למה הפורום שבק חיים?

למה הפורום שבק חיים?

מה נשמע עם כולם? מה עושים? איך החיים? נו, שתפו! אל תהיו רעים...

מישהו יודע מה קורה עם "אוהבת תה"? היא נעלמה מנוף הכותבים..

אוהבת תה
חזרי, אנחנו מתגעגעים

אוהבת תה נוכחת

היי פרח איזה חמודה

אני מבקרת פה בערך פעם ביום, אין לי חשק בכלל לכתוב, קצת התעייפתי מהפורום
אבל אם אני כבר פה כרגע ובכל זאת כותבת אז הנה שיתוף: יש לי מחר כנראה דייט עם מישהו, ומרגישה שלא בא לי.... מה זה אומר? (דייט ראשון איתו), האמת שגם בטלפון אין איזו זרימה מיוחדת, אז אני עובדת עם ההיגיון ואומרת לעצמי שזה לא מדד, אבל תכלס, לא כזה בא לי, ומצד שני, איך אני אכיר מישהו... אני בבלבלה (שבעצם גם קשורה היום ללחץ שיש לי בעבודה, נראה לי שאיבדתי קצת מהיכולת לתקשר בבהירות ובקלות מול אנשים, וגם לעשות הפרדה עם מהלחץ שלהם....)
רוצה לשתף גם במשהו? במשהו חדש אם יש?

מבינה אותך לגבי "עייפות הפורום"..חשבתי עלייך וקיויתי שיש אולי איזו סיבה אחרת (טובה ומשמחת) שבגללה את כבר לא מרגישה צורך לכתוב כאן בכלל.

לגבי חוסר החשק לדייט- גם אני ככה. אין לי חשק להיפגש עם בחור שאין לי איתו כימיה בסיסית בטל'. אבל לרוב אני נפגשת גם עם כאלה שאין כימיה בטל'- פשוט בגלל שרוב הדייטים שלי הם עם בחורים ש"המליצו" לי עליהם (דרך מכרים/בני משפחה), אז לא נעים לי לסרב לפגישה. והניסיון (במקרה שלי לפחות)- מלמד שמי שלא "עשה לי את זה" בטל'- סביר להניח שלא ימצא חן בעיני גם כשניפגש.
אבל אני אומרת- תני צ'אנס, מה יכול להיות?
,אין לך מה להפסיד. במקרה הכי גרוע הדייט הראשון יהיה גם האחרון.

אצלי אין חדש, הכל כרגיל. ממשיכה בחיפוש עבודה- חלף בקושי חודש מאז שהתחלתי לחפש אבל אני כבר בשלבי יאוש מתקדם. אולי יהיה בסדר
.

....

זה יכול לקחת זמן עד שמוצאים עבודה... אז אולי כשמפנימים את הידיעה הזאת אז הייאוש פוחת?!?

בקשר ל"אין לך מה להפסיד" - לא בטוחה בזה... כל היכרות שלא עובדת דיי מקרבת אותי יותר לתסכול, באמת שאני לא מצליחה להבין את אלה שנהנים מדייטים (נתקלתי כבר בשניים כאלה), זה כמו איזה ניסוי אנושי משעשע עבורם... אני לא מבינה את זה... כנראה שאני כבדה מדי
האמת שאני מודה שעם כל זה שאני מחפשת אהבה, אני קצת מפחדת מזוגיות כרגע, לא בטוחה שאני יכולה לדמיין איך היא עשויה להיראות
הלוואי שהייתי מכירה מישהו איכשהו ביומיום ולא דרך אתר הכרויות מציק

יש לי נטיה להתייאש מהר, מכל דבר

גם אני לא שייכת לסוג האנשים שנהנים מדייטים, אבל מבינה את אלה שכן יכולים להנות- כנראה מדובר באנשים מאוד חברותיים ושלמים עם עצמם, מה שלצערי אני ממש לא.

כן, אין כמו להכיר ביומיום
...שונאת את כל שיחות הטל' והפגישות המאולצות האלה. ובד"כ גם לוקח לי זמן להתאושש מכל הכרות כושלת.

arieshor

New member
פרח מפלסטיק

היי פרח מפלסטיק שתהיי מאושרת כל החיים שלך

שהיה לך יום שמח ובוקר מצויין ונעים .

זה תלוי בבן אדם יש כאלה שהולכים להם יותר מהר בעבודה או למצוא זיווג

תמשיכי קדימה . לא צריך להיתייאש . גם זמן שלנו יגיעה

ונהיה מאושים עם בן אדם שמחכים לו/לה

arieshor

New member
בחלפה כולנו חברים כולנו צעירים - איתן מסורי

היי ערב טוב ונעים

איך החיים ? עדיין אני לא מפסיק לחשוב עלייה .

אני אומר לעצמי היא היתה משאירה אותי הייתי רואה אותה פעם בשנה . או אפילו פעם בחיים .

אני בטוח שהרבה חברות חברים ישמחו להישתתף .

אולי יש דברים חשובים סידורים . או דברים שחייבים לעשות .

אני בטוח שכולם יחזרו לכאן והיה הרבה שמח .

אנחנו רוצים אהבה אי אפשר בלי אהבה

שהיה לילה טוב חלומות מתוקים

אוהבת תה תבואי

למעלה