הראשי בשעות הכי עמוסות
נו אז באמת בואו נעיר אותו זה בלתי אפשרי ככה מתי שהחידון יהיה מקווה שתפוז יסכימו לשים את זה בדף הראשי בשעות הכי עמוסות
A AVriL AddiCt New member 24/1/06 #6 כמוני למשל../images/Emo13.gif אני כבר קוראת כאן הרבה זמן...אבל החלטתי להצטרף רישמית... אז היי, שמי שרונה ואני בת 19 מרמלה..מקווה להשתלב מהר
כמוני למשל../images/Emo13.gif אני כבר קוראת כאן הרבה זמן...אבל החלטתי להצטרף רישמית... אז היי, שמי שרונה ואני בת 19 מרמלה..מקווה להשתלב מהר