למה הפורום שותק לגבי בזבוז הכספים באיגוד...

dgamim

New member
למה הפורום שותק לגבי בזבוז הכספים באיגוד...

טיולים בחו"ל בלי קריטריונים...ממציאים קריטריונים לעסקונה ?
זה נמשך שנים והפורום שותק...
לשפר את ההתנהלות ולהוציא כספים רק על פעילות בארץ.
אם לא...
אני דורש להעביר את איגוד האופניים למשרד החוץ...

dgamim

New member
פוליטיזציה בפורום ?

זה חבר של זה וזה חבר של זה ...
אין צדיק אחד בסדום...

rubber duck

New member
שוב חוזר הניגון ............

למה להתיחס להישגים
למה להתיחס להתקדמות
למה להתיחס להפקת לקחים ( ויש כל הזמן )
למה ?
העיקר שאפשר לבקר את הנעשה

מי חבר - מה חבר
אני חבר של עצמי ושל מי שרוצה בחברתי
זה לא אומר שאתן פידבק חיובי או שאגן על החלטות שגויות מיסודן של אדם קרוב אלי
אבל בין זה ובין תיאורית קשר ותאורית חברים מהסיירת ...........
יש מרחק ענק

שרון

הסבר

דגמים, יש כמה הנחות יסוד מוטעות בהודעה שלך.

ראשית, כל הקריטריונים מופיעים כאן. שנית, למעלה מ-80% מהההשקעה הגדולה בנבחרות השנה נעשית בזכות תקציבים שהצלחנו לגייס באופן ייעודי למטרה זו מגופים כמו ה-UEC (איגוד האופניים האירופי), קרן ההכנות האולימפיות של משרד התרבות והספורט, פרויקט הטופ טים של "אתנה" ונותני חסות. אלה תקציבים שלא ניתן לעשות בהם שימוש למטרות אחרות כמו פעילות בארץ. שלישית, גם התקציבים שגייסנו אינם מספיקים למימון כל פעילות הנבחרות ולכן ברבות מנסיעות הנבחרת הרוכבים מתבקשים להשלים חלק מהמימון. רביעית, במקביל לעלייה בהשקעה בנבחרות ישנה גם עלייה בהשקעה של האיגוד בפעילות בארץ, כמו למשל שדרוג האפיק ישראל לתחרות בינלאומית, הכללת הליגה למקומות עבודה במסגרת איגוד האופניים ועוד. בשנת 2015 מתוכננת הרחבה של סבב תחרויות ההרים הבינלאומיות ופעילויות נוספות.

כך שההשקעה בנבחרות לא רק שאינה באה על חשבון השקעה בארץ, אלא במידה מסוימת היא אפילו מחזקת אותה. ההשקעה בנבחרות מניבה הישגים שמאפשרים לנו לגייס תקציבים נוספים ממוסדות הספורט, לא רק לנבחרות אלא גם לתחרויות בארץ, להקמת מועדוני אופניים לילדים, לקורסי מדריכים ומאמנים, לפעילות עממית ועוד.

dgamim

New member
סליחה, אתה באמת מנסח תשובה אינטלגנטית...

מה שאתה כותב לא בא משמיים, תפקידכם לנתב את הכספים לאן שצריך.
אבל מה אנחנו רואים בישראל...
רמת התחרויות בארץ יורדת...כמות הרוכבים התחרותיים יורד...גם בגלל שהם הרבה בחו"ל ואין קהל בתחרויות בארץ...
הרוכבים המצטיינים ( גם מהנבחרת ) צריכים להיות ממשפחות עשירות...ולשלם על "הזכות" להתחרות ?
הרוכבים המצטיינים לאחר שטיילו עם הנבחרת בכל העולם ללא קריטריונים לא רוצים או לא מקבלים
ספורטאי מצטיין לצבא כי האיגוד לא מבין את הקשר... ( בנוסף לבזבוז הכסף )
התוצאה, כל שנה יש "נבחרת" חדשה לטיולים...רק שלומי נשאר...
התוצאה רוכבי עלית הופכים ללוחמי עלית...צ.ה.ל אומנם מרוויח מהכישלון שלכם.
אגב אתה יכל לתת לנו את שמות חברי נבחרת הנוער ( ג'וניורס ) בחמש שנים אחרונות...
2010, 2011, 2012 , 2013 , 2014

נבחרת הנוער של ישראל באופני כביש בשנת 2010

בנסיעה לג'ירו בסיליקטה מנתה את בן אינהורן, רועי גולדשטיין, עידו זילברשטיין, גיא גבאי, טל קולר ויובל דולין.
&nbsp
ב-2011 הנבחרת מנתה את אינהורן, גבאי, זילברשטיין, גולדשטיין, אופק חסון ואביב יחזקאל.
&nbsp
ב-2012 הנבחרת מנתה את יחזקאל, חסון, גיא שגיב, שרון חן, יותם קרף וזוהר הדרי.
&nbsp
ב-2013 (ג'ירו לואינג'יאנה) הנבחרת מנתה את ים פוליאק, עומר גולדשטיין, בן גנון, אגוז רגב ומעיין פרנק.
&nbsp
ב-2014 (טור פולין וצ'כיה) הנבחרת מנתה את גולדשטיין, פוליאק, גנון, עומר מור, גבי פרלמוטר ואיתמר אינהורן.
&nbsp
מבין 20 הרוכבים שציינתי, 6 הם עדיין רוכבי נוער וטרם התגייסו. מבין 14 הנותרים: שלושה פרשו ביוזמתם לפני או עם גיוסם לצה"ל, אחד לא קיבל תקן ספורטאי וגויס לקרבי והוא חזר לפעילות תחרותית השנה, ו-10 קיבלו תקן ספורטאי ומהווים את שלד נבחרת ה-U23 של ישראל.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

להבנתי, דגמים מדבר בעיקר על אופני הרים

השאלה שצריך אולי לשאול את המומחים היא כזאת: באופני כביש מקובל לחשוב שמי שלא יתחרה בפלוטונים שרוכבים במהירות ויחווה את שינויי הקצב ואת ההתנהלות שלהם, וכאלו אפשר למצוא רק בחו"ל, לא יוכל להגיע לרמה של המקצוענים. האם אותו דבר נכון גם באופני הרים?

dgamim

New member
אני מתכוון גם לכביש וגם שטח...זה אותם רוכבים...

בנוער כדי למלא מכסת רוכבים לטיולים...
הנערים הם לפעמים נבחרת כביש ולפעמים נבחרת שטח...
ללא קריטריונים זו שגיאה לשלוח רוכבים לחו"ל...הם מאבדים שם את הביטחון ופורשים...
ספורטאי שמורידים אותו באמצע תחרות מה הוא מרוויח...אולי טיול טוב בחו"ל.
מי שישיג קריטריונים אמיתיים במילא יהיה בחו"ל בקבוצה מקצוענית...
אני מכיר את הרוכבים 10 שנים, אני כותב למענם...תשקיעו תקציבים בישראל.
\

dgamim

New member
צריך להשקיע ברוכבי הנבחרת לאחר הצבא...לצערנו...

להשקיע בילדים ובנוער בארץ את התקציבים, כמות יוצרת איכות....(השיטה הסינית)
צריך שהרוכבי הנבחרת (לאחר הצבא) יהיו מקצוענים...כל ילד יודע זאת.

oferlev9

New member
תשובות טובות של האיגוד. דגמים, יש לך אובססיה לנושא ......

אולי תסביר למה ?

Steven Gerrard8

New member
עופר מה לא ברור ?

לא מכיר אותו ,מכיר את הסיפור .....אכן אובססיה ...

יאלה לדלג....

dgamim

New member
מה...הם נוסעים לאחר שעברו קריטריונים...אני טועה ?

תוכלו בבקשה למנות את הישגי רוכבי נבחרת הכביש בחודשים האחרונים במרוצים בחו"ל ...
תוכלו בבקשה למנות את הישגי רוכבי נבחרת השטח בחודשים האחרונים במרוצים בחו"ל ...

dgamim

New member
עופר ידידי...כל ילד יודע את זה.

אני בעד הרוכבים, הם לא מקבלים תנאים בארץ מהילדים עד רוכבי העלית, התחרויות בחו"ל הכול "כאילו" הצלחות
שהאיגוד מפרסמים בכל כך הרבה רעש, זה מרוצי חובבים שמשתתפים שם גם רוכבי מסטרס זקנים.
זה נראה ממש מביך. שים לב לפודיום המלא של המרוץ.....מי עומד עליו ??
המרוץ כמו כל המרוצים זה מרוץ אימון קטן ולא חשוב. כל ילד יודע את זה.
ככה עובדים על כולם, על הרוכבים, על ההורים, על מנהל הספורט וכאן - בפורום, זה הכי קל (על הרוכבים לא עובדים, הם יודעים)
מרוצים חשובים לצערי לא רואים את הנבחרות ואם כן ללא תוצאות טובות במקרה הטוב...
ושוב, את התקציבים לבזבז בארץ.

oferlev9

New member
דגמים , הכי קל לזלזל. העבודה שעושה אולמן בנבחרת וההתקדמות

הם עצומים. ואם אתה לא רואה את זה , ההפסד כולו שלך .

Infin1ty

New member
אשמח לשמוע מה אתה היית עושה?

אין התקדמות? אתה כנראה לא זוכר מה היה פה לפני כמה שנים.
איך אתה היית נוהג? אם אין לשלוח את רוכבי הנבחרת לחו"ל, אז איך הם יתקדמו? אותם מרוצי "מסטרס זקנים" שאתה קורא להם, הם מה שנותנים גם התקדמות, אתה יכול גם למצוא באותם מירוצים מקצוענים שרוכבים בדרגים גבוהיים.
בשיא הרצינות, אשמח לשמוע ממך (תכתוב פה במקום להתבכיין) איך אתה היית נוהג לקדם את הנבחרת?
&nbsp

steiff

New member
אולי הגיע הזמן להקים איגוד חלופי?

הרי אין מניעה מקבוצת אנשים בעלי עניין משותף להתאגד למלכ׳ר. אם הייתי יכול לראות תועלת שתצמח מכך הייתי שוקל להצטרף ואולי גם לשלם דמי חבר. מאחר ובשבילי, סתם אדם מן השורה שרוכב כל יום להנאה ובריאות בלי שמץ של אספירציה תחרותית, לפעמים בכביש ולפעמים בשטח, בשבילי האיגוד הנוכחי חסר כל משמעות ותועלת, מבחינתי הוא גוף לא רלוונטי. לכן איני חבר באיגוד. מצידי שישלחו את מי שהם רוצים לאיזו תחרות שהם רוצים. על חשבוני? לצערי נעשים מעשים הרבה יותר חמורים והרבה יותר בלתי מוסריים בכספי המיסים שלי. אז אני משלם מס כי אין לי ברירה, ולא משלם דמי חברות בשום ארגון אחר אלא אם כן אני יכול לראות בבירור את התועלת שהארגון הזה מביא לי (או לאינטרס שאני חושב שהוא ראוי).

למעלה